Fashion voor de hele familie

In onze maatschappij is het steeds meer gebruikelijk dat er aandacht wordt besteed aan fashion. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen en baby’s. Ouders willen graag dat hun kinderen er ook fashionable uitzien, en daarom is er een groeiende markt voor kleding die fashionable is én comfortabel zit. In dit artikel lees je alles over fashion voor de hele familie!

Wat is er tegenwoordig in de mode?

De wereld van fashion is een boeiende en spannende plek. Het is een wereld waarin iedereen zich kan uitleven en laten zien wie ze zijn. Er zijn vele verschillende stijlen en trends, en er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. In deze blogpost ga ik het hebben over fashion voor de hele familie. Het is belangrijk om te kleden naar je leeftijd, maar dat betekent niet dat je geen fashionable items in je kledingkast kunt hebben.

Tegenwoordig is er veel verschil in de kledingstijlen die je ziet. Sommige mensen gaan voor een casual look, terwijl anderen liever een meer chique uitstraling hebben. Ook zijn er steeds meer mensen die hun eigen unieke stijl creëren. Wat je ook kiest, fashion is voor iedereen!

Welke stijlen passen bij welke gezinsleden?

Als je een gezin hebt, vind je het wellicht fijn dat iedereen er goed uitziet. Dit betekent zeker niet dat je iedereen hetzelfde moet laten dragen, maar het is wel handig om te weten welke kledingstijlen bij welke gezinsleden passen. Dat maakt het ook makkelijker wanneer je voor de rest van de gezinsleden gaat shoppen.

Voor de vader: Mijn man houdt het liefst van PME legend jeans met daarop een leuk t-shirt of warme trui. Daar dan mooie sneakers onder en zijn outfit is al klaar. Ook heeft hij een leren jas in zijn assortiment, wat zijn stijl toch ook wel weer ruig en stoer maakt. Omdat hij af en toe toch ook wel classy wil overkomen, bijvoorbeeld tijdens een feestje of wanneer we samen uit eten gaan draagt hij ook wel eens overhemden. Deze vind je bijvoorbeeld in de State Of Art collectie.

Voor de moeder: Wat mezelf betreft houd ik ervan om er netjes uit te zien, maar het moet ook wel lekker zitten. De perfecte combinatie vind ik zelf dus bijvoorbeeld jeans met daarop een top en een colbertje. Blouses draag ik zelf echt zelden tot nooit. Ik heb er geloof ik eentje in de kast hangen en die komt er misschien twee keer per jaar uit. Ook draag ik wel eens een mooie jurk met daarop dan een trui, vooral nu in de herfst vind ik dat wel een leuke combinatie. Natuurlijk wel met een maillot of dikke panty eronder.

Voor de kinderen: Allebei mijn kinderen houden van een vrolijke stijl. Dat is misschien ook wel hoe we ze het onbewust hebben aangeleerd, want wij vinden dat zelf ook mooier dan hele neutrale kleuren zoals wit en beige. Onze dochter vindt het heerlijk om jurkjes te dragen, maar kiest negen van de tien keer toch eerder voor een mooie strakke broek met daarop een shirt of mooie trui. Ze kan soms ook een hele stoere fase hebben. Onze zoon begint ook al een eigen mening te krijgen wat betreft kleding. Hij houdt enorm van vesten en truien met een muts. Maar hij wil ook wel eens een mooie overhemd of polo aan.

Hoe kies je de juiste kleding voor je gezin?

Als je een fashionista bent, wil je natuurlijk ook dat je gezin er goed uitziet. Maar hoe kies je de juiste kleding voor je gezin? Hier zijn een paar tips:

  • 1. Kies kleding die past bij het weer. Als het buiten warm is, wil je niet dat je kinderen in dikke winterjassen rondlopen. Kies in plaats daarvan luchtige kleren van lichte stoffen. Als het buiten koud is, wil je warme en comfortabele kleding voor iedereen.
  • 2. Let ook op de lengte van de kleding. Kies niet te lange broeken of rokken voor kinderen, want ze moeten er wel gemakkelijk in kunnen bewegen. Ook mooie, wijde jurken zijn vaak niet geschikt voor kinderen, want ze vinden het fijn om te spelen en te rennen en dan kan zo’n jurk snel scheuren of verkreukeld raken.
  • 3. Koop duurzame en wasbare kleding. Je wilt natuurlijk niet dat je kleding na een paar keer wassen al kapot is. Koop kleding van goede kwaliteit die lang meegaat en die je makkelijk kunt wassen.
  • 4. Zorg ervoor dat de kleding comfortabel zit. Dit is vooral belangrijk voor kinderen, want ze moeten zich lekker voelen in hun kleren. Kies dus niet te strakke of te wijdzittende kleding.
  • 5. Let ook op de prijs. Je hoeft niet per se duurzame merkkleding te kopen om er goed uit te zien, maar probeer ook niet te veel geld uit te geven aan minder goede imitaties ervan. Koop liever een paar goede basics die je makkelijk kunt combineren met andere kledingstukken. Wat ook slim is, is om bijvoorbeeld tweedehands te kopen.