Eigenwijsjes weekoverzicht

Ik heb weer een fantastische week achter de rug, op de donderdag na dan. Dus ook vandaag weer een leuk overzicht van onze week. Het was een week waarbij ik een aantal blogvriendinnen zag die ik al erg lang niet meer had gezien. Daarnaast ontmoette ik ook nieuwe blogmama’s, maakte ik samen met Anita en Marij sushi en gebeurde er nog veel meer. Neem dus snel even een kijkje in onze week.

Zondag

Weekoverzicht 1De dag van de ‘grote’ mama & blogger meeting was eindelijk aangebroken en Fay en ik mochten van lieve Janske samen met Lola en haar meerijden naar Amersfoort. Het was wel een heel geregel om bij haar te komen maar mijn lieve schoonmoeder zette ons mooi voor de deur af. Direct bij binnenkomst voelde het al direct als ’thuis’. Niet dat onze woonkamer er hetzelfde uit ziet, helemaal niet zelfs, maar het voelde gewoon vertrouwd. Alsof ik er al jaren kom. Ik ontmoette direct de vriend van Janske en ja hoor, hij is hetzelfde als op de filmpjes! Weekoverzicht 3Na een lekkere (heel uitgebreide) lunch reden we dus naar Amersfoort waar we direct al problemen hadden met parkeren. Overal was het eenrichtingsverkeer plus enorm smal en toen we eindelijk een plekje vonden bleek je er maar een uur te mogen staan. Dus weer verder zoeken, totdat we maar besloten om een stukje te lopen en de auto in een parkeergarage te zetten. De kaartapp op mijn telefoon was enorm traag dus we liepen ook nog eens enorm om, maar uiteindelijk waren we er. En wat was het gezellig! Niet zo druk als dat ik had verwacht, maar wel gezellig! De kindjes vermaakten zich ook enorm goed al werd Fay wel een beetje jaloers wanneer ik een kindje op schoot nam.

Maandag

Weekoverzicht 4Mijn man was vroeg klaar met werken, wat erg goed uitkwam want we moesten naar de Action. In eerste instantie voor lampen, maar natuurlijk kwam ik met een hoop andere dingen thuis. Daarna reden we door naar Weert centrum om bij de KPN mijn abonnement te verlengen. We namen de Thule wandelwagen voor het eerst mee en hij beviel echt geweldig goed. Uiteindelijk heb ik mijn abonnement pas later die dag online verlengd. Fay besloot trouwens even te dansen op tafel. Ik moest er zo om lachen dat ik even vergat dat zoiets eigenlijk niet mag haha.

Dinsdag

Weekoverzicht 5Overdag deed ik nog wat boodschappen voor de sushi avond die ik samen met Marij en Anita zou hebben. Iedereen bracht wel iets mee, ik zorgde voor de drank haha. Voordat de meiden kwamen had ik Fay een krijtje gegeven om op het ‘bord’ te tekenen en zodra Marij binnen was, was zij de pineut. Ze moest mee tekenen. Ondertussen begon Anita al aan de sushi en maakte ik de quiche af die ik erbij maakte voor mijn man en Fay. Later hielp Marij ook nog even mee en toen de rijst klaar was kon het feest beginnen. Vooral Anita maakten de rollen sushi, ik probeerde het 1 keer en het was meteen niets haha. Dan maar de rollen doorsnijden, dat kan ik wel 😛

De sushi zelf zag er niet zo top uit, dit kwam vooral door de bladeren en het feit dat de rijst nog niet voldoende afgekoeld was. Maar men, wat was dat lekker zeg! Zeker een herhaling waard…

Woensdag

weekoverzichtAangezien Fay helemaal dol is op de grote Pooh beer die bij mijn ouders staat besloot ik om haar de beer te geven die ik soms voor mijn fotografie gebruik. Ze is er helemaal weg van en knuffelt er in ieder geval veel mee zoals je kunt zien. Weekoverzicht 6Vandaag kwam dan ook eindelijk mijn Iphone 6S binnen. Ik had hem eigenlijk de dag ervoor al verwacht aangezien KPN zegt dat wanneer je iets voor 20uur besteld het de volgende dag binnen is, maar goed. Ik ben er in ieder geval enorm blij mee!! Daarnaast begon ik al heel op tijd met koken. Of in ieder geval het vlees op te zetten. Ik maakte namelijk voor het eerst draadjesvlees. En wat was het een succes! Dit gaan we zeker nog vaker doen.

Donderdag

Vandaag voelde ik me echt rot. Ik had een vreselijke nacht achter de rug met weinig slaap, een irriterend masker en hoofdpijn. Dus die dag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt. Wel kwam mijn ‘I love Action‘ tag online (in samenwerking met Marij) en hij werd goed ontvangen 🙂 Altijd leuk om te zien.

Vrijdag

Weekoverzicht 7Dit was echt een top dag. Ik voelde me zo geweldig en ik besefte me ook gewoon dat 90% van mijn dagen voortaan geweldig zijn. Ik geef hiervoor echt het slaapmasker de schuld, of nou ja.. het is eerder dankzij het masker.Ik ben ook gestart met het afbouwen van mijn depressie medicatie dus hoop dat het goed gaat. Zou wat zijn zeg, geen medicatie meer hoeven slikken! Duim je mee?

Zaterdag

Weekoverzicht 2Omdat Fay op vrijdag niet naar oma is geweest besloten we om vandaag erheen te gaan. Mijn schoonzusje zou er ook zijn met haar dochtertje en die wilden we natuurlijk ook graag zien. Het werd een hele gezellige ochtend, wel met een Fay die weer eens jaloers was. Guusje, haar kleine nichtje mocht absoluut niet bij mij liggen. Wel heeft ze haar heel veel kusjes en knuffels gegeven. Ze vindt haar dus wel lief. Daarna gingen we nog even naar wat winkels en zag Fay deze luipaardstoel. Tsjah en voor €1,50 konden wij het niet laten hem mee te nemen. Eenmaal thuis ging zij te bed en kon ik lekker bloggen en alvast de voorbereidingen doen voor de lekkere stamppot!

Op naar een nieuwe week!

11 reacties op “Eigenwijsjes weekoverzicht

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *