Fay’s favorieten van en voor Sinterklaas

Het is hier al weken Sint voor en Sint na. En nu hij bijna in Nederland is wordt dat alleen maar erger. Of ja, erger, zo kun je het niet noemen. Het wordt steeds leuker namelijk. Er worden cd’s grijs gedraaid, boekjes over Sinterklaas gelezen en in plaats van vadertje en moedertje speelt ze nu Sinterklaasje en Piet.

Fay’s Sinterklaas favorieten

Er zijn een aantal dingen die met Sinterklaas te maken hebben waar Fay helemaal weg van is. Een aantal cd’s van Sinterklaas worden helemaal grijs gedraaid. Nog steeds zijn de cd’s van Monique Smit (Sinterklaas is in het land) en Party Piet Pablo populair. Maar sinds kort is er ook een nieuwe favoriet. Namelijk de Sinterklaas Top 100! Op deze mix cd staan liedjes van Kinderen voor Kinderen, Test Piet, Raak!, Coole Piet, Ernst Bobby & de rest en nog veel meer.

Verder is ze ook helemaal in haar sas met Het grote Sinterklaas kijk- en zoekboek van Deltas. Dit boek is een hardcover boek, dus ook geschikt voor haar kleine broertje om in te kijken. In het boek neem je een kijkje in de opslagplaats van de inpakpieten, in de keuken van de bakpieten, ga je mee op de stoomboot van Sinterklaas en over de daken om de pakjes te bezorgen. Telkens weer ontdekt onze dochter weer nieuwe dingen en ook de luie piet heeft ze al een paar keer ontdekt.

Fay’s cadeau tips

Uiteraard heeft onze kleuter een verlanglijstje, maar er zijn ook al een paar dingen die zij heeft mogen ’testen’ waar ze helemaal weg van is. Dit zijn dus echte cadeautips voor zowel de Sinterklaas periode als een verjaardag.

Woezel & Pip en de tijdmachine

Heden, verleden en toekomst komen samen in dit spannende avontuur, gebaseerd op de gelijknamige theatervoorstelling van Woezel & Pip. Een prachtig verhaal over het koesteren wat je hebt in het hier en nu. Het boek is verdeeld in allerlei hoofdstukken wat het weer makkelijker maakt met het voorlezen. Ik lees dan ook elke avond een hoofdstuk voor. Totdat het boek uit is, dan beginnen we weer (met een uitzondering hier en daar) opnieuw.

Pie Face Cannon

Pie Face Cannon is een hilarisch spel voor jong en oud. Leuk om te spelen met je kinderen, maar ook met vrienden of familie. Dankzij het slagroomkanon kun je in Pie Face Cannon de volle lading uitdelen aan je tegenstander. De draaischijf bepaalt de hoek en de plaats van het kanon. Echter kan je tegenstander zichzelf ook verdedigen door de zwaaihand, met behulp van drukknoppen, razendsnel heen en weer te bewegen. Klaar voor de start… VUUR! Dit leuke spel is hier altijd garantie voor veel plezier. Al is het natuurlijk best wel even schrikken zo’n eerste lading slagroom in je gezicht.

YELLIES

Ben jij net als ik ook zo bang voor spinnen? Wees gerust, deze spinnen gaan jouw hart juist stelen. We ontdekten ze op het persevent van Hasbro een tijdje terug en sindsdien vraagt Fay er veel naar. Wat was ze dan ook blij toen we een kistje thuis bezorgd kregen met daar haar eigen YELLIES erin! Sindsdien is Harry Scoots onderdeel van ons gezin. Elke YELLIES heeft zijn eigen unieke uiterlijk en persoonlijkheid en zit boordevol verrassingen! Je kunt YELLIES activeren met je stem of door een ander geluid te maken. Zo reageren ze op praten, roepen, klappen, zingen en op muziek.

Let trouwens goed op mijn Instagram, want binnenkort geven wij ook nog een YELLIES weg!

Yellies sinterklaas cadeau tip

Hopelijk heb je nu ook inspiratie opgedaan voor je eigen kinderen!