En toen sloeg de bom in.. ik ben ergens te oud voor!

Ik ben momenteel 22 jaar oud. Of wacht, nee dat is hoe ik me voel. Ik ben eigenlijk 29.. plus één.

Gisterenavond was ik op de chat met wat meiden/vrouwen en ook met mijn persoonlijke stylist haha. Ik wilde graag advies over mijn outfit van vandaag. Wanneer deze blog online komt ben ik namelijk bij de Mama of the Year Awards in Amsterdam. Een super gaaf event waarvan ik dolblij ben dat ik erheen mag samen met Linda. Echter is de dresscode wel Hippie Chic, een term waar ik nog nooit van gehoord had haha. Ook is mijn kledingkast aardig uitgedund sinds ik zoveel ben aangekomen dus er was ook nog weinig keus.

Advies vragen was dus echt wel een must. Ik voelde me wel echt een negatief persoon omdat ik telkens aan moest geven dat ik iets niet had of het te klein was of.. Er was altijd wel een maar. Toch heb ik uiteindelijk een leuke outfit gevonden waar iedereen het wel mee eens was. De accessoires moesten wel nog bij elkaar gezocht worden, maar dat zou ook wel goed komen. Toch moest ik even slikken door een opmerking van Yolande over een haarbandje die ik (voor de gein) in had gedaan.Cabello-Hippie-Chic

Ze zei namelijk letterlijk: “Beeldig!! Haha, niet doen hoor, kom je boven de 22 niet mee weg hoor!” 

En toen sloeg de bom in.. Ik ben ergens te oud voor! Oftewel.. help, ik ben geen 22 meer en moet voortaan gaan opletten wat bij mijn leeftijd past! Voelde ik me oud na die opmerking? Ja! Kan ik er verder iets aan doen? Nee! Want ouder worden we allemaal. Of tenminste dat hopen we. Dat hoop ik. Elke dag weer. Van mezelf maar ook de mensen om me heen. Want ouder worden is niet zo vanzelfsprekend als men denkt. Teveel mensen worden niet oud of zelfs maar ouder. Dus laat mij maar lekker te oud zijn voor zo’n gekleurd haarbandje, wanneer ik zoiets toch wil dragen doe ik het wel met Carnaval; dan is alles geoorloofd!

19 reacties op “En toen sloeg de bom in.. ik ben ergens te oud voor!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *