Eigenwijsjes dagboek #4: bloggerscafé, Sint & Piet en meer..

Vandaag is het de eerste dag van de laatste maand van 2014. Ik heb enorm veel zin in december maar blik vandaag toch nog even terug op de laatste week van november. Ik had in eerste instantie niet veel gepland dus het zou een rustige week worden. Maar achteraf gezien is het een enorm drukke week geweest waarbij ik amper stil heb gezeten en/of gestaan. Ben je ook benieuwd naar de andere dagboeken? Bekijk dan hier dagboek 1, dagboek 2 en dagboek 3.

Maandag eigenwijsjes dagboek bloggerscaféOp maandag was de eerste editie van het homemade bloggerscafé samen met Anita. Eerst hebben we volgens mij een paar uur lekker gekletst en wel wat over het bloggen gehad, maar later was het café echt een feit. Dit is echt fijn werken zo! We hebben allerlei boeken behandeld, tips uitgewisseld, tijdens het werken vragen aan elkaar gesteld.. Voor herhaling vatbaar! dinsdag eigenwijsjes dagboekDe dag erop was het redelijk rustig. Wel wilde ik nog wat foto’s met Fay maken voor de kerstkaart. Daarvoor trok ik haar een rood (met kant) rompertje aan en een zwart tutu rokje. Staat haar erg leuk vind ik zelf! Het is op deze leeftijd lastig foto’s maken want ze blijft niet bepaald zitten haha.. Ook het licht werkt niet mee in deze donkere winterdagen. Ze wilde trouwens ook heel graag de drempel over, maar dat lukte haar nog niet. woensdag eigenwijsjes dagboekOp woensdag mocht onze meid met opa en oma mee naar opa’s werk. Daar kwam namelijk Sinterklaas met Zwarte Piet en ze zou zelfs een cadeautje krijgen! Ondertussen gingen mijn man (hij had een dagje vrij) en ik een aantal dorpen en winkels af voor mini marshmallows. Ze zouden bij de Jumbo moeten liggen maar daar waren ze niet. De AH had ook nergens die dingen en ik werd een beetje moedeloos. Gelukkig hadden ze bij de Jan Linders in ons dorp wel dat wat ik wilde! donderdag eigenwijsjes dagboekDe dag erop was een enorm druk en spannend dagje. Ik zou voor het eerst naar Amsterdam gaan met de auto naar een persdag van Ganbaroo. Het bleek midden in het centrum te zijn en na bijna 3 uur rijden kwam ik eindelijk (verhit) aan. Ik vond het wel enorm leuk en interessant en kwam daar ook Kelly, Diana en Shirley tegen. Naderhand reden we door naar een vriendinnetje die daar in de buurt woont. Meteen maar van de gelegenheid gebruik maken om haar weer te zien!vrijdag eigenwijsjes dagboekOp vrijdag ging ons meisje naar haar oma toe en reed ik eerst langs mijn beste vriendin voordat ik naar Nieuwegein reed. Mijn vriendin had namelijk nog een kleinigheidje voor ons meisje. Super lief. Naar Nieuwegein rijden ging snel al liet de TomTom me wel een stukje verkeerd rijden. Ik ontmoette daar Tamara en samen gingen we naar de Scrapdelight winkel. Voor haar al de zoveelste keer, voor mij niet. Ooh wat een geweldige winkel en wat goed dat hij zo ver weg is van mij. Haha, anders zou ik er elke week te vinden zijn ben ik bang! Daar kreeg ik van Tamara ook nog een cadeautje, maar dan echt voor mijzelf. Wat ik daar geshopt heb en bij Kanaleneiland waar we later heen gingen laat ik nog in een shoplog zien. vrijdag eigenwijsjes dagboek 2Wel maakten we nog deze ussies bij de Action. Tsjah….zaterdag eigenwijsjes dagboekOp zaterdag ging ik lekker aan de slag met mijn nieuwe speeltje. We aten die avond ook heerlijk stamppot met verse rookworst van de slager. Dit was een goede maaltijd voor mijn man aangezien hij die avond met de raad van elf op stap zou gaan. Fay en ik bleven lekker thuis en maakten allerlei gekke ussies samen!zondag eigenwijsjes dagboekGisteren was dan weer de laatste dag van de week. Maar wel een hele leuke. We hadden namelijk een Sinterklaas brunch bij ons in het dorp. Het was niet druk maar dat was juist zo fijn. We hebben heerlijk gegeten maar bovenal hebben we het super leuk gehad met Sint & Piet. Er werd veel gezongen, gesprongen, gedanst, muziek gemaakt en vooral ook veel gelachen.

Ik hoop dat jullie net zo’n fijne week hebben gehad als ik!

11 reacties op “Eigenwijsjes dagboek #4: bloggerscafé, Sint & Piet en meer..

Reageren is niet mogelijk.