Eigenwijsjes op vakantie: voorpret

Wij gaan op vakantie!
Tsjah dat kwam na de titel uiteraard niet meer als verrassing maar goed. Ik ben er enorm blij mee want eigenlijk zouden we alleen aan het eind van het jaar een weekendje weggaan met mijn familie, maar nu gaan we toch ook in de zomer op vakantie! Mijn man heeft last minute nog vrij kunnen krijgen een weekje en ik vond gelukkig een leuk appartementje op Texel waar ook de hond welkom is. We gaan dus heerlijk met zijn viertjes ertussenuit. Heel spannend ook allemaal want het wordt uiteraard ook de eerste vakantie met een baby. Ook zijn er nog meer eerste keren want Fay is nog nooit op een (veer)boot geweest, nog nooit zo lang in de auto, nog nooit op Texel (de hond overigens ook niet) en ze gaat als het goed is ook zeehondjes zien!

Iets wat ik bijna net zo leuk vind als op vakantie gaan is de voorpret die je hebt. Ik ben echt niet van de last minutes (al valt dit er wel een beetje onder) want ik vind het zo geweldig om al van te voren te gaan bedenken en bekijken wat je er kunt doen. De zoektocht naar een accommodatie alleen al is super en dan allerlei foto’s bekijken van andere mensen die er geweest zijn. Genieten vind ik dat.

Ik deed hetzelfde toen ik op huwelijksreis ging naar Mexico maar ook toen ik opeens binnen 6 weken vanalles moest regelen om naar Aruba te verhuizen. Dat was ook “last minute” maar oh zo geweldig. Wat genoot ik van de verhalen van mensen die daar al zaten of gezeten hadden. En wat was het leuk om de blog te lezen van iemand die op het zelfde adres woonde als waar ik heen ging. Hoe grappig om daar dan aan te komen en die personen dan in het echt te zien en leren kennen.

Maar goed, ik dwaal af… Voorpret dus. Iets wat ik nu al heb en wat ik ook graag de komende weken wil delen met jullie. Er zullen blogjes online komen met tips, lijsten, informatie, bezienswaardigheden, enzovoort. Heb je nog bepaalde wensen van onderwerpen die je graag wilt zien hier die te maken hebben met op vakantie gaan met een baby/kind, laat het me dan hieronder in de reacties weten en wie weet zie je jouw onderwerp terug!Eigenwijsjes op vakantie

23 reacties op “Eigenwijsjes op vakantie: voorpret

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *