Falling Inn Love – te zien op Netflix

jeshoots-com-PpYOQgsZDM4-unsplash

Wij hebben al een lange tijd een abonnement op Netflix en meestal kijk ik naar series. Sommige series met mijn man, anderen zonder. Ik houd ook enorm van films kijken maar de meesten die er op komen heb ik allang gezien. Toch komt er af en toe een nieuwe film voorbij en dit keer is dat Falling Inn Love met Christina Milian. Die ik uiteraard direct ben gaan kijken, want ik houd wel van een leuke rom-com.

Netflix film

Wat ik zo tof aan Netflix vindt is dat ze niet alleen leuke films en series laten zien, maar ze zelf ook maken. Zo is de serie ’13 reasons why’ van Netflix zelf en ze maken elk jaar leuke kerstfilms die ik dan ook weer met liefde bekijk. Meestal heb ik ze in november allemaal al gezien haha.

Bij toeval keek ik op een donderdagavond op Netflix omdat mijn man aan het werk was en zag daar de nieuwe film Falling Inn Love voorbij komen. Ik herkende Christina Milian en zag dat het over een B&B ging. Aangezien een B&B runnen stiekem een van mijn dromen is moest ik deze film natuurlijk kijken.

Falling Inn Love – mijn mening

Alhoewel de verhaallijn vrij voorspelbaar is heb ik wel echt genoten van deze film. Ik houd sowieso van rom-coms omdat ik dan mijn verstand op nul kan zetten en mee kan wegdromen. Deze film speelt zich ook nog eens af in Nieuw Zeeland wat voor hele mooie plaatjes zorgt. Plus de hoofdrolspeler naast Christina, Adam Demos is ook zeker niet verkeerd om naar te kijken. Grappig detail: Adam is een Australiër en speelt dus een kiwi (oftewel een Nieuw Zeelander).

Heb je dus even anderhalf uur niets te doen en wil je een leuke film kijken? Dan is deze nieuwe Netflix film zeker een aanrader. Wedden dat je na het kijken van de film opeens een ticket wil boeken naar NZ?

Trailer Falling Inn Love

Ik kan natuurlijk vertellen waar de film over gaat, maar het makkelijkste is gewoon om de trailer te bekijken. Je wordt spontaan verliefd op een van de twee hoofdrolspelers.

Heb jij deze film al gezien?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties

  1. Simone op 3 september 2019 om 12:10

    Hij werd mij ook aanbevolen. Ik denk dat ik hem een keertje ga kijken met een lekker maskertje op en onder een dekentje haha!

  2. Saskia op 3 september 2019 om 14:40

    Toevallig heb ik hem gisteren gekeken, lekkere feel good film waar je je verstand op 0 kan zetten.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje