Favorieten van afgelopen week

Ik had de afgelopen week een aantal favorieten dingen die ik graag wilde delen. Omdat ik niet een hele blogpost wil wijden aan 1 serie en 1 liedje bedacht ik mezelf dat ik ook wel eens een favorieten van de week kon doen. Ik heb dit al eens eerder gedaan en kreeg daar al leuke reacties op dus ik ben benieuwd naar dit keer!

Favoriete maaltijd
Ik heb laatst zelf kippensoep gemaakt. From scratch. En die was echt lekker. Zelf de groente gesneden ook om erin te doen, geen zakje met gesneden groente nee gewoon champignons en prei en dergelijke gesneden. Hele pan vol! Hebben we 2 dagen van gegeten en nog was er over haha. Daar was ik enorm trots op dus die benoem ik tot mijn favoriete maaltijd van afgelopen week.

Favoriete liedje
All about that bass – Meghan Trainor. Het is echt een nummer dat in je hoofd blijft hangen plus mijn man zei tegen mij dat hij bij dit nummer altijd aan mij moet denken. En dan bedoelt hij dat uiteraard positief. Ik snapte niet goed waarom want ik luisterde eigenlijk niet naar de tekst van de coupletten. Toen ik dat wel deed vond ik het liedje nog leuker dan ik hem al vond!!

Favoriete drankje
Mijn beker warmlauw water met citroen die ik elke ochtend drink voortaan. Klinkt echt vies en nee ik vind het niet het lekkerste wat bestaat. Maar het is momenteel wel mijn favoriet. Het voelt gezond, het is gezond en dat is mijn doel!

Favoriete boek
Ik ben bezig in het boek “Genadeloos” van Karin Slaughter en dat is zeker mijn favoriet. Al ben ik ook aan het lezen in ‘Fulltime moederen’ en ook dat boek vind ik een aanrader.

Favoriete nieuwtje
Het is jullie misschien ontgaan, maar ik heb echt een hoop nieuwe volgers erbij gekregen op Social Media! Zo zit ik nu op mijn YouTube kanaal zelfs over de 50 abonnees en ik had gezegd dat wanneer ik de 50 zou halen er een winactie zou komen.. Hou mijn site (sidecar) dus maar goed in de gaten!

Favoriete treat
Chocolademelk. Klinkt gek, maar dat is voor mij echt een joker! Er zitten super veel suikers in dus ik mag het van mezelf niet zoveel drinken dus als ik mezelf een kopje gun dan geniet ik er extra van!

Favoriete serie
Life Unexpected. Ik kijk deze serie op Netflix en nee ik hoor niet bij het Streamteam (al is dat volgens mij super leuk) maar ik ben gewoon bijna verslaafd aan Netflix. Er staan zoveel goede series op, vroeger keek ik nooit series maar nu ben ik hooked!

Favoriete activiteit met Fay
Ik ben dol op het fotograferen van Fay. Vaak doe ik dat gewoon met mijn telefoon maar afgelopen week vooral met mijn spiegelreflex camera. Aangezien ze tegenwoordig heel goed kan zitten is het fotograferen ook leuker geworden. Dit was dus voor dit moment echt mijn leukste activiteit!IMG_0149

 

Wat was jouw favoriete ding afgelopen week?

13 reacties op “Favorieten van afgelopen week

Reageren is niet mogelijk.