Fashion budget tips

Zo af en toe kom ik kleding tegen die super leuk zijn. Ik ben dan vaak bang voor het prijskaartje want vaak heb ik toch wel een dure smaak. Toch word ook ik wel eens verrast met een heerlijk laag prijskaartje en dat maakt de kleding vaak nog leuker dan ervoor. Ik moet toegeven dat ik wel bevooroordeeld was, zo dacht ik altijd dat je bij de Wibra en Zeeman geen leuke kleding kon kopen. Maar stiekem hebben ze toch wel vaak wat leuks aan de rekken hangen!

Zo kreeg ik het volgende setje opgestuurd voor Fay. Ik schreef er al een artikel over voor op de blog van Mamaliefde.

MG_6488-427x640-427x640Als je me vroeger had gezegd dat dit setje van de Zeeman kwam had ik je vierkant uitgelachen. Ik had je echt niet geloofd. Tegenwoordig wel want het is steeds leuker. Ik heb dit setje ook al veelvuldig bij haar aangedaan en dus ook gewassen en nog steeds ziet het er goed uit. En dat voor het beetje geld wat het kost!

Naast bovenstaand setje kwam ik dus ook nog een aantal andere items tegen die helemaal passen bij de woorden fashion en budget. In deze zomer zijn namelijk de flamingo’s erg populair. Onderstaande jumpsuit is dus een schot in de roos! Ook nog eens in een heerlijke kleur en de prijs? Slechts €3,99!
PR4Kids_Zeeman_399_02.pngDan dit stoere broekje. Stoere kleuren, maar ook weer leuk door de bloemen en flamingo’s die erop staan. Heel subtiel ook. Ik zag het namelijk pas tijdens het schrijven van deze blog. #eerlijkheid. De prijs? €2,99!

PR4Kids_Zeeman_299_03.pngEn dit leuke simpele maar kleurrijke jurkje! Ik ben dol op de kleurtjes die erin voor komen, ze staan mijn dochtertje ook erg goed altijd. En voor die €3,99 kan ik hem dan niet laten liggen!
PR4Kids_Zeeman_399_03_mt116Dan als laatste dit shirt. Eigenlijk is het een jongensshirt volgens mij. Maar ik vind hem ook heel goed kunnen voor een meisje. En ook heerlijk zomers gewoon met die palmbomen. Als er een grotere versie van was dan had mijn man hem ook wel willen hebben. Lijkt me ook grappig trouwens, dochter en man met zelfde shirtjes 😛 Deze koop je overigens ook voor €3,99. 
PR4Kids_Zeeman_399_07_mt116

Tot dusver mijn fashion budget tips van deze keer!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Tamara op 22 juli 2015 om 13:32

  Haha! Ik ben gek op de zeeman! Koop er ontzettend veel voor Lauren. Voor de jongens kan ik er minder slagen

 2. zomersproetje op 22 juli 2015 om 14:01

  Allemaal zeeman? Erg leuk! Koop er ook vaak! Onderste shirt kan ook best voor meisje 🙂

 3. Lilian op 22 juli 2015 om 14:28

  Inderdaad leuk dingen. Ik koop ook altijd bij Zeeman, Wibra of Hema.

  En ze is inderdaad een cute little girl! 😉

 4. Thea van Galen op 22 juli 2015 om 14:30

  leuke kleertjes! en who cares waar het vandaag komt of hoeveel het kost!

 5. Yolande op 22 juli 2015 om 14:55

  Ja! Dat rokje heb ik in 2 verschillende printjes voor Lou, echt fantastisch!!

 6. marjon op 22 juli 2015 om 15:11

  Leuk. Zeeman kan inderdaad best leuke budget kleding hebben.

 7. Charlotte op 22 juli 2015 om 21:54

  Ik koop ook regelmatig kleding voor Aukje bij de Zeeman! Ze hebben daar regelmatig leuke dingen tussen hangen!

 8. Priscilla op 22 juli 2015 om 22:45

  Ik herken die bevooroordeeldheid enorm! Had ik ook voordat ik kinderen kreeg 😉 Na de geboorte van mijn zoon kwam ik er achter dat Zeeman echt hele leuke dingen verkoopt. Vroeger kreeg je me er voor geen goud naar binnen!

 9. Michelle op 25 juli 2015 om 14:18

  Wat een leuke kleding! Je hebt groot gelijk hoor, ik zou er zelf dan ook kleertjes kopen. Hartstikke leuke spulletjes toch. Geweldige foto van Fay trouwens!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje