Favoriete verzorgingsproducten van Bart

MG_0853

Normaal gesproken komen er regelmatig pakketjes voor Nicole. Ja voor Meisje-Eigenwijsje. Maar het was dan voor Nicole of Fay. Hoe nieuwsgierig ik ook ben, ik mocht het nooit uitpakken, wat ik erg jammer vond. Vorig jaar (wat klinkt dat ver weg) kwam er opeens een pakketje op mijn naam binnen. Voor Meisje-Eigenwijsje, tav Bart. Het waren twee producten uit de verzorgingslijn van Kneipp. Dit bracht me op het idee om er een blog over te schrijven. En dan niet alleen over die producten, maar al mijn favorieten. 

Doucheproducten

KneippMannenNormaal ga ik naar de Action en pak ik het goedkoopste, dat vind ik ook prima. Of ik moet het cadeau hebben gekregen voor mijn verjaardag. Maar nu ik deze producten heb gekregen en geprobeerd heb vind ik ze toch wel fijn. Ik zit erover na te denken om te misschien toch te kopen en niet voor het goedkoopste te gaan. Ik heb de 2 in 1 cool freshness en de douche foam men only getest. De 2 in 1 douchegel is dus speciaal voor lichaam en haar. Nu heb ik op mijn hoofd niet zoveel haar, maar op de rest van mijn lijf wel. Mijn vrouw vindt de cool mint een typische mannengeur en dus erg lekker. Zelf vond ik de foam vooral erg fijn, ik heb met gel namelijk de neiging veel te gebruiken en met de foam niet. Ook ruikt hij erg fris.

Tandproducten

Mijn vrouw kocht bij een goede kennis tandpasta van Forever Bright, eigenlijk speciaal voor Fay. Dit omdat er geen fluoride in zit maar aloë vera en bijen propolis. Maar ik ben het ook gaan gebruiken want het rook lekker en het schijnt goed voor je tandvlees te zijn. Dat laatste kan ik beamen, mijn tandvlees is namelijk niet zo goed maar ik merk zeker verschil. Voor het tandenpoetsen zelf gebruik ik sinds kort een Oral-B elektrische tandenborstel. Deze kreeg ik met kerst van mijn lootje. Ik vind hem echt super fijn.

Scheerproducten

Om mijn mooie kale kopke te behouden moet ik mezelf minimaal 1x per week scheren. Daarom heb ik ook een Gilette Fusion scheermes. Want als ik een gewoon scheerapparaat gebruik krijg ik bultjes en wordt het nooit zo glad. De scheerschuim komt wel gewoon van de Kruidvat. Als ik er aan denk (wat niet vaak is) smeer ik mijn gezicht naderhand in met Nivea men sensitive.

Welke producten gebruik jij/of je man?

_MG_0853

* In dit artikelen staat een affiliatie link. Dat zijn links die verwijzen naar een webshop of online winkel. Ik ontvang een kleine vergoeding als jij op die link klikt en iets bestelt.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Bart

Bart

Getrouwd met Nicole, papa van Fay (maart 2014) en levensgenieter. Houdt van koken, voetbal, Carnaval en spelen met mijn dochter. Instagram: papa_bart82

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. simpel, met een snufje liefde op 7 januari 2016 om 06:16

    Leuk om eens over mannen producten te lezen. Dat heb ik nog niet zo vaak gezien!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje