FAB portemonnee

Vorig jaar, wat klinkt dat ver weg zeg, kreeg ik van de website smartphonehoesjes de vraag of ik een product van hen wilde reviewen. Nadat ik op hun webshop had rondgeneusd vond ik iets wat ik echt nodig had dus ik besloot om de samenwerking aan te gaan!

Aangezien ik al maanden rond loop met een mini portemonnee waar alleen pasjes in kunnen en meer niet vond ik het tijd worden om een echte portemonnee aan te schaffen. En wat wil nu? Op die site vond ik dus een portemonnee waar ik ook mijn smartphone in kwijt kan! Nu had ik daar natuurlijk al wel eens van gehoord, maar ik vond ze vaak niet al te mooi. Dit keer werd ik op slag verliefd, maar ja wat wil je ook met een FAB portemonnee!FAB portemonneeIk gebruik mijn FAB portemonnee nu eigenlijk dagelijks en ben er erg blij mee. Toch zijn er een aantal minpuntjes te noemen.

FAB portemonneeZo zijn er maar 3 vakjes voor pasjes. Daarnaast zit er geen extra rits in voor je kleingeld. Ik gooi het nu dus gewoon in het grote vak en tot nu toe is dat goed gegaan. Ook het vakje aan de buitenkant speciaal voor mijn telefoon is wat klein. Mijn smartphone past er in, maar vraag me niet hoe… Waarschijnlijk is hij gewoon te dik aangezien ik gewoon nog een iPhone 4S heb. Tijd voor een nieuwe dus haha.

De website is overigens echt heel overzichtelijk en je kunt er volgens mij van elk merk telefoon wel iets vinden. Zo ook voor de OnePlus One, je iPhone 6 en zelfs voor je iPad Mini 3! Daarnaast zitten er geen extra verzendkosten aan, dat is iets wat ik altijd erg prettig vind bij een webshop. Ook wordt je product dezelfde dag nog verzonden en heb je 14 dagen bedenktijd.

Dat zijn wel dingen waar ik altijd naar kijk bij een webshop, want hoe leuk een product ook is en hoe goedkoop het soms ook lijkt.. Vaak komt er nog van alles bij tijdens het afrekenen. Maar dat is in dit geval niet zo!

Dit artikel is geschreven in samenwerking.

 

13 reacties op “FAB portemonnee

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *