Foto’s en film: Fay 5 maanden!

Gisteren was ons meisje alweer 5 maanden oud. Op 6 maart 2014 werd ze om 02.29uur geboren, ze woog 3895 gram en hoe klein ze was weten we niet. Inmiddels is ze alweer heel wat kilo’s zwaarder en gegroeid is ze ook zeker! Ik ben zo enorm trots op dit kleine meisje. Ze heeft nu al zoveel bereikt! En dat in haar korte leventje…

Onze meid is al flink gegroeid weer, wat haar precieze maten zijn weten we niet zeker want de vorige afspraak bij het CB is alweer van een paar weken terug.. Maar dat ze groter is geworden merken we aan alles. Ze heeft nieuwe favorieten, heeft alweer wat mijlpalen behaald en kan ook opeens dingen die ze eerst nog niet kon… Het is gewoon een en al genieten van dit kind!

Ik nam daarom gisteren ook een filmpje op samen met mijn meisje.. Dit keer was ze er de hele tijd bij en vond ze het ontzettend interessant allemaal! Ik zelf vind het echt een leuk filmpje weer om te zien, al is het alleen maar omdat ons kleine meisje continu in beeld is haha! Wel maak ik in het filmpje een fout… De oplettende kijker hoort het!

11 reacties op “Foto’s en film: Fay 5 maanden!

Reageren is niet mogelijk.