Favorieten: 80’s songs

Ik was aan het terug lezen op mijn oude blog in verband met ons trouwjubileum en de blogjes die ik daaraan wijd. Ik kwam toen ook een leuk item tegen die ik was gestart daar en die ik hier wil voortzetten. Elke week deel ik mijn favorieten omtrent een bepaald onderwerp en ik start vandaag met mijn favoriete songs uit de 80’s! Merkte wel dat er toch wel erg veel zijn die ik leuk vind, dus hierbij een kleine selectie!

Beat it – Michael Jackson
Er zijn een aantal MJ nummers echt groot geworden in de 80’s en ik had the obvious kunnen kiezen “thriller”, maar om eerlijk te zijn vind ik dit nummer veel leuker!

With or without you – U2
Hij is al veel gecoverd maar het origineel blijft toch het beste.. (dit is overigens niet het beste live optreden, maar heb er vlug een gekozen..)

Walking on Sunshine – Katrina and the waves
Van dit nummer word ik zo ongelofelijk vrolijk haha.. Dus die moest gewoon bij mijn favorieten.

Hungry Eyes – Eric Carmen
Dit nummer brengt me telkens weer terug naar één van mijn favoriete films: Dirty Dancing.

99 Luftballoons – Nena
Dit nummer brengt me terug naar de tijd dat we elk jaar naar een camping in Spanje gingen en ik samen met mn Duitse vrienden dit liedje ging karaoke. Kende het nummer eerst niet, maar nadat we het telkens weer zongen samen kon ik het uiteraard uit mijn hoofd.

When doves cry – Prince
Je kunt er nu eenmaal niet omheen: Prince. Aparte kerel, maar toch met geniale nummers.

Cyndi Lauper – Girls just wanna have fun
Need I say more?

Another One Bites the Dust – Queen
Queen blijft één van mijn alltime favoriete bands. Deze lijst was dan ook niet compleet zonder een nummer van hen erin!

(I’ve Had) The Time of My Life – Bill Medley and Jennifer Warnes
Dirty Dancing. Also brings me back to Aruba in a way.. Time of my life!

Zitten hier ook jouw favorieten bij? Zo ja, welke? Zo nee, wat is jouw favoriet uit de 80’s?

6 reacties op “Favorieten: 80’s songs

Reageren is niet mogelijk.