Mijn favorieten | Blogfeestje 5

16358540_1239100219515628_84475903_n

Op het moment dat ik dit schrijf zit ik in spanning want het rommelt in mijn wordpress. Ik hoop dus dat het probleem zodra dit blogfeestje online moet komen is opgelost en jullie dus kunnen genieten van mijn favorieten artikelen die zijn toegevoegd door jullie. En dat jullie weer alle pareltjes kunnen toevoegen. Wel hoop ik dat het er komende week wat meer worden, want volgens mij waren een paar mensen het stiekem per ongeluk vergeten!

Ik heb dit keer geen thema kunnen ontdekken, daar waren net weer te weinig artikelen voor en ik wil natuurlijk wel drie verschillende bloggers in het zonnetje zetten. Maar het is me wel gelukt om drie hele interessante en leuke artikelen te vinden.

Mijn favorieten

We trappen af met MamaMaai die weer op een hele leuke en grappige manier vertelt over die dingen die je wel van je kind maar niet van je man pikt! En ja ik geef toe, er zitten een boel herkenbare dingen tussen. Behalve die van de tepel dan, want ik heb niet echt borstvoeding gegeven. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel!

Het artikel van MetMirjam had ik zelf al ontdekt en toen ik hem dus bij het blogfeestje zag staan wist ik dat ik hem bij mijn favorieten wilde zetten. Ze maakte namelijk een leuk artikel over low budget accessoires voor de kinderkamer. En laat ik daar nu net mee bezig zijn, met een kinderkamer voor Fay!

En dan last but not least een artikel die erg actueel is aangezien vandaag het Carnaval officieel begonnen is hier in het zuiden. En dat zijn de confetti wafeltjes van Annekoen! Lekker voor op de brabantse koffietafel tijdens de boerenbruiloft of gewoon als traktatie.

De gastvrouwen

Maar natuurlijk zou dit feestje er niet zijn zonder mijn lieve gastvrouwen Esmeralda, Janske en Fleur. Daarom heb ik bij ieder van hen ook een favoriet artikel van de afgelopen tijd uitgekozen.


Esmeralda werken inmiddels bij maar liefst twee projecten samen en wie weet volgt er nog meer. Zo doen we samen het blogfeestje maar sinds kort is zij ook gastblogger bij My Lovely Notebook. En wie ‘zorgt’ er voor de gastbloggers? Juist ja.. moi! Ze schrijft nu maandelijks artikelen voor ons met als onderwerp de bullet journal, maar blijft hier op haar blog uiteraard ook over schrijven. Daarom koos ik haar artikel “wat staat er in mijn bullet journal“, omdat het zo goed aansluit bij mijzelf.

Volg Esmeralda via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Janske is, zoals jullie vast wel weten, een goed vriendinnetje van me. Daarnaast heeft ze ook gewoon een hele leuke blog die zeker het bezoeken waard is. Ze is moeder van twee dochters en schrijft dan ook regelmatig leuke dingen over de twee dametjes. Onlangs plaatste een artikel die ik met liefde kan aanvullen. Namelijk over 6 coole kindertassen waar mama jaloers op is.

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

En dan Fleur, ik heb het genoegen gehad om haar afgelopen woensdag eindelijk te mogen ontmoeten en dat vond ik heel tof. Het was een korte ontmoeting want zij hadden een druk programma op de negenmaandenbeurs, maar toch. Hebben we elkaar in levende lijven gezien. Ze schreef dan ook een heel uitgebreid artikel over alle dingen die ze gezien en gedaan hebben op die negenmaandenbeurs en daar link ik graag naartoe. Zelf heb ik namelijk bij lange na niet alles gezien en/of gehoord.

Volg Fleur via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Het Blogfeestje!

En dan is het tijd voor het feestje. Volgende week kun je hem weer vinden bij Esmeralda – Save the mama waarbij zij haar favorieten uitlicht. Dus laat jouw tofste artikelen achter en probeer eraan te denken of het nog wel van toepassing is volgende week. Carnaval is leuk maar dan wel al voorbij bijvoorbeeld 😉

[inlinkz_linkup id=699246 mode=1]

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Mirjam op 25 februari 2017 om 08:51

  Jeeeeej, dankjewel! Ik doe ook deze week weer gezellig mee hoor 🙂

 2. Els op 25 februari 2017 om 08:52

  Ik doe weer mee hoor :-). Die confetti wafels zijn echt kei leuk!

 3. Janske op 25 februari 2017 om 08:57

  Het is gelukt ? leuk feestje weer! Gezellig!

 4. Yolanda op 25 februari 2017 om 09:45

  Oh, wat leuk dat je confetti wafeltjes hebt gekozen als favoriet! Ook deze week doe ik weer mee met het leuke blogfeestje!

 5. Charlotte op 25 februari 2017 om 10:47

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik het blogfeestje vaak vergeet de laatste tijd… maar vandaag doe ik weer mee hoor!

 6. simpel, met een snufje liefde op 25 februari 2017 om 11:24

  Ik heb de afgelopen weken mijn laptop niet veel aangehad dus heel wat blogfeestjes gemist. Vandaag doe ik weer mee.

 7. Linda de Haan op 25 februari 2017 om 20:12

  Gezellig! Ik doe ook weer mee. Er staan weer interessante blogs tussen.

 8. Linda op 26 februari 2017 om 18:08

  Die carnaval wafels zijn te leuk!! 🙂

 9. jonna@burgertrutjes op 27 februari 2017 om 06:42

  Oh die wafels zijn er zo feestelijk uit en lekker!

 10. Nicky op 27 februari 2017 om 12:25

  Ik ben van de partij 😉 Ik had het al een paar keer gevolgd, maar doe nu voor het eerst mee met het feest! Heel leuk om te volgen en zo andere blogs te ontdekken en leren kennen 🙂

 11. Fleur op 2 maart 2017 om 22:36

  Beetje laat, maar.. ik vond het ook heel leuk om jou in het echt te zien! 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje