Favourites of the week

Ik zag bij Joyfromjoyce een leuk item die elke week bij haar terug komt en dat zijn de favourites of the week. Nu wil ik dit niet elke week terug laten komen maar het leek me wel leuk om dit een keer bij te houden. Wat waren nu eigenlijk mijn favorieten van de week? Ik moet wel toegeven, ik typte dit blogje op 13 april dus het gaat over de week die daarvoor was. De reden dat hij nu pas online komt is gewoon omdat ik in de tussentijd weer andere inspiratie op had gedaan en die blogjes eerder online wilde zetten!

Favoriete maaltijd
We hebben van de week heerlijk vis uit de oven gegeten met een geitenkaas salade en Toscaans gekruide aardappel partjes erbij. Echt om te smullen! Helaas geen foto van gemaakt, ik vergeet altijd foodie foto’s te maken!

Favoriete liedje
Poesje Miauw. Haha, serieus ik meen het! Dit was van de week echt mijn favo nummer omdat onze lieve Fay daar zo leuk op reageerde.. Ze werd helemaal stil ervan en was aandachtig aan het luisteren en kijken hoe mama zich voor gek zette met dat valse zingen!

Favoriete drankje
Zoete rode wijn uit Spanje van de Jumbo. Op aanrader van mijn schoonmoeder en ik moet zeggen.. ik ben geen rode wijn liefhebber maar zo’n glaasje lust ik wel hoor!

Favoriete boek
Mag het ook tijdschrift zijn dit keer? Want ik kom echt niet aan het lezen van een boek toe met een newborn in huis! Maar ik heb dus wat zitten bladeren in het tijdschrift Ouders van Nu. Daarbij loop ik nog een paar uitgaves achter haha.

Favoriete nieuwtje
Het nieuwtje van iemand die zwanger is! Echt super tof nieuws en ik ben enorm gelukkig voor hen! Op dit moment mag het nog niet wereldkundig gemaakt worden dus vandaar *hushhush*..

Favoriete treat
Katjang Pedis!! Van die hete Indische nootjes. Echt daar kun je me zo blij mee maken! Ik pikte die er altijd uit in zo’n mix totdat ik ontdekte dat je ze gewoon apart in een zakje kunt kopen.. Love love love!

Favoriete serie
Grey’s anatomy! Liep uiteraard achter maar ben nu weer helemaal bij! Vind het zo’n leuke serie, kan er geen genoeg van krijgen eigenlijk.
IMG_20140414_122157

Favoriete activiteit met Fay
Lekker wandelen samen met de hond in het lente zonnetje! Maar ook lekker knuffelen samen in bed en voor het eerst in de draagzak bij mama. Wat een lekker mupke is het dan ook!

Wat was jouw favoriete ding afgelopen week?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Miranda op 21 april 2014 om 08:36

  Katjang pedis! Ook zeker een favoriet van mij:) heerlijk!

 2. Bianca op 21 april 2014 om 17:57

  Poesje miauw…dat is lang geleden dat ik die heb gehoord 🙂 Grey’s heb ik tot seizoen 4 ongeveer gekeken ben daarna afgehaakt volgens mij is dat nu totaal veranderd en zijn veel “bekende” eruit x

 3. Eline op 21 april 2014 om 18:00

  leuk om te lezen, zo leren we wat bij over jou 😉

 4. Petra op 21 april 2014 om 19:44

  Een zoete rode wijn? Kan me er eerlijk gezegd weinig bij voorstellen. Wel dat Fay het geweldig vindt dat je Poesje Miauw zingt :-).

 5. Jennn op 21 april 2014 om 22:29

  Die wijn klinkt goed! Leuk om te lezen.

 6. Debbie op 22 april 2014 om 16:24

  Erg leuk om dit te lezen, die nootjes klinken lekker hou wel van pittige nootjes

Laat een reactie achter





© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje