En toen sloeg de bom in.. ik ben ergens te oud voor!

flower-child-336658_1280

Ik ben momenteel 22 jaar oud. Of wacht, nee dat is hoe ik me voel. Ik ben eigenlijk 29.. plus één.

Gisterenavond was ik op de chat met wat meiden/vrouwen en ook met mijn persoonlijke stylist haha. Ik wilde graag advies over mijn outfit van vandaag. Wanneer deze blog online komt ben ik namelijk bij de Mama of the Year Awards in Amsterdam. Een super gaaf event waarvan ik dolblij ben dat ik erheen mag samen met Linda. Echter is de dresscode wel Hippie Chic, een term waar ik nog nooit van gehoord had haha. Ook is mijn kledingkast aardig uitgedund sinds ik zoveel ben aangekomen dus er was ook nog weinig keus.

Advies vragen was dus echt wel een must. Ik voelde me wel echt een negatief persoon omdat ik telkens aan moest geven dat ik iets niet had of het te klein was of.. Er was altijd wel een maar. Toch heb ik uiteindelijk een leuke outfit gevonden waar iedereen het wel mee eens was. De accessoires moesten wel nog bij elkaar gezocht worden, maar dat zou ook wel goed komen. Toch moest ik even slikken door een opmerking van Yolande over een haarbandje die ik (voor de gein) in had gedaan.Cabello-Hippie-Chic

Ze zei namelijk letterlijk: “Beeldig!! Haha, niet doen hoor, kom je boven de 22 niet mee weg hoor!” 

En toen sloeg de bom in.. Ik ben ergens te oud voor! Oftewel.. help, ik ben geen 22 meer en moet voortaan gaan opletten wat bij mijn leeftijd past! Voelde ik me oud na die opmerking? Ja! Kan ik er verder iets aan doen? Nee! Want ouder worden we allemaal. Of tenminste dat hopen we. Dat hoop ik. Elke dag weer. Van mezelf maar ook de mensen om me heen. Want ouder worden is niet zo vanzelfsprekend als men denkt. Teveel mensen worden niet oud of zelfs maar ouder. Dus laat mij maar lekker te oud zijn voor zo’n gekleurd haarbandje, wanneer ik zoiets toch wil dragen doe ik het wel met Carnaval; dan is alles geoorloofd!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

19 reacties

 1. Sylvie op 9 september 2015 om 13:41

  Hahaha ja thank god hebben we carnaval nog.. :’)

 2. Nanouk van Gennip op 9 september 2015 om 14:38

  Gewoon zo’n leuk bandje in je haar doen! Iemand verzint dat dat alleen bij 22- kan en de meelopers nemen dat over 😉 Niks van aantrekken en gewoon dragen! Zeker als het je leuk staat 🙂 Veel plezier vandaag!

 3. Janneke op 9 september 2015 om 15:08

  Ik ken het gevoel. Ik ben 25 en studeer nog, maar ik merk ook dat ik me zelfs voor sommige dingen ook gewoon te oud voel..!

  En aan de andere kant… Als ik me met een bepaalde look helemaal goed voel dan zal ’t me echt een zorg zijn… Dan gaat ’t aan! 😀

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 9 september 2015 om 22:51

   Helemaal gelijk!

 4. Wendy op 9 september 2015 om 15:11

  Haha, ik ben ook loei oud en denk soms dat ik nog twintig ben… 😉

 5. Elisabeth op 9 september 2015 om 15:12

  Ah joh niks van aantrekken. Tis niet alsof je 50 bent en in netkousen en rubber over straat gaat. Of wel soms? 😉

 6. Lilian op 9 september 2015 om 15:17

  Ik vind dat hippie prima kan, totdat je grijs haar krijgt. Want als je haar grijs wordt, dan ziet het er lang niet meer mooi uit. Dus gewoon doen hoor!! 😉

 7. Malou op 9 september 2015 om 16:00

  Ik vind het eigenlijk best kunnen hoor, ook na je 22ste.

 8. Cassandra op 9 september 2015 om 18:12

  Wie bepaalt dan dat je die haarband niet mag dragen en dat je er te oud voor bent?

  Ik voel mijzelf soms ook wel te oud hoor voor bepaalde dingen, daar niet van. Maar alsnog moet jou dragen wat jij leuk vindt. Het zullen vast geen hotter than my daughter praktijken worden haha!

 9. Cindy op 9 september 2015 om 18:48

  Weet je wat pas leuk is als je ouder bent, dat je soms nog je legitimatiebewijs moet laten zien als je iets bij Gall & Gall wilt kopen. Dat is mij al een paar keer overkomen en ik vat het op als een compliment dat ze me nog geen 25 jaar schatten 😉 Dus hup, naar de slijterij haha

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 9 september 2015 om 22:49

   Dat gebeurd mij helaas al jaren niet meer *snik*

 10. Marijke op 9 september 2015 om 19:08

  Nou ik vind dat dat best mag. Niet naar kantoor misschien maar dus wel naar zoiets. OMG kan iemand mij bijpraten wat ik dan nu allemaal echt niet meer kan? Ben toch op weg naar de 40 nu ?

 11. Mandy op 9 september 2015 om 20:14

  Oei, dat lijkt me niet leuk om te horen 😛 Zelf ben ik nu 22, maar volgend jaar ga ik mijn haarbandjes echt niet weggooien. Vind het altijd een beetje onzin dat kledingstijlen of gedrag alleen bij bepaalde leeftijden zou ‘mogen’. Een vrouw van 40 zie je bijvoorbeeld niet snel in crop tops, maar wanneer het figuur het toelaat en het bij diegene past heb ik er geen probleem mee! Zelfde geldt voor hoofdbandjes / haarbandjes vind ik 😉

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 9 september 2015 om 22:48

   Hahaha nee dat zou gek zijn ‘oeps ik ben 23, nu kan dit niet meer’. Maar ik snap deels wel wat ze ermee bedoelde. T bandje was ook echt voor mn dochter bedoeld 😉

 12. Nicky op 9 september 2015 om 22:16

  Hahahahah, ik ken dat maar probeer me er niet al te veel van aan te trekken. Mijn motto; zolang ik mij er prettig bij voel. Hoe was het bij moty? Ik kon op het laatste moment niet erheen.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 9 september 2015 om 22:47

   Wat jammer zeg! Had je graag willen zien. Was echt leuk.. hou mn blog morgen maar in de gaten 😉

 13. Jeske op 10 september 2015 om 23:15

  Ben heel benieuwd wat je hebt gedragen! Age is nothing but a number toch? Je moodbord ziet er in ieder geval heerlijk boho uit. xx Jess

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 10 september 2015 om 23:32

   In mijn eerste artikel van vandaag kun je het zien XD

 14. Sas op 11 september 2015 om 09:44

  Och als je het leuk vind zou ik het gewoon dragen. Welke leeftijd dan ook, lekker doen wat je zelf wilt 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje