Eindelijk mooie raamdecoratie in de kinderkamers

Als je aan mij vraag wat mijn favoriete ruimte in huis is dan zijn dit de kinderkamers. In eerste plaats omdat wij hier de meeste aandacht, tijd en geld aan hebben besteed. Maar ook omdat ik er een aantal van mijn favoriete momenten heb gehad. De kinderen zijn zelf ook zo ontzettend blij met hun kamers en spelen plus slapen er graag. Het enige wat nog ontbrak in beide kinderkamers was mooie raamdecoratie.

Geen raamdecoratie – wel rolgordijnen

Wij wonen inmiddels bijna zes jaar in dit huis en ik moet toegeven dat wij sowieso voor de bovenverdieping nog nooit raamdecoratie gekocht hebben. Wij hebben boven namelijk rolgordijnen en die zijn meestal naar beneden. Daarnaast hadden we nog wat Ikea gordijnen van ons vorige huis dus die hebben we in onze slaapkamer gehangen. Bij de kinderen vonden we het in eerste instantie niet nodig om iets op te hangen.

Totdat ik me er steeds meer aan begon te ergeren dat er niets hing. Ik bleef gewoon het gevoel houden dat de kamers van de kinderen gewoon niet af waren. En om eerlijk te zijn: wanneer de raamdecoratie ontbreekt dan ís het ook gewoon niet af. Een mooi overgordijn of plisségordijnen zorgen niet alleen voor verduistering, privacy en extra isolatie. Het geeft vooral extra sfeer aan de kamer.

Raamdecoratie van Veneta.com: praktisch én mooi

Als het gaat om raamdecoratie dan denk ik eigenlijk altijd aan Veneta.com. Kennissen van ons hebben hier ook hun raamdecoratie gekocht en waren zeer tevreden over de service. Tijd voor ons om dit ook eens te ontdekken. In eerste instantie heb ik contact gehad met een van hun telefonische adviseurs waarmee ik zowel via email als de telefoon heb besproken wat de wensen zijn. Zij gaf mij ontzettend fijn advies wat betreft het kiezen van de soort decoratie.

Om een echt goede keuze te maken stuurde ze me een aantal gratis kleurstalen op. Dit hoort allemaal bij de service van Veneta.com. Je kunt gratis kleurstalen bestellen en zelfs een gratis meetafspraak inplannen. Bij zo’n meetafspraak neemt de adviseur ook allerlei product- en kleurstalen mee en wordt ook direct de raampartij opgemeten. Echt ideaal. Wij hebben ook iemand aan huis gehad die voor ons alles heeft opgemeten. En toen later bleek dat één van de ramen niet helemaal juist gemeten was kwam hij gewoon terug en werd er een nieuw plisségordijn besteld. Geheel kosteloos.

Eindelijk mooie kinderkamers

Het ophangen deden we zelf. Daar konden we wel een afspraak voor maken maar door onze vakantie en de vakantiedrukte zou het erg lang duren. En wat ben ik blij met het eindresultaat. Beide kamers ogen opeens helemaal af. Voor de kamer van onze dochter kozen we voor plisségordijnen in een grijstint. Dit omdat het een hele neutrale kleur is en echt overal bij past.

Voor ons zoontje kozen we voor overgordijnen in een blauwe kleur. Ook deze kleur match bij meer dan voldoende andere kleuren. Ik had al rekening gehouden met een eventuele room make-over.

Ik vind het echt een mooie en vooral ook belangrijke toevoeging voor een kamer. Je zult ook vast begrijpen dat het nu bij mij begint te kriebelen wat betreft de raamdecoratie in onze woonkamer en slaapkamer. Ook daar mag wel wat anders komen te hangen.

Maar mijn eerste project wordt de kamer van ons zoontje. Hij slaapt in de ‘babykamer’, maar is inmiddels een heuse peuter. Zodra hij loopt krijgt hij een eigen bed en zullen we dus de meubels van de babykamer ook vervangen.

3 reacties op “Eindelijk mooie raamdecoratie in de kinderkamers

Reageren is niet mogelijk.