Favorieten: items in mijn tas

Ik was aan het terug lezen op mijn oude blog in verband met ons trouwjubileum en de blogjes die ik daaraan wijd. Ik kwam toen ook een leuk item tegen die ik was gestart daar en die ik hier wil voortzetten. Elke week deel ik mijn favorieten omtrent een bepaald onderwerp en vandaag wil ik graag delen wat nu de favoriete items zijn die ik in mijn (nieuwe) tas heb!

Als eerste uiteraard mijn telefoon. Zonder telefoon kan ik echt niet de deur uit. Ik wil mezelf graag verdedigen dat ik telefoon gebonden ben nu ik moeder ben, maar ik geef toe.. Ik ben gewoon verslaafd. Ik wil bereikbaar zijn en ik wil mensen kunnen bereiken. Zo simpel als dat.

IMG_6585

De items die hierna volgen zijn in willekeurige volgorde geplaatst.

Mijn zonnebril. Ik heb een hele simpele en vooral goedkope zonnebril want ik ben echt totaal niet zuinig op die dingen. Ik laat ze zo vaak vallen, dan vergeet ik bijvoorbeeld dat hij boven op mijn hoofd zit en buk ik… u raadt het al! Dus gewoon een simpele zonnebril, geloof van de H&M, omdat ik snel hoofdpijn krijg als de zon schijnt.

IMG_6587

Handcrème. Van de Action. Mijn handen zijn altijd super droog en deze crème trekt echt enorm snel in. Ik vergeet het thuis altijd dus is het goed dat ik hem altijd bij heb zodat ik kan smeren wanneer ik eraan denk!

IMG_6588

Agenda. Ik ga voortaan niet de deur meer uit zonder agenda. Waarom? Omdat ik alles vergeet en dus 10x moet checken of ik die dag wel of niet iets heb. Heb nu wel echt een mini agenda van de hema en ben van plan om een Filofax of iets wat erop lijkt aan te schaffen zodat ik er meer in kwijt kan dan afspraken!

IMG_6590

Foto-boekje. Van mijn broertje en schoonzusje kreeg ik voor mijn verjaardag een fotoboekje met daarin al 2 foto’s. Van mijn broertje met Fay en van mijn schoonzusje met Fay. Ik ga hem nog vullen met andere foto’s en zo heb ik dan altijd mijn dierbaren bij. Erg leuk en fijn!!

IMG_6589Wat is jouw favoriete item in je tas?

5 reacties op “Favorieten: items in mijn tas

  • Leuk artikel. Wat een grappig idee dat je een fotoboekje in je tas hebt!:)

    Mijn favoriete item is mijn grote portomonnee. In het vakje voor het kleingeld past ook m’n iPhone, dus soms neem ik alleen m’n portomonnee mee en dan heb ik ook fijn plek voor m’n telefoon.

    Want laten we eerlijk zijn, ook ik ben verslaafd;)

  • Leuk om te lezen. Ik ga ook de deur niet uit zonder telefoon, dit is niet omdat ik er niet zonder kan maar puur omdat ik met kinderen altijd de mogelijkheid wil hebben om te bellen mocht dit nodig zijn.

  • Naast mijn portemonnee kan ik ook niet zonder mijn telefoon en notitieboekje. Ideaal om mijn hersenspinsels in op te schrijven.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *