Eigenwijsjes op vakantie: voorpret

Eigenwijsjes-op-vakantie

Wij gaan op vakantie!
Tsjah dat kwam na de titel uiteraard niet meer als verrassing maar goed. Ik ben er enorm blij mee want eigenlijk zouden we alleen aan het eind van het jaar een weekendje weggaan met mijn familie, maar nu gaan we toch ook in de zomer op vakantie! Mijn man heeft last minute nog vrij kunnen krijgen een weekje en ik vond gelukkig een leuk appartementje op Texel waar ook de hond welkom is. We gaan dus heerlijk met zijn viertjes ertussenuit. Heel spannend ook allemaal want het wordt uiteraard ook de eerste vakantie met een baby. Ook zijn er nog meer eerste keren want Fay is nog nooit op een (veer)boot geweest, nog nooit zo lang in de auto, nog nooit op Texel (de hond overigens ook niet) en ze gaat als het goed is ook zeehondjes zien!

Iets wat ik bijna net zo leuk vind als op vakantie gaan is de voorpret die je hebt. Ik ben echt niet van de last minutes (al valt dit er wel een beetje onder) want ik vind het zo geweldig om al van te voren te gaan bedenken en bekijken wat je er kunt doen. De zoektocht naar een accommodatie alleen al is super en dan allerlei foto’s bekijken van andere mensen die er geweest zijn. Genieten vind ik dat.

Ik deed hetzelfde toen ik op huwelijksreis ging naar Mexico maar ook toen ik opeens binnen 6 weken vanalles moest regelen om naar Aruba te verhuizen. Dat was ook “last minute” maar oh zo geweldig. Wat genoot ik van de verhalen van mensen die daar al zaten of gezeten hadden. En wat was het leuk om de blog te lezen van iemand die op het zelfde adres woonde als waar ik heen ging. Hoe grappig om daar dan aan te komen en die personen dan in het echt te zien en leren kennen.

Maar goed, ik dwaal af… Voorpret dus. Iets wat ik nu al heb en wat ik ook graag de komende weken wil delen met jullie. Er zullen blogjes online komen met tips, lijsten, informatie, bezienswaardigheden, enzovoort. Heb je nog bepaalde wensen van onderwerpen die je graag wilt zien hier die te maken hebben met op vakantie gaan met een baby/kind, laat het me dan hieronder in de reacties weten en wie weet zie je jouw onderwerp terug!Eigenwijsjes op vakantie

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

23 reacties

 1. Arcadia op 4 augustus 2014 om 08:05

  Wat leuk naar Texel! Daar zijn wij ook geweest toen ik zwanger was van Ronja: heel erg veel te doen en super mooi.

 2. Jess op 4 augustus 2014 om 08:38

  Oh wat leuk!!! Ik wil ook op vakantie maar vrees dat ik niet mag van de gyn 🙁 Superleuk dat jullie naar Texel gaan. Mijn oudtante heeft daar een huisje en het is er werkelijk heerlijk. Pas ik in je koffer???

  • Nicole (misseagles) op 4 augustus 2014 om 09:06

   Uhm… ben bang dat er dan iets uitsteekt, hihi!

 3. Miranda op 4 augustus 2014 om 08:42

  Wat leuk! Veel plezier met de voorpret alvast:) heerlijk is dat!
  Ik ben nog nooit op Texel geweest. Wel op Ameland en Terschelling, maar Texel staat ook nog op mijn lijstje;)

 4. Petra op 4 augustus 2014 om 09:19

  Wat een heerlijk vooruitzicht. Texel ben ik nog nooit geweest maar het lijkt me heerlijk. Veel plezier met de voorpret.

 5. Maaike op 4 augustus 2014 om 10:32

  Heerlijk! Geniet er van! Texel is leuk!

 6. Mama's Jungle op 4 augustus 2014 om 10:39

  Helemaal leuk en geniet van je vakantie.

 7. Maike op 4 augustus 2014 om 10:40

  Heerlijk! Wij zijn net terug van een weekje Ameland. Eilanden zijn echt genieten met een baby :).

 8. lou op 4 augustus 2014 om 11:38

  Veel plezier! Waarom vind je het zo spannend met een baby? Niks anders dan thuis lijkt me, alleen een andere omgeving! Heerlijk juist, geniet!

  • Nicole (misseagles) op 4 augustus 2014 om 18:09

   Juist die andere omgeving is voor een baby vaak intensief. Vind het spannend omdat teveel prikkels soms niet goed valt en ik me afvraag of ze in een vreemd bedje en vreemde omgeving goed zal slapen bijv.. Maar spannend is niet direct negatief. Spannend kan ook heel positief zijn 😉

 9. Mahwish op 4 augustus 2014 om 14:00

  Heerlijk!! Lijkt me ook superleuk om daar eens heen te gaan dus ben ook wel benieuwd wat je ervan zult vinden.

 10. Jenn op 4 augustus 2014 om 14:37

  Leuk, veel plezier alvast! Ik ben nooit op Texel geweest, wel op Ameland en Schiermonnikoog.

 11. Joyce op 4 augustus 2014 om 16:00

  Texel is zo leuk 🙂
  Wij hopen er volgend jaar heen te gaan met de kleine man en Akira 🙂

 12. lou op 4 augustus 2014 om 19:28

  Oh ik bedoelde het niet negatief hoor! Ik heb zelf een zoontje van precies 4 maand en ik weet dat baby’s teveel prikkels kunnen krijgen maar ik maak me daar nooit zo druk om. hoe relaxter jij bent, hoe relaxter het kindje. In ieder geval heel veel plezier!

  • Nicole (misseagles) op 4 augustus 2014 om 20:05

   Haha maar ik ben altijd wel relaxed hoor als het om haar gaat. Denk dat je t zwaarder opneemt dan ik het bedoel. Het is gezonde leuke spanning. Zoals ik altijd heb wanneer ik op vakantie ga.. Leuke spanning 😉

 13. Lief meisje op 4 augustus 2014 om 20:05

  Wat leuk dat jullie toch nog op vakantie kunnen. Ikzelf ben nog nooit op texel geweest, al lijkt het mij wel erg leuk om dit eiland te bezoeken.

 14. Bianca op 5 augustus 2014 om 07:31

  Ik ben erg benieuwd naar de voorpret wat er allemaal gaat komen 🙂 x

 15. Mama van Jenthe (Kelly) op 5 augustus 2014 om 08:35

  Jij in Aruba gewoont? Wow. Ik vind het ook heerlijj. Dat zoeken en bekijken en doen hihi. Super dat ije man alsnog vrij kon nemen!! Geniet van elkaar straks. Altijd leuk die 1e keren en daarna is net zo hard genieten als gezinnetje. Jullie huisdier gaat het vast ook leuk krijgen :-))

  • Nicole (misseagles) op 5 augustus 2014 om 10:37

   Ja op Aruba gewoond inderdaad.. Geweldige ervaring!

 16. Geertje op 5 augustus 2014 om 08:45

  Heerlijk he, die voorpret! Ik kan daar altijd al zo van genieten en dan moet de vakantie nog komen 😉

 17. Silke op 5 augustus 2014 om 14:16

  Hier zijn we de eerste keer met Jules op vakantie geweest toen hij net twee maanden was. Weekje aan zee bij oma en opa. En idd die prikkels maken voor je baby’tje wel degelijk een verschil. Twee nachtjes slecht geslapen, maar dan was hij terug zijn vrolijke zelve! Is echt superleuk; Wij zijn ook ontzettend aan het aftellen. Gaan nog twee keer op vakantie dit jaar en er komt toch wat bij kijken met zo een dreumes.

 18. Amarins op 7 augustus 2014 om 16:27

  Oooo wat heerlijk! Veel voorpret alvast!

 19. Insoon op 8 augustus 2014 om 11:04

  Lekker joh, dat jullie toch nog een weekje op vakantie gaan. Heerlijk naar Texel! Ik ben daar al verschillende keren geweest, maar dan vaak ik november. Veel plezier met de voorpret 🙂

  Een fijn weekend!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje