Eigenwijsjes dagboek #7 zelluf, kapper en visite

IMG_1009-e1416163481453

Het is alweer bijna kerst en dat is wel terug te zien in de foto’s! Ik moet zeggen dat het lastig was een dagboek te maken want er zijn toch best veel dingen die ik nu deel ook aangezien ik elke dag een December Daily erop zet. Toch denk ik dat ik een aardige combi heb gemaakt van bekende foto’s en onbekende foto’s! Kijken jullie weer mee?

maandagDe maandag was een vrij rustige dag. Ik maakte appelflappen waaronder ook eentje voor Fay (zonder suiker en kaneel) en ze at daarbij heel smakelijk de warme appelstukjes op. Daarnaast wil ze steeds meer en meer ZELLUF eten dus gaven we haar een lepel met kwark. Kijk dat snoetje nou.. helemaal blij haha!

dinsdagOp dinsdag moest ik naar de fysio maar mijn man en dochtertje besloten mee te gaan zodat we van te voren lekker konden lunchen en daarna nog konden shoppen! Nou ik ben goed geslaagd hoor, heb een kerstjurkje, gewoon jurkje en een jas gekocht. Eindelijk iets voor mezelf! Meestal kom ik alleen met iets voor ons meisje thuis. ’s Avonds was ik wel doodmoe van de dag dus ben ik lekker op de bank gaan liggen met het boek Losleven dat ik van Anita heb geleend.

woensdagOp woensdag kon ik mijn meisje naar mijn moeder brengen zodat ik lekker de hele dag voor mezelf had. Ik had een kappersafspraak en wilde aan mijn surprise werken dus het kwam goed uit. Op de linkerfoto zie je trouwens mijn nieuwe jasje. Een deel ervan haha en mijn oude haarkleur (een deel ervan :P). Ons meisje besloot die ochtend ook om voor het eerst te gaan staan. Lekker ding haha! Kijk haar eens trots zijn..

donderdagDonderdag was niet zo bijzonder eigenlijk, geloof niet dat ik het huis uit ben gegaan. Wel heb ik leuke foto’s van Fay kunnen maken met de milestone cards. Ik kon er drie tegelijk maken. Het kruipen, zelf zitten en het staan. Super trots op onze meis.

vrijdagOp vrijdag ging mijn crea kant weer helemaal los haha. Ben heerlijk bezig geweest met Project Life plus ik ben weer gaan werken aan mijn surprise. Vond het alleen wel lastig met de lettertang van de Hema, ik krijg ze maar niet geplakt. Dus daar moet ik nog iets op verzinnen! Die dag hoorden we trouwens ook dat Nova, de moeder van onze hond Lucky weer puppy’s had gekregen. Dit keer een heel elftal! Waarom dit voor ons bijzonder nieuws is, is dat wij 1tje van dat elftal willen haha.. Onze pup is dus geboren!!

zaterdagOp zaterdag trok ik Fay haar kerst legging aan van de Primark. Ik vind hem zoooo leuk met pinguïns erop en wilde hem gewoon graag aan doen. Wat ik niet wist was dat Nova, het kindje van mijn beste vriendin ook in kerst pinguïn gekleed ging haha. Dat was wel een leuke verrassing die middag toen ze op visite kwamen. Meer foto’s kun je hier zien.

zondagDan weer de laatste dag van de week. De zondag. Normaal doen we dan niet zoveel maar dit keer gingen we op ziekenbezoek en daarna op visite bij mijn peettante en oom. Mijn tante heeft echt een heel kersthuis, het staat vol met 2 bomen, een kerstdorp en nog veel meer. Het is wel echt gezellig daar hoor. We bleven er ook eten, wat wel een uitdaging was met Fay zo zonder kinderstoel maar het is gelukt en was heerlijk! Ook erg gezellig trouwens.

Hoe was jullie week?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Lifesabout op 22 december 2014 om 09:03

  Wat een schattige kerstoutfit heeft zij aan! En gefeliciteerd met je lieve pup! Wat een schatjes.

  • Nicole (misseagles) op 22 december 2014 om 17:47

   Ja leuke outfit he! Moet je haar outfits met kerst eens zien.. om te smelten!

 2. Marion op 22 december 2014 om 09:18

  Wat lekker zo even tijd voor jezelf bij de kapper! Genieten! Och Fay met die lepel kwark! 😀

 3. Nanda op 22 december 2014 om 10:25

  Oh die dag voor jezelf! Heerlijk!

 4. Xaviera op 22 december 2014 om 12:36

  Wat leuk dat Fay voor het eerst is gaan staan! Gefeliciteerd met de pup, nu komt denk ik het lastige deel: geduld hebben tot de pup mee mag? 😉 Fijn dat je wat tijd voor jezelf hebt gehad.

  • Nicole (misseagles) op 22 december 2014 om 17:48

   Haha nou dat valt mee.. Het komt ons eigenlijk wel goed uit dat het nog even duurt voor de pup er is..

 5. Anita op 22 december 2014 om 21:01

  Wat leuk dat weer de tijd hebt genomen om in het boek te lezen meis!

 6. Jenn op 22 december 2014 om 21:34

  Leuk overzicht! En superschattig, die pups!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje