Eigenwijze foto van de week #1

Vorig jaar was mijn zondagse weekoverzicht met foto’s van de voorgaande week zeker een succes. Mensen vinden het, net als ik, erg leuk om een kijkje te nemen in andermans leven. Echter merkte ik dat het steeds moeilijker werd om foto’s te plaatsen die niet ook al op Instagram stonden. Nu ik weer vijf dagen in de week werk maak ik gewoon bijna geen foto’s meer. En als ik ze wel maak zijn ze vaak hetzelfde. Daarom bedacht ik iets nieuws.

Eigenwijze foto van de week!

We starten deze reeks met een foto die gisteren pas gemaakt is. Ik had eigenlijk een andere foto in gedachten maar die plaatste ik al op Instagram. En eigenlijk kon ik er natuurlijk ook niet onderuit om een sneeuwfoto te plaatsen!

img_0723

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

De nacht van vrijdag op zaterdag was er eentje “from hell”! Onze peuterdame ging dit keer juist zonder gedoe slapen, maar ergens midden in de nacht huilde ze en wilde tussen ons in slapen. Dat is doorgaans geen probleem dus we lieten het toe. Boy, we were wrong! Ze heeft ons een hele lange tijd wakker gehouden met vanalles en nog wat en uiteindelijk vielen we dan alsnog in slaap.

Gelukkig maakte de ochtend alles goed want ze sliep redelijk uit en de wereld was wit! En sneeuw is zo geweldig mooi om te zien en zo leuk om in rond te stampen. Dat vond onze kleine sneeuwkonijn ook dus nadat we echt helemaal wakker en aangekleed waren gingen we eerst naar buiten. Die boterhammen kwamen later wel. Wat ik zo mooi aan ons meisje vind is haar serieuze prachtige blik. Een blik waarbij ze echt alles in haar opneemt en waarvan wij zien dat ze geniet. Naast die serieuze blik kan ze ook heel erg enthousiast en blij kijken en dat moment legde ik dan ook vast.

Ook vind ik deze foto echt perfect passen bij mijn artikel van afgelopen week waarbij ik vertel waarom ik weer wil denken als een kind. Al met al is dit de juiste foto die afgelopen week omschrijft en dus ook de Eigenwijze foto van de week is!

Heb jij nou ook zo’n leuke (eigenwijze) foto die jouw week perfect omschrijft? Laat hem dan achter op mijn Facebookpagina!

10 reacties op “Eigenwijze foto van de week #1

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *