Eigenwijze foto van de week #3 – 2 hobby’s in 1

Vorige week sloeg ik stiekem deze rubriek even een weekje over. Ik kwam er veel te laat achter dat ik nog niets had voor die zondag dus plande een artikel in die klaar stond voor dat soort situaties. Soms toch handig dat vooruit schrijven. Maar deze week zijn we er weer met de eigenwijze foto van de week! Het kan overigens zomaar zijn dat deze rubriek niet lang meer stand houd, aangezien ik minder ga werken en dus meer tijd heb voor leuke dingen en uitjes. 

Maar goed, laten we niet te hard van stapel lopen en het gewoon per week bekijken. Deze week koos ik een foto uit van mijn dochter Fay die ik echt mega leuk vind. Niet alleen omdat eigenlijk elke foto van haar leuk is, maar om de hele situatie eromheen. Ze was namelijk al de hele ochtend heerlijk zelf aan het spelen. Ik was schijnbaar jarig want er kwamen heel veel taarten en cadeaus voorbij die ik moest opeten en uitpakken. In die volgorde ook.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Daarna gingen we lunchen, maar ze kon eigenlijk geen geduld opbrengen om te eten want ze wilde foto’s maken. Net als mama. En dan moesten we voetballen (net als papa) en dan ging zij dat filmen en foto’s maken. Ik kan jullie verklappen dat dit niet zomaar uit de lucht kwam vallen, want Fay en ik hadden net een filmpje opgenomen samen. Ze combineerde dus 2 hobby’s in 1 door het fotograferen/filmen te combineren met het voetbal. Daar maakte ik uiteraard hele leuke foto’s van en bovenstaande was de leukste.

Haar guitige koppie en beide “hobby’s” in handen. Echt een dag met veel geniet-momenten!

Wat was jullie leukste foto van de week? Deel hem op mijn facebookpagina

9 reacties op “Eigenwijze foto van de week #3 – 2 hobby’s in 1

Reageren is niet mogelijk.