Eigenwijze foto van de week #1

eigenwijze-foto-van-de-week

Vorig jaar was mijn zondagse weekoverzicht met foto’s van de voorgaande week zeker een succes. Mensen vinden het, net als ik, erg leuk om een kijkje te nemen in andermans leven. Echter merkte ik dat het steeds moeilijker werd om foto’s te plaatsen die niet ook al op Instagram stonden. Nu ik weer vijf dagen in de week werk maak ik gewoon bijna geen foto’s meer. En als ik ze wel maak zijn ze vaak hetzelfde. Daarom bedacht ik iets nieuws.

Eigenwijze foto van de week!

We starten deze reeks met een foto die gisteren pas gemaakt is. Ik had eigenlijk een andere foto in gedachten maar die plaatste ik al op Instagram. En eigenlijk kon ik er natuurlijk ook niet onderuit om een sneeuwfoto te plaatsen!

img_0723

De nacht van vrijdag op zaterdag was er eentje “from hell”! Onze peuterdame ging dit keer juist zonder gedoe slapen, maar ergens midden in de nacht huilde ze en wilde tussen ons in slapen. Dat is doorgaans geen probleem dus we lieten het toe. Boy, we were wrong! Ze heeft ons een hele lange tijd wakker gehouden met vanalles en nog wat en uiteindelijk vielen we dan alsnog in slaap.

Gelukkig maakte de ochtend alles goed want ze sliep redelijk uit en de wereld was wit! En sneeuw is zo geweldig mooi om te zien en zo leuk om in rond te stampen. Dat vond onze kleine sneeuwkonijn ook dus nadat we echt helemaal wakker en aangekleed waren gingen we eerst naar buiten. Die boterhammen kwamen later wel. Wat ik zo mooi aan ons meisje vind is haar serieuze prachtige blik. Een blik waarbij ze echt alles in haar opneemt en waarvan wij zien dat ze geniet. Naast die serieuze blik kan ze ook heel erg enthousiast en blij kijken en dat moment legde ik dan ook vast.

Ook vind ik deze foto echt perfect passen bij mijn artikel van afgelopen week waarbij ik vertel waarom ik weer wil denken als een kind. Al met al is dit de juiste foto die afgelopen week omschrijft en dus ook de Eigenwijze foto van de week is!

Heb jij nou ook zo’n leuke (eigenwijze) foto die jouw week perfect omschrijft? Laat hem dan achter op mijn Facebookpagina!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Patricia op 8 januari 2017 om 06:21

  Leuk idee! Niet alleen voor de lezers denk ik, maar ook voor jezelf. Als je later al die verhalen bij die bijzondere foto’s leest, heb je mooi overzicht.

 2. marije op 8 januari 2017 om 07:46

  Geweldige foto! De pret straalt van haar gezicht af.

 3. Charlotte op 8 januari 2017 om 08:06

  Heerlijke foto! Dat die moppies zo blij worden van een klein beetje sneeuw hè, zo schattig!

 4. MamaIssues op 8 januari 2017 om 08:08

  Wat een heerlijke foto!
  En wat was het leuk he gister even genieten van de sneeuw!!!

 5. Maike op 8 januari 2017 om 09:20

  Prachtige foto! Leuk ook met het hele verhaal er bij.

 6. Anita op 8 januari 2017 om 10:42

  Leuke nieuwe rubriek en prachtige foto van jullie kleine meid!

 7. Jessica op 8 januari 2017 om 11:40

  Wat een leuk idee om zo een mooi moment uit je week te delen! Mooie foto ook van Fay!

 8. Michelle op 8 januari 2017 om 13:47

  aahh heerlijke foto!

 9. jodi - liefthuis op 8 januari 2017 om 19:32

  Een heerlijke foto 🙂 Ze straalt en geniet, dat zie je.

 10. Monique op 9 januari 2017 om 20:46

  Prachtige foto! Wat is Fay toch een heerlijk meisje 🙂 Lise heeft ook zo genoten van de sneeuw. Ze hebben het nog maar weinig meegemaakt, dus het is heel bijzonder!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje