Even bijkletsen

Even-bijkletsen

De laatste paar dagen krijg ik herhaaldelijk de vraag hoe het nu met me gaat. Ik heb natuurlijk in mijn Weight Watchers update wel wat verteld, maar ik hield het redelijk beperkt. Ook zijn er wat andere (leuke) dingetjes die ik graag wil vertellen dus daarom “even bijkletsen” met jullie! 

Het is inmiddels bijna een maand geleden dat ik geopereerd ben aan mijn amandelen en ik moet zeggen dat ik vooral de eerste anderhalve week echt zwaar vond. Ik had echt veel pijn en leefde dan ook op pijnstillers. Daar houd ik normaal helemaal niet van, maar ik kon gewoon niet zonder. De eerste week heb ik amper wat gegeten maar na een week dwong ik mezelf gewoon om te eten. Ik was zo slap en kon echt niets, dus voedsel was echt welkom. Slapen met het apneu apparaat lukte al helemaal niet, maar na een week begon ik ook te merken dat ik gewoon goed sliep zonder.

Inmiddels kan ik weer alles eten en drinken en merk ik ook helemaal niets meer aan mijn keel. Alsof die operatie er niet is geweest. Behalve dan dat ik dus nog steeds zonder masker slaap en het idee heb dat ik wel volledig uitgerust wakker word. Zelf denk ik dus dat het verwijderen van de amandelen dusdanig effect heeft gehad op mijn apneu dat hij zo goed als ‘verdwenen’ is. Maar zeker weten doe ik het natuurlijk niet. Daarvoor moet er eerst weer een slaaponderzoek komen en die hoop ik in mei te krijgen.

Ook heb ik weer een flinke terugslag gehad wat betreft mijn depressie. Ik weet dat ik daar eigenlijk vrijwel nooit meer over schrijf maar dat betekent niet dat het er niet meer is. Ik verberg het nu alleen wat beter. Niet altijd goed, maar ik had er nu gewoon behoefte aan om het meer bij mezelf te houden.

IMG_1784-2

Naast de apneu en de depressie heb ik gelukkig ook vele leuke dingen kunnen doen. Zo zijn we afgelopen weekend gezellig bij familie op bezoek geweest en had ik afgelopen zondag weer een fotoshoot van een zwangere dame. Super leuk, ze wist dat ik fotografeer door deze blog! Het voelde echt goed om weer achter de camera te staan en een zwangere dame met haar peuter op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat wil ik dus zeker vaker doen.

Afgelopen dinsdag was er een andere fotoshoot. Ik was niet de fotograaf en ook niet het model, maar Fay wel. Ze mocht namelijk model zijn bij Zreefer, een leuk kinderkleding merk. Ik ken de eigenaresse al vanaf dat ze startte met haar webshop (en ik met deze blog) en het was dus erg leuk om elkaar eindelijk te ontmoeten. Beide kinderen konden het ook goed vinden met elkaar, volgens mij werden ze stiekem ook al wat verliefd haha.

zreefer fotoshoot

Nou dat was het bijkletsen alweer, als jullie het leuk vinden houd ik jullie op deze manier vaker op de hoogte!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Wilmaaa op 14 april 2016 om 06:23

  Hopelijk heb je het slaapmasker nooit meer nodig, dat zou fijn zijn! Wel heel vervelend dat je weer meer last hebt van je depressie! Ik zag een foto van Fay al bij Zreefer op Instagram, zo lief! Wat staat ze er mooi op 🙂

 2. Karen op 14 april 2016 om 08:56

  Wat vervelend dat je een terugslag hebt gehad. Hopelijk gaat nu alles weer de goede kant op! X voor jou
  En Fay is prachtig! Dat koppie <3

 3. Hanna @ eenbezigbijtje.nl op 14 april 2016 om 09:31

  Wat vervelend van de terugslag. Ik hoop dat het snel weer wat beter gaat maar ik weet ook wel dat het bij een depressie zo niet zo maar werkt.
  Die foto van Fay is echt heel leuk, leuk model!

 4. ~ Inge ~ op 14 april 2016 om 09:32

  Fijn dat de operatie geholpen heeft, hopelijk houd dat stand! En depressie, ook ik heb daar ooit weleens wat over geschreven op mijn vorige blog….ben vier jaar zwaar depressief geweest en weet dus van wanten! Fijn dat je probeert het leven en leuke dingen weer op te pakken! Schattige foto van Fay!!

 5. Diana op 14 april 2016 om 10:47

  Wat vervelend dat je een terugslag hebt gehad. Hopelijk voel je je snel weer de oude!

 6. Charlotte op 14 april 2016 om 11:31

  Super leuk dat Fay model mocht zijn! En vervelend dat je weer een terugslag hebt gehad, hopelijk gaat het snel weer de goede kant op!

 7. Nicoline op 14 april 2016 om 12:42

  Ik ben een aantal jaar geleden ook geopereerd aan mijn amandelen. Jeetje wat deed dat zeer! Ik vond het bijkomen van de bevalling nog minder erg haha (ondanks de hechtingen). Wat een heerlijke foto van Fay, wat is het toch een droppie!

 8. Jenn op 14 april 2016 om 12:56

  Wat vervelend zo’n terugslag 🙁 En wat een leuke foto van Fay!

 9. Marguerita op 14 april 2016 om 16:06

  Helemaal gelezen, door de foto dacht ik nee toch, heb ik wat gemist wat ben je al ver…. maar dat ben jij helemaal niet met die mooie buik hahahaha. Gaaf van Zreefer met je dochter als model!

  • Nicole op 14 april 2016 om 19:31

   Haha nee I wish.. Is echt een mooie buik inderdaad 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje