Eigenwijsjes dagboek #7 zelluf, kapper en visite

Het is alweer bijna kerst en dat is wel terug te zien in de foto’s! Ik moet zeggen dat het lastig was een dagboek te maken want er zijn toch best veel dingen die ik nu deel ook aangezien ik elke dag een December Daily erop zet. Toch denk ik dat ik een aardige combi heb gemaakt van bekende foto’s en onbekende foto’s! Kijken jullie weer mee?

maandagDe maandag was een vrij rustige dag. Ik maakte appelflappen waaronder ook eentje voor Fay (zonder suiker en kaneel) en ze at daarbij heel smakelijk de warme appelstukjes op. Daarnaast wil ze steeds meer en meer ZELLUF eten dus gaven we haar een lepel met kwark. Kijk dat snoetje nou.. helemaal blij haha!

dinsdagOp dinsdag moest ik naar de fysio maar mijn man en dochtertje besloten mee te gaan zodat we van te voren lekker konden lunchen en daarna nog konden shoppen! Nou ik ben goed geslaagd hoor, heb een kerstjurkje, gewoon jurkje en een jas gekocht. Eindelijk iets voor mezelf! Meestal kom ik alleen met iets voor ons meisje thuis. ’s Avonds was ik wel doodmoe van de dag dus ben ik lekker op de bank gaan liggen met het boek Losleven dat ik van Anita heb geleend.

woensdagOp woensdag kon ik mijn meisje naar mijn moeder brengen zodat ik lekker de hele dag voor mezelf had. Ik had een kappersafspraak en wilde aan mijn surprise werken dus het kwam goed uit. Op de linkerfoto zie je trouwens mijn nieuwe jasje. Een deel ervan haha en mijn oude haarkleur (een deel ervan :P). Ons meisje besloot die ochtend ook om voor het eerst te gaan staan. Lekker ding haha! Kijk haar eens trots zijn..

donderdagDonderdag was niet zo bijzonder eigenlijk, geloof niet dat ik het huis uit ben gegaan. Wel heb ik leuke foto’s van Fay kunnen maken met de milestone cards. Ik kon er drie tegelijk maken. Het kruipen, zelf zitten en het staan. Super trots op onze meis.

vrijdagOp vrijdag ging mijn crea kant weer helemaal los haha. Ben heerlijk bezig geweest met Project Life plus ik ben weer gaan werken aan mijn surprise. Vond het alleen wel lastig met de lettertang van de Hema, ik krijg ze maar niet geplakt. Dus daar moet ik nog iets op verzinnen! Die dag hoorden we trouwens ook dat Nova, de moeder van onze hond Lucky weer puppy’s had gekregen. Dit keer een heel elftal! Waarom dit voor ons bijzonder nieuws is, is dat wij 1tje van dat elftal willen haha.. Onze pup is dus geboren!!

zaterdagOp zaterdag trok ik Fay haar kerst legging aan van de Primark. Ik vind hem zoooo leuk met pinguïns erop en wilde hem gewoon graag aan doen. Wat ik niet wist was dat Nova, het kindje van mijn beste vriendin ook in kerst pinguïn gekleed ging haha. Dat was wel een leuke verrassing die middag toen ze op visite kwamen. Meer foto’s kun je hier zien.

zondagDan weer de laatste dag van de week. De zondag. Normaal doen we dan niet zoveel maar dit keer gingen we op ziekenbezoek en daarna op visite bij mijn peettante en oom. Mijn tante heeft echt een heel kersthuis, het staat vol met 2 bomen, een kerstdorp en nog veel meer. Het is wel echt gezellig daar hoor. We bleven er ook eten, wat wel een uitdaging was met Fay zo zonder kinderstoel maar het is gelukt en was heerlijk! Ook erg gezellig trouwens.

Hoe was jullie week?

8 reacties op “Eigenwijsjes dagboek #7 zelluf, kapper en visite

Reageren is niet mogelijk.