Engeltjes Bengeltjes Beurs

Een beurs waarbij ze niet alleen denken aan de vrouw met allerlei geweldig leuke stands, maar ook aan de man en aan de kinderen. Dat is de Engeltjes Bengeltjes beurs. Afgelopen zondag ging ik erheen samen met mijn man. Ik had het echt groots verwacht want zo stond het zeker ook aangeschreven op de website. Uiteindelijk viel dat groots best tegen, maar toch heb ik weer een aantal nieuwe shops ontdekt en met een aantal die ik al kende de banden wat strakker getrokken.

engeltjes bengeltjes beurs babyblitzzBij binnenkomst liepen we direct al op een item wat eigenlijk net pas een jaar op de mark is. Een revolutionair nieuw kindermeubel van Babyblitzz. Het start als een schommelwieg, wordt al snel een schommelledikant met zitgedeelte, uiteindelijk een peuterbed en heel veel later kun je hem ook gebruiken als bank. Echt geweldig!

IMG_9957Daarna zag ik aan de overkant een bekend gezicht staan. Nou ja, heel bekend ook weer niet, maar ik had deze dame al gezien op de Buik en Baby beurs de week ervoor. Zij stond er met een stand van wasbare luiers. Heel goed vind ik want er zijn zoveel verkeerde ideeën over de wasbare luier!

IMG_9958Wat ik ook leuk vond was dat er tussen al die “grote” winkels ook een eenmanszaakje stond van een leuke jonge dame die zelf geboorte & trouwkaartjes maakt. Ze had er ook vele leuke voorbeelden in een rek staan. De manier waarop ze vertelde gaf aan dat ze veel passie heeft voor haar werk.

Daarna ging ik langs bij stand nummer 27. Ik had via twitter contact gehad met Marjolijn, het creatieve brein achter ‘Vrolijk op Chiq‘ en zij had me gevraagd om bij haar langs te komen. Onder ‘vrolijk op chiq’ vallen 3 webshops waaronder piepschuim decoratie en daarvan hingen hele mooie voorbeelden. Ik kreeg direct een cadeautje maar maakte hem thuis pas open. Het was een heel toepasselijk klein boekje over een boerinneke. Daarnaast kreeg ik nog wat dingetjes maar daarover in een ander artikel meer..!

engeltjes bengeltjes beurs twenty somethinEn toen… kwam ik in de hemel. In de hemel die Twenty Somethin’ heet. Want wauw.. ik kende de webshop al maar durfde nooit iets te kopen, bang voor verslaving. Echter mocht ik van mezelf nu wel wat kopen en had ik heel sneaky van te voren al een klein verlanglijstje gestuurd. Ze hadden aan mijn wensen voldaan en ik werd hebberig van alle andere leuke dingetjes. Ik koos ook nog wat kaartjes uit, kocht een stempeltje en ik was tevreden. Voor dat moment dan!

cookieliciousAls laatste wil ik nog iets kwijt over Cookielicious. Zij stonden ook op de beurs en verleidden de klanten met hun brownies. Nu zeg ik verleiden en dat klinkt wellicht niet zo positief als dat ik bedoel… Want de brownies zijn om te smullen! En de leuke verpakkingen waarin het allemaal zit ook. Echt ideaal om als cadeau te geven en stiekem ook om voor jezelf te kopen.. Want het is gewoon niet te weerstaan!

4 reacties op “Engeltjes Bengeltjes Beurs

Reageren is niet mogelijk.