Eigenwijsjes dagboek #6 visite, consultatiebureau en ziekteboeg

En toen hoefden we nog maar 9 nachtjes te slapen tot aan kerst! Wat?! Jaja… het jaar 2014 is alweer bijna voorbij. Nog even en het is kerst en na kerst is het een paar pijltjes de lucht in en 2015 is er gewoon alweer! Ik ben erg blij dat ik dit dagboek gestart ben want zo ben ik nóg bewuster bezig met het hier en nu dan ik eigenlijk al was.

Het is fijn om een beetje bij te houden hoe de dagen gaan, want dan kom je er pas echt achter dat geen enkele dag op elkaar lijkt!maandag eigenwijsjes dagboekMaandag was mijn man een dagje vrij dus hebben we ons huis al een klein beetje omgetoverd tot een kerstparadijs haha. Ik vind het zelf altijd zo leuk om in een straat te rijden en bij elk huis mooie lichtjes te zien. Vorig jaar deden wij er niet veel mee omdat we eigenlijk net pas daar woonden maar dit jaar konden we mooi uitpakken. Die avond zijn we ook gewoon lekker uit eten geweest. Waarom? Gewoon zomaar! Omdat het kan…. Fay kon niet genoeg krijgen van haar giletje. De knoopjes bewonderde ze bijna de hele avond. dinsdag eigenwijsjes dagboekDinsdag was een redelijk drukke dag. Zo werd ik in de ochtend opgemaakt, de foto hebben jullie al voorbij zien komen in een december daily van me. De reden waarom laat ik nog even in het midden… Haha. In de middag ben ik samen met mijn man even het dorp in geweest omdat ik nog wat spulletjes nodig had. Mijn aankopen liet ik direct zien op Instagram. Er ontbreekt overigens wel wat. Ik kocht namelijk ook nog wat leuke kleertjes voor Fay… oeps!visite, consultatiebureau en ziekteboegOp woensdag besloot ik nog wat meer decoratie aan te brengen in huis en was ik vooral bezig met bloggen en project life. Ons meisje zit overigens in een flinke sprong of fase of hoe je het ook wilt noemen. Die nacht lag ze dus weer eens tussen ons in.. En hoe!donderdag eigenwijsjes dagboek visite, consultatiebureau en ziekteboegDe dag daarna was een hele drukke dag. Ik zou ons meisje naar mijn schoonmoeder brengen, gaan shoppen en daarna richting Kelly rijden. Toch liep het iets anders.. Tenminste, er kwam nog wat bij. Ik kon met mijn man naar de dokter want hij had een scheurtje in zijn hoornvlies. Op dit moment gaat het een stuk beter gelukkig, hij is in ieder geval pijnvrij! Daarna ging het programma zoals ik in gedachten had wel gewoon door alleen iets later dan gedacht. Omdat het in de ochtend nogal hectisch was en ik niets had gegeten trakteerde ik mezelf op Bagels & Beans! Rond kwart voor 2 reed ik dan eindelijk naar Kelly waar ik haar meehielp met een filmpje opnemen, we een gezonde reep bakten en lasagne maakten voor het avondeten. ’s Avonds hield Kelly een kookstudio van Tupperware en dat was ook weer erg gezellig. Het allerleukste vond ik nog wel dat ik Linda en Diana weer zag! (en Kelly natuurlijk.. En Lana en Yannick en… :P)vrijdag eigenwijsjes dagboekOp vrijdag was het eindelijk weer een keer tijd voor ons om naar het consultatiebureau te gaan. We waren er al sinds juli ofzo niet meer geweest en ik was enorm benieuwd naar het gewicht van Fay en had stiekem ook wel wat vraagjes. Tijdens het wachten (het liep uit) was Fay heerlijk de clown aan het uithangen. Iets wat ze de laatste tijd nogal graag doet… Omdat ik zelf door mijn rug was gegaan vorige week en de pijn nu niet meer te harden was ging ik naar de fysio en daarna ook nog naar de huisarts voor pijnstilling. Ik ben erg blij om te kunnen zeggen dat het helpt! De kerstboom die jullie nu buiten zien staan op de foto staat inmiddels in de woonkamer te pronken. Het waait te hard hier in het dorp waardoor de boom telkens op onze auto lag!zaterdag eigenwijsjes dagboekJeeeeh onze boom is versierd! Ben totaal niet tevreden want ik ben er zo slecht in. Hij lijkt ook zo leeg haha.. Maar goed, gaat om het idee! Ons fotomodel wilde ook op de foto dus ging er even mooi voor zitten! Later die dag kwamen mijn lieve schoonzusje op visite samen met haar vriend. Ik had het recept gemaakt wat ik laatst al deelde en het viel goed in de smaak! zondag eigenwijsjes dagboekNou de laatste dag.. Zondag. Een heerlijk luie dag. Wat ook wel nodig was want ons altijd vrolijke meisje was midden in de nacht ontroostbaar. Een uur lang huilen huilen huilen aan één stuk door. Niets hielp. Best zielig. Gelukkig kregen we wel een dikke kus in de ochtend als bedankje.. In de middag gingen we voetbal kijken bij mijn ouders. Fay keek de eerste helft mee en dat was dan ook de leukste helft haha. De tweede helft was saai en zonder doelpunten.. ze heeft dus goed uitgekiend wanneer ze ging slapen haha..

Zo. Dat was alweer onze week… Komende week heb ik eigenlijk niks op de planning staan dus ben benieuwd!

9 reacties op “Eigenwijsjes dagboek #6 visite, consultatiebureau en ziekteboeg

 • Leuke kerstdecoratie heb je in huis!
  Gelukkig gaat het met je man wat beter, hopelijk is het snel helemaal over.
  Fay heeft zeker de goede helft uitgezocht haha. Fijn dat we de punten in Eindhoven hebben gehouden haha :).
  Hele fijne week!

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Ja super fijn, nu hopelijk vd week ook de punten hier houden als we tegen Feyenoord moeten! Spannend..

   • Lijkt me heel goed plan. Voordeel is dat Toornstra er niet bij is.
    Heel hard duimen, zij heel goed voetballen, ik zal mijn man ff zeggen heel hard aan te moedigen in het stadion met de rest van de mensen en dan komt het goed (hoop ik haha).

 • Diana Carlton zegt:

  Vond het ook erg gezellig donderdagavond! Wat ben je trouwens mooi opgemaakt op de foto, staat je erg goed!

 • Leuk hé de versiering en lichtjes in huis! Wij hebben dit weekend ook eindelijk het huis versierd. Leuke dingen heb je gekocht 😉

 • HIhi, ik moest een beetje lachen om die kerstboom die eerst buiten stond en nu binnen. Oh Faytje met die handdoek op d’r koppie! 😀

 • wat een hectische week eigenlijk. Veel heen en weer gereis. Ik ben heel benieuwd naar het geheimpje hihi. Sterkte voor Bart met zijn oog, jij met je rug en met Fay haar sprongetje..

Reageren is niet mogelijk.