Filmpje: Fay 4 maanden

Fay-4-maanden-682x1024

Op 6 juli was ons kleine meisje Fay alweer 4 maanden oud. Ik had daarvoor al besloten om vanaf die tijd elke maand een update op te nemen dus zo gezegd zo gedaan. Echter had ik in een korte tijd zoveel filmpjes opgenomen dat deze gewoon onder het stof is blijven liggen! Gisteren kwam ik er opeens achter en heb ik in de ochtend gelijk het filmpje ge-edit. Ik heb er niet zoveel aan gedaan, omdat ik graag puur film, maar toch ben ik er even mee bezig geweest.

Hierbij dus mijn eerste video update over Fay!

Let op! Vanmiddag komt er nog een artikel online….

 

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Mama van Jenthe (Kelly) op 15 juli 2014 om 11:57

  Wat leuk om te zien. <3 lief schatje!!!!

 2. Eline op 15 juli 2014 om 16:15

  knappe meid!

 3. Gwen op 15 juli 2014 om 22:58

  Leuk zo’n video update zeg! Enne, je bent echt ah afvallen, ik zie gewoon verschil tussen dit en je eerste filmpje!

 4. Joyce op 21 juli 2014 om 13:34

  Leuk hoor! Alles wat je opnoemt is Luuk ook heel druk mee bezig, alleen rolt hij zich wel elke dag (een keer of 100) op zijn buik haha.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje