Mama challenge || Elke dag een foto

Eindelijk weer een opdracht voltooid voor de mama challenge! Ik vind de opdrachten enorm leuk maar ben er niet altijd bewust van. Soms voltooi ik dus ook onbewust een challenge maar dat telt niet voor mij dus die laat ik dan gaan. Dit keer ging ik op vakantie en besloot ik om bewust elke dag een foto te maken voor deze challenge. Ik startte al de dag ervoor en eindigde een dag erna omdat we maar 5 dagen op vakantie gingen!

Dag 1; op bezoek bij de opa’s en oma’s!

foto1Voordat we op vakantie gingen wilden we nog even langs onze ouders. Fay is helemaal gek van haar opa’s en oma’s en speelt dan ook graag met ze en bij ze. Beide oma’s hebben een bril en als de bril af is vindt ze dat meestal wel erg gek. Maar dit keer gaf ze er niks om en deed ze net zo gek met oma als normaal..

Dag 2; eerste bestemming op Texel was het strand

foto2En het strand is goedgekeurd! Meer dan goedgekeurd zelfs, ze vond het echt geweldig! Volgend jaar een zandbak in de tuin dus.. Mijn tas daar is ze ook helemaal weg van, nu al een echte meid dus.

Bol AlgemeenBol Algemeen
Dag 3; in the picture..

foto3Ons meisje staat graag in het middelpunt. Krijgt ze niet de aandacht die ze wil dan vraagt ze er zelf wel om. Dit doet ze meestal door mensen heel lang aan te staren en zodra ze (eindelijk) kijken geeft ze haar grootste glimlach! Op deze foto zie je hoe ze naar een man aan het staren is. Ze heeft haar aandacht gehad hoor!

Dag 4; in de zwemband

foto4Dit was de dag waarop we lekker gingen zwemmen in het zwemparadijs van Roompot, Texel. Van te voren blies ik de band alvast op om te zien of hij nog steeds goed was en Fay testte hem ook alvast uit. Nou hij is goedgekeurd hoor!

Dag 5; stranddag

foto5Het was zo’n lekker weer dat we echt een middagje naar het strand gingen. We huurden een windscherm, namen haar zonnehoedje en zonnebril mee en smeerden dochterlief uiteraard goed in. Fay vond het maar al te leuk weer spelen met het zand en ze is zelfs met haar voetjes in het water geweest, net zoals mama en papa. Er waren ook kinderen die helemaal het water in gingen, maar daar vond ik het net te koud voor.

Dag 6; zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…

foto6Op de laatste dag had Fay moeite met haar oogjes open houden. Het lukte tot een uur of 11, daarna gingen ze dicht en kregen we ze met moeite weer open. Even om te drinken en daarna in de auto weer verder slapen. Gaap!

Dag 7; home sweet home

foto7Wat doe je de dag nadat je thuis bent gekomen? Juist.. naar de Ikea! Haha. We wilden alvast een speelmat kopen voor haar omdat ze nu al zo bezig is met willen kruipen en zich verplaatsen. Ze ligt vaker van het kleed dan erop.. Wel moesten we nog even langs de klantenservice voor iets anders en dan is het bonnetje niet veilig hoor voor Fay!

Het was nog even kiezen tussen de foto’s want ik ben er bewust mee bezig geweest maar had té leuke foto’s! Ook van mijn spiegelreflex camera, want de foto’s hierboven zijn allemaal met mobiel gemaakt. De spiegelreflex foto’s bewaar ik voor mijn artikelen over de vakantie op Texel zelf!

7 reacties op “Mama challenge || Elke dag een foto

Reageren is niet mogelijk.