Favorieten: baby producten

favorieten-e1416553093819

Iedere maandag laat ik mijn favorieten zien. Elke keer is het uit een andere categorie en deze keer zijn het mijn favoriete baby producten. Kleding uitgezonderd, anders zou ik vrijwel alleen maar mijn lievelingskleertjes van Fay hier neerzetten en dat is ook niet echt de bedoeling. Nieuwsgierig naar wat ik nu de fijnste, leukste, geweldigste producten vind? Lees dan snel verder…

Joolz kinderwagen

Zonder onze kinderwagen red ik het niet. De Joolz is echt een super fijne wagen en we gebruiken hem echt vrijwel elke dag. Ik rijd er regelmatig mee naar mijn ouders, of naar de SHop. Ook wanneer we gaan winkelen met Fay nemen we hem mee of als we boodschappen gaan doen. Ik heb overigens wel een draagdoek besteld dus het is wel de bedoeling dat we die gaan gebruiken voor korte boodschapjes enzo. Als we van plan zijn lang weg te blijven en bijvoorbeeld ook op een terras gaan zitten dan gaat de wagen sowieso mee want dan kan ze daar in liggen/zitten terwijl wij bijvoorbeeld eten & drinken.IMG_20140428_142318a

Maxi-Cosi

Waar zouden we zijn zonder de Maxi-Cosi? Echt een geweldig iets om je kind in te vervoeren in de auto. Sowieso vindt Fay de Maxi-Cosi leuker tijdens het wandelen want dan kan ze veel beter rondkijken. De Maxi-Cosi kan overigens ook op de kinderwagen (met adapter) dus dat is echt ideaal!

Hydrofiel luiers

Deze doeken gebruik ik echt zoveel. Gelukkig heb ik er ook veel. Ik heb boven in het kamertje van Fay een hele voorraad liggen, maar er zitten er ook standaard 1 of 2 in de luiertas en beneden in de woonkamer in de kast liggen er ook nog een aantal. Ik gebruik ze om Fay af te drogen, als extra spuuglap, als onderlegger als ze op het aankleedkussen ligt, maar ook voor op het kleed (tegen het spugen, zeveren). Het is echt een geweldig iets wat je dus vrijwel overal voor kunt gebruiken.

De babygym

Fay is echt helemaal gek van haar babygym. Ze heeft er eentje van Fisherprice, ik heb alleen echt geen idee hoe hij heet. Dit is wel echt een top aanschaf gebleken hoor. Want ze heeft ook al zoveel geleerd door die babygym. Er zitten verschillende speeltjes/figuurtjes bij en die zijn ook van verschillende grootte. Zo zit er ook een kikker bij die het kleinste speeltje is en Fay kon daar lange tijd niet bij. Inmiddels kan ze er gewoon tegenaan meppen maar ze kan hem blijkbaar ook al pakken. Echt super knap!IMG_20140620_184858

Bumba rammelaar

Als er een speeltje is die favoriet is bij Fay dan is het wel haar Bumba rammelaar. Dat ding pakt ze direct zodra het binnen haar grijpbereik ligt en ze mept er lekker mee, rammelt ermee en sabbelt erop. Ze vindt hem dus echt leuk. En tijdens de draag & meet is ook gebleken dat hij erg in de smaak valt bij andere kindjes hihi.

Huidolie

Wat ook echt een succes is gebleken is de huidolie die we hebben aangeschaft. Gewone huidolie van de Etos, maar hij is echt super. We gebruiken hem altijd als Fay in het water is geweest, dus in bad of onder de douche. Maar meestal ook als ze gezwommen heeft. We smeren haar dan lekker in en voor haar is het gelijk een massage. Ze geniet dan echt helemaal en deze mama dan ook!

Fopspeen

Ik vroeg mijn man wat hij nu het fijnste product vindt dat we voor Fay gebruiken en hij zei meteen “het speentje”. En ik kan hem geen ongelijk geven. De speen geeft onze Fay zoveel rust, wat ze soms ook wel nodig heeft. Ze heeft zoveel te verwerken op een dag want we nemen haar sowieso overal mee naartoe. Veel indrukken dus op een dag (niet elke dag hoor) en dan is het fijn om een speen te hebben en zo tot rust te komen en in slaap te vallen. We gebruiken hem wel echt alleen maar als ze heel moe is en dus gaat slapen.

Nou dit waren in ieder geval 7 van onze favoriete baby producten. We hebben er vast nog wel meer, maar deze zijn toch wel heel erg belangrijk.
Wat is jouw favoriete product die je gebruikt voor je kinderen of voor jezelf (voor de niet-mama’s)?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Bianca op 7 juli 2014 om 08:53

  De hydrofiele luiers heb ik nog steeds (liggen op zolder goed bewaard) die gebruikte ik zo vaak! Het zijn ideale poets doeken haha x

 2. Yvonne op 7 juli 2014 om 09:20

  Mijn favo product is nog steeds mijn maxi cosi wagen. De hydro luiers heb ik ook nog veel liggen haha.Bij Norah heb ik wel een draagdoek gebruikt omdat ze zoveel huilde en niet wou liggen. Bij Nathan vond ik niet zo nodig, maar ik vond hem wel heel erg fijn de draagdoek!

 3. Monique op 7 juli 2014 om 09:24

  Leuk lijstje met herkenbare dingen! Wat ik toch wel het meest favoriete product voor Lise vind is de mobile van Tiny Love die we boven de box hebben hangen. We moeten nu alleen wel uitkijken dat ze niet aan de poppetjes gaat trekken, maar ze vindt het heerlijk om er nog af en toe onder te liggen en naar te kijken en te luisteren 🙂

 4. Jess op 7 juli 2014 om 09:35

  Grappig om te lezen dat iedereen hele verschillende favo babyproducten heeft/had. Bij Sam konden we niet zonder Sophie de Giraf en zijn wilstoeltje. Die olie gebruiken we hier trouwens nog steeds na het douchen. Fijn spul en werkt goed voor droge huidjes 🙂

 5. Petra op 7 juli 2014 om 09:57

  Ook hier absoluut fan van de hydrofiele luiers en babygym. Daarnaast was de muziekmobiel onmisbaar. Zoonlief had erg baat bij de Puckababy en de wipstoel. En omdat dochterlief een buikslaper bleek, was ik blij met de aerosleep.

 6. Mama's Jungle op 7 juli 2014 om 10:58

  Hihi mijn wasbare luiers 😀

 7. Gerdien op 7 juli 2014 om 11:45

  De bondolino! En ook ik gebruik die hydrofiele doeken echt overal voor. Verder heel blij met onze prachtige TrippTrapp <3 Echt een fijne kinderstoel!

 8. Sanja op 7 juli 2014 om 15:25

  Wat leuk om te lezen! Trouwens handig om te weten waar je allemaal hydro luiers voor gebruikt! Ik dacht dat ik een boel had, maar sla nog een even reserve in hehe.

 9. Sas op 7 juli 2014 om 20:48

  Leuk om te zien wat je favorieten producten zijn 🙂

 10. Tamara op 7 juli 2014 om 23:11

  Leuk lijstje! Je helpt me weer aan extra inspiratie hihi. Hier de voedingskussen (om op te liggen, niet voor bij de bv), draagdoek en 3 speeltjes erg favoriet

 11. Silke op 8 juli 2014 om 13:11

  je hebt me overtuigd…. ik was al weken aan het twijfelen over een babygym! Bij deze komt er dus een!

  • Nicole (misseagles) op 8 juli 2014 om 13:14

   Leuk om te horen Silke!

 12. Martine op 8 juli 2014 om 14:50

  Oeh, die huidolie van de Etos vind ik ook superfijn. Ik gebruik hem nog steeds voor mijn droge benen hehe… Ff insmeren onder de douche en hoppa..

 13. Joyce op 10 juli 2014 om 18:10

  Mijn favoriete baby spullen zijn toch wel mijn draagdoek en de trip trapp stoel met newborn ‘zitje’. Luuk zit er niet lang in, maar soms is het wel heel handig tijdens het eten als hij niet in de box wil liggen 🙂

 14. […] schreef een leuk artikel over wat haar favoriete baby producten waren geweest voor Fay. Ook ik heb zeker een paar favorieten hier in huis die ik graag wil […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje