En toen sloeg de bom in.. ik ben ergens te oud voor!

Ik ben momenteel 22 jaar oud. Of wacht, nee dat is hoe ik me voel. Ik ben eigenlijk 29.. plus één.

Gisterenavond was ik op de chat met wat meiden/vrouwen en ook met mijn persoonlijke stylist haha. Ik wilde graag advies over mijn outfit van vandaag. Wanneer deze blog online komt ben ik namelijk bij de Mama of the Year Awards in Amsterdam. Een super gaaf event waarvan ik dolblij ben dat ik erheen mag samen met Linda. Echter is de dresscode wel Hippie Chic, een term waar ik nog nooit van gehoord had haha. Ook is mijn kledingkast aardig uitgedund sinds ik zoveel ben aangekomen dus er was ook nog weinig keus.

Advies vragen was dus echt wel een must. Ik voelde me wel echt een negatief persoon omdat ik telkens aan moest geven dat ik iets niet had of het te klein was of.. Er was altijd wel een maar. Toch heb ik uiteindelijk een leuke outfit gevonden waar iedereen het wel mee eens was. De accessoires moesten wel nog bij elkaar gezocht worden, maar dat zou ook wel goed komen. Toch moest ik even slikken door een opmerking van Yolande over een haarbandje die ik (voor de gein) in had gedaan.Cabello-Hippie-Chic

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ze zei namelijk letterlijk: “Beeldig!! Haha, niet doen hoor, kom je boven de 22 niet mee weg hoor!” 

En toen sloeg de bom in.. Ik ben ergens te oud voor! Oftewel.. help, ik ben geen 22 meer en moet voortaan gaan opletten wat bij mijn leeftijd past! Voelde ik me oud na die opmerking? Ja! Kan ik er verder iets aan doen? Nee! Want ouder worden we allemaal. Of tenminste dat hopen we. Dat hoop ik. Elke dag weer. Van mezelf maar ook de mensen om me heen. Want ouder worden is niet zo vanzelfsprekend als men denkt. Teveel mensen worden niet oud of zelfs maar ouder. Dus laat mij maar lekker te oud zijn voor zo’n gekleurd haarbandje, wanneer ik zoiets toch wil dragen doe ik het wel met Carnaval; dan is alles geoorloofd!

19 reacties op “En toen sloeg de bom in.. ik ben ergens te oud voor!

 • Gewoon zo’n leuk bandje in je haar doen! Iemand verzint dat dat alleen bij 22- kan en de meelopers nemen dat over 😉 Niks van aantrekken en gewoon dragen! Zeker als het je leuk staat 🙂 Veel plezier vandaag!

 • Ik ken het gevoel. Ik ben 25 en studeer nog, maar ik merk ook dat ik me zelfs voor sommige dingen ook gewoon te oud voel..!

  En aan de andere kant… Als ik me met een bepaalde look helemaal goed voel dan zal ’t me echt een zorg zijn… Dan gaat ’t aan! 😀

 • Ik vind dat hippie prima kan, totdat je grijs haar krijgt. Want als je haar grijs wordt, dan ziet het er lang niet meer mooi uit. Dus gewoon doen hoor!! 😉

 • Wie bepaalt dan dat je die haarband niet mag dragen en dat je er te oud voor bent?

  Ik voel mijzelf soms ook wel te oud hoor voor bepaalde dingen, daar niet van. Maar alsnog moet jou dragen wat jij leuk vindt. Het zullen vast geen hotter than my daughter praktijken worden haha!

 • Weet je wat pas leuk is als je ouder bent, dat je soms nog je legitimatiebewijs moet laten zien als je iets bij Gall & Gall wilt kopen. Dat is mij al een paar keer overkomen en ik vat het op als een compliment dat ze me nog geen 25 jaar schatten 😉 Dus hup, naar de slijterij haha

 • Nou ik vind dat dat best mag. Niet naar kantoor misschien maar dus wel naar zoiets. OMG kan iemand mij bijpraten wat ik dan nu allemaal echt niet meer kan? Ben toch op weg naar de 40 nu ?

 • Oei, dat lijkt me niet leuk om te horen 😛 Zelf ben ik nu 22, maar volgend jaar ga ik mijn haarbandjes echt niet weggooien. Vind het altijd een beetje onzin dat kledingstijlen of gedrag alleen bij bepaalde leeftijden zou ‘mogen’. Een vrouw van 40 zie je bijvoorbeeld niet snel in crop tops, maar wanneer het figuur het toelaat en het bij diegene past heb ik er geen probleem mee! Zelfde geldt voor hoofdbandjes / haarbandjes vind ik 😉

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Hahaha nee dat zou gek zijn ‘oeps ik ben 23, nu kan dit niet meer’. Maar ik snap deels wel wat ze ermee bedoelde. T bandje was ook echt voor mn dochter bedoeld 😉

 • Hahahahah, ik ken dat maar probeer me er niet al te veel van aan te trekken. Mijn motto; zolang ik mij er prettig bij voel. Hoe was het bij moty? Ik kon op het laatste moment niet erheen.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

   Wat jammer zeg! Had je graag willen zien. Was echt leuk.. hou mn blog morgen maar in de gaten 😉

 • Ben heel benieuwd wat je hebt gedragen! Age is nothing but a number toch? Je moodbord ziet er in ieder geval heerlijk boho uit. xx Jess

Reageren is niet mogelijk.