Huishouden: favoriete schoonmaakmiddelen (+ winactie)

Ik ben af en toe een raar persoon. Ik houd namelijk totaal niet van poetsen, stofzuigen, of nou ja het huishouden in het algemeen. Maar toch heb ik soms zo mijn kuren en kan ik echt dolblij worden van een lekker ruikend huis, schone vensterbanken en een haarvrije vloer. Dan zet ik een muziekje op en pak elk hoekje wat er is. Echter gebeurd dat maar zelden, meestal pak ik een vochtig doekje van de Action en ga zo even langs alle tafels en kasten af. Een slechte huisvrouw, ik weet het. 

Maar die keren dat ik wel grondig te werk ga, dan doe ik het ook echt goed. Daardoor heb ik zo door de jaren heen een aantal favoriete schoonmaakmiddelen gevonden. Ik koop regelmatig B-merken, maar voor sommige klusjes koop ik toch de A-merken omdat ze naar mijn idee toch iets beter werken.

Wasmiddel

wasmiddel

 

Als het om wasmiddel gaat kopen we eigenlijk altijd de Ariel pods. We kopen ze overigens nooit voor de volle mep, maar altijd in de aanbieding. Meestal is het dan 2 voor de prijs van 1 en dan kopen we er vaak wel een stuk of 6 zodat we voorlopig vooruit kunnen. Mocht de Ariel niet in de aanbieding zijn en onze voorraad toch bijna op dan kopen we Robijn. We gebruiken voor de meest vieze vlekken Vanish.

Allesreiniger

dettol allesreiniger

 

Ik kocht eerst eigenlijk altijd allesreiniger bij de Action. Maar sinds ik een keer de Dettol allesreiniger heb uitgeprobeerd wil ik niets anders meer. Sowieso is Dettol echt een fijn merk, we hebben er ook de handzeepmachine van, ook al zo’n fijn product. Je hebt overigens meerdere geuren, maar deze Power & Fresh vind ik persoonlijk het lekkerste ruiken.

Badkamer product

Schermafbeelding 2016-02-28 om 09.38.45

Omdat we een hele slechte afzuiging in de badkamer hebben ontstonden er op den duur vochtplekken. Gelukkig kwam mijn oplossing in de aanvraag van Huishoudplein voor een samenwerking. Ik ontving onder andere de HG schimmel, vocht & weerplekken reiniger en deze heb ik dus direct getest. Ik spoot wat van de reiniger op één muur en een half uur later (ivm intrekken) besloot ik het resultaat te bekijken. Wat een mooie schone muur! Snel spoot ik dus ook het spul op de andere muren en toen mijn man thuis kwam vroeg ik hem om even iets uit de badkamer te pakken. Ik moest heel erg lachen om zijn reactie want hij vroeg me hoe lang ik erop had zitten boenen. Toen ik aangaf dat het nog geen 5 minuten werd was geloofde hij me in eerste instantie niet eens haha.

Daarnaast heb ik nog een aantal favoriete schoonmaakmiddelen, waaronder de Glorix wc-reiniger, Dreft en Cif. Nu ik heb ervaren hoe fijn het online bestellen is via Huishoudplein en ook heb gezien hoeveel het kan schelen qua kosten zal ik dit soort dingen in de toekomst sneller online bestellen dan ermee lopen sjouwen vanuit een drogist.

Win een schoonmaakpakket twv €40,-

schoonmaakmiddelen

 

Naast dat ik wat schoonmaak producten ontving, mocht ik ook een pakket samenstellen om weg te geven. Ik heb geprobeerd om hem zo divers mogelijk te maken, zodat je met dit pakket zowel de was, als de wc, keuken, badkamer en woonkamer kunt doen. Zoals je op het plaatje kunt zien zitten er 10 producten in het pakket:

Vanish (€6,99), Cif keuken (€3,29), Dreft (€2,49), Cif badkamer (€3,29), Glorix (€1,89), Witte Reus (€7,49), Page vochtig toiletpapier (€2,79), Ambi Pur gel crystals (€4,95), Dettol (€3,69) en HG glas & spiegel (€2,99).

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket?

Laat hieronder een reactie achter waarom jij dit pakket zou willen winnen.

Het is niet verplicht, maar ik zou het wel leuk vinden wanneer je ook mijn Facebookpagina liked en één (of meer) mensen tagt in het bericht hierover. Deze winactie loopt t/m 6 maart, op 7 maart stuur ik de winnaars per email een bericht.

Heb jij een of meer favoriete schoonmaakmiddelen?

62 reacties op “Huishouden: favoriete schoonmaakmiddelen (+ winactie)

 • Wow dat is echt een heel fijn pakket. Voordat ik ook weer schoonmaak kriebels krijg met het voorjaar zou het echt super fijn zijn deze producten in huis te hebben. Zo grijp je nooit mis. Heb je voor elk klusje wat in huis en ruikt het huis binnen de kortste keren weer zoooo lekker fris en schoon! De echte beloning voor hard werken in huis, is toch echt een heerlijke frisse geur

 • Wij komen net terug van een heerlijke vakantie, helaas wel met zieken, dus hopelijk iedereen weer snel beter en kan ik alles weer smetteloos / bacterievrij maken voor de verjaardag van mijn zoontje!

 • Oeh, dit zou ik graag winnen! Stiekem heb ik een hekel aan schoonmaken, maar met een mooie basisset producten wordt het toch iets dragelijker. Koptelefoon op, vals meezingen en gáán 🙂

 • Ja fijn zo’n schoonmaakpskket!
  Ik heb dan wel geen kinderen meer in huis maar wel 7 honden en ook nog af en toe een lieve kleindochter op bezoek, dus zeer welkom!

 • Heel heel heeeeeel graag! Ik ben dus echt een poetsfreak! Mijn dochter heeft asthma en is overal allergisch voor..mijn zoontje heeft ook een milde vorm van asthma, dus deze mama houdt alles schoon en fris! Ik poets me een ongeluk voor mijn kindjes dus doe het met liefde! Duim duim duimmm

 • Ik hou ook absoluut niet van schoonmaken, helaas is het iets waar we niet onderuit komen. Nu de grote voorjaarsschoonmaak er weer aankomt en ik alle hoekjes en gaatjes weer aan een grote schoonmaak onderwerp zou ik dit pakket heeeeel graag willen winnen.

 • Helma keijzer zegt:

  Ik zou het graag winnen omdat ik net verhuisd ben, en ik hoop dat ik het huishouden eindelijk ga bij houden. Nu alles nieuw schoon en fris is, zou ik dit super pakket graag winnen, wie weet kom ik dan toch nog mijn schoonmaakgen tegen!!!! (Hihi)

 • Ik ben verslaafd aan schoonmaken en ben dan ook elke dag druk in de weer. Vind het heerlijk nieuwe producten te ontdekken en uit te proberen. In dit pakket zitten een boel favorieten, maar ook producten die ik graag zou willen testen. IK hou ervan een schoon huis te hebben. Nu in maart 2 verjaardagen en in mei een verjaardag en een communie aan huis, dus een druk en vol huis. Daarna weer genoeg te poetsen, dus dit pakket zou zeer welkom zijn.

 • Ilsiee prins zegt:

  Oehhhhh wat een heeerlijke actie! 😀 Hiermee kan je mij echt heeeeel blij maken. Ben dan denk ik het tegenovergestelde, vind het heeerlijk om lekker te poetsen! 😀 En daarna te genieten van mijn schone huisje hihih… Sinds een aantal maandjes heb ik een nieuw huisje dus moet nog even DE manier vinden hoe ik het huishouden het prettigste doe hihi.. dit heerlijke pakket kan me daar vast en zeker bij helpen! Super dat je dit mag weggeven aan de lezers van je blog! Ik ga vast duimen! 😉 Groetje ilsee

 • Oh wat een ontzettend fijne prijs! Ik maak schoon bij andere mensen en niet iedereen heeft de middelen om van die fijne schoonmaakproducten te hebben dus zou het pakket voor die mensen gebruiken.

 • Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Haha ik ben gek op schoonmaken. Het maakt me echt gelukkig. Alleen is met twee kindjes in huis het genieten daarvan wel echt zoek haha. Ik ben fan van ontvetter, krijg je alles mee schoon!

  Ik doe graag mee

 • Mijn man, baby en ik wonen bij mijn lieve moeder.
  Mam zorgt grotendeels voor het huishouden. Met dit pakket kan ik haar eens verrassen met een schoon huis, zodat deze trotse oma lekker lang met haar kleinzoon kan knuffelen ipv te gaan poetsen.

 • Het klinkt raar maar ik ben dol op schoonmaken! Het geeft mij een rust gevoel als het huis netjes en schoon is. Ik kan niet goed tegen rommel. Dus deze schoonmaakmiddelen is welkom. Laat het voorjaarsschoonmaak maar beginnen!

 • Ik herken me volledig in het type huisvrouw dat je beschrijft: graag een schoon huis, maar meestal veel te weinig tijd (ik blog liever) dus het moet snel klaar zijn. Af en toe krijg ik de kriebels en ga ik los (mits het gezin mij even met rust laat, ik word heel kribbig van schoonmaken). Vul mijn voorraad graag aan om een goede lente schoonmaak in etappes te kunnen doen 🙂

 • Ik zou dit pakket willen winnen om ons tijdelijk (en zeer oud) huurhuis eens een goede schoonmaakbeurt te geven. Ik geloof dat dat al 50 jaar niet is gedaan 😉

 • Nu het voorjaar nadert begint het ook weer te kriebelen,dat betekent voor mij ook de voorjaarsschoonmaak.
  Ik kan zo genieten van een heerlijk schoon ,fris huis.Er gaat bij mij nogal wat schoonmaakmiddel doorheen en gelukkig hoef je met de microvezeldoekjes geen of heel weinig te gebruiken.Deze zijn dan ook favoriet en ik vind HG een geweldig merk maar helaas nogal duur.

 • Ik had laatst ook een bestelling gedaan maar ik merk dat ik best wel wat meer had kunnen bestellen. Wat gaat het wasmiddel en schoonmaakmiddel er opeens hard doorheen met een dreumes! Daarom wil ik het pakket wel winnen, mijn voorraad is niet zo’n voorraad als ik hoopte…

 • Tamara TS zegt:

  Wat een supertoffe winactie!!! Ik doe heel graag mee, vooral nu de grote voorjaarsschoonmaak er weer aan zit te komen! Dan gaat het allemaal snel op!

 • Ik gebruik veel vaker de B-merken of de ‘groene’ merken. De Ariel pods zijn zeker goed, maar mij te duur. Evengoed zou ik dit pakket graag willen winnen. Even mezelf overtuigen van de kwaliteit van een A-mer . . . of juist niet ;-).

 • corinne de graaf zegt:

  Ja komt goed uit want als het voorjaar komt ben ik altijd van de opruim en schoonmaak.Ik vind citronella een fijn schoonmaakmiddel.

 • jolein koolske zegt:

  Oh wooww , wat een geweldig pakket !!! Ik doe dolgraag mee want mijn dochters lijken prinsesjes maar het huis vies maken kunnen ze als de beste 😉 En deze mama houdt van een fris en schoon huis 🙂

 • Diana De Meyer zegt:

  Wat een leuke actie kan ik goed gebruiken met 3 honden en 5 katjes nu zeker met dat natte weer al dir pootafdrukjes en vieze plaids hier op het platteland is het nogal slikkerig

 • Sabine Mathilda zegt:

  Ik ben zes maanden geleden bevallen van mijn kleine mannetje….Heb ik nou nog steeds last van nesteldrang? Of zijn dit dan weer die voorjaarskriebels? ^_^ :p Hoe dan ook ik heb zo’n last van een onbedwingbaar-schoonmaak-gevoel…..
  Als ik de afbeelding hierboven zie gaan mijn handen direct jeuken en wil ik poetsen…..hihihi 🙂 Dit pakket winnen komt dus goed van pas, want de middelen zijn hier dus al maanden niet aan te slepen 😉

 • Henriette Leeuwis zegt:

  Ik ben niet dol op schoonmaken maar ik vind het altijd heerlijk als het hele huis netjes opgeruimd en schoon is en heerlijk ruikt naar schoonmaakmiddel.
  Mijn favoriete schoonmaakproducten zijn die van Cif, Ze zijn niet duur maar doen wel wat ze beloven.
  En daar houd ik van ????
  Oh en wat ik ook prettig vind zijn die witte sponsjes, daarmee krijg je werkelijk alles schoon,
  Maar dit super schoonmaakpakket is bij ons zeer welkom, dan kunnen we lekker aan de voorjaarsschoonmaak beginnen ????

 • erika panjer-luit zegt:

  Heerlijk en geweldig pakket daar zal ik het hele huis mee op kunnen frissen en weer heel blij worden in ons eigen huisje

 • Floor Landleven zegt:

  Ja Superleuk! Ik zou het wel graag willen winnen aangezien we binnenkort de sleutel van ons nieuwe huis krijgen! Het is een oude jaren 30-woning en best stoffig. Een flinke schoonmaakbeurt ligt dus in de planning! Daar komt dit uiteraard goed van pas 😀

 • Ik zie dit nu pas, maar gelukkig nog net op tijd 🙂 en ja, wie kan er geen hulpjes gebruiken bij het schoonmaken? Ik hoop vooral dat sommige producten het me makkelijker gaan maken om snel even schoon te maken. En als ik dit win, wil ik natuurlijk alles heel snel uit proberen en is de bonus dat mn huis dan ook gelijk schoon is 😉

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *