Eigenwijsjes dagboek #4: bloggerscafé, Sint & Piet en meer..

IMG_1009-e1416163481453

Vandaag is het de eerste dag van de laatste maand van 2014. Ik heb enorm veel zin in december maar blik vandaag toch nog even terug op de laatste week van november. Ik had in eerste instantie niet veel gepland dus het zou een rustige week worden. Maar achteraf gezien is het een enorm drukke week geweest waarbij ik amper stil heb gezeten en/of gestaan. Ben je ook benieuwd naar de andere dagboeken? Bekijk dan hier dagboek 1, dagboek 2 en dagboek 3.

Maandag eigenwijsjes dagboek bloggerscaféOp maandag was de eerste editie van het homemade bloggerscafé samen met Anita. Eerst hebben we volgens mij een paar uur lekker gekletst en wel wat over het bloggen gehad, maar later was het café echt een feit. Dit is echt fijn werken zo! We hebben allerlei boeken behandeld, tips uitgewisseld, tijdens het werken vragen aan elkaar gesteld.. Voor herhaling vatbaar! dinsdag eigenwijsjes dagboekDe dag erop was het redelijk rustig. Wel wilde ik nog wat foto’s met Fay maken voor de kerstkaart. Daarvoor trok ik haar een rood (met kant) rompertje aan en een zwart tutu rokje. Staat haar erg leuk vind ik zelf! Het is op deze leeftijd lastig foto’s maken want ze blijft niet bepaald zitten haha.. Ook het licht werkt niet mee in deze donkere winterdagen. Ze wilde trouwens ook heel graag de drempel over, maar dat lukte haar nog niet. woensdag eigenwijsjes dagboekOp woensdag mocht onze meid met opa en oma mee naar opa’s werk. Daar kwam namelijk Sinterklaas met Zwarte Piet en ze zou zelfs een cadeautje krijgen! Ondertussen gingen mijn man (hij had een dagje vrij) en ik een aantal dorpen en winkels af voor mini marshmallows. Ze zouden bij de Jumbo moeten liggen maar daar waren ze niet. De AH had ook nergens die dingen en ik werd een beetje moedeloos. Gelukkig hadden ze bij de Jan Linders in ons dorp wel dat wat ik wilde! donderdag eigenwijsjes dagboekDe dag erop was een enorm druk en spannend dagje. Ik zou voor het eerst naar Amsterdam gaan met de auto naar een persdag van Ganbaroo. Het bleek midden in het centrum te zijn en na bijna 3 uur rijden kwam ik eindelijk (verhit) aan. Ik vond het wel enorm leuk en interessant en kwam daar ook Kelly, Diana en Shirley tegen. Naderhand reden we door naar een vriendinnetje die daar in de buurt woont. Meteen maar van de gelegenheid gebruik maken om haar weer te zien!vrijdag eigenwijsjes dagboekOp vrijdag ging ons meisje naar haar oma toe en reed ik eerst langs mijn beste vriendin voordat ik naar Nieuwegein reed. Mijn vriendin had namelijk nog een kleinigheidje voor ons meisje. Super lief. Naar Nieuwegein rijden ging snel al liet de TomTom me wel een stukje verkeerd rijden. Ik ontmoette daar Tamara en samen gingen we naar de Scrapdelight winkel. Voor haar al de zoveelste keer, voor mij niet. Ooh wat een geweldige winkel en wat goed dat hij zo ver weg is van mij. Haha, anders zou ik er elke week te vinden zijn ben ik bang! Daar kreeg ik van Tamara ook nog een cadeautje, maar dan echt voor mijzelf. Wat ik daar geshopt heb en bij Kanaleneiland waar we later heen gingen laat ik nog in een shoplog zien. vrijdag eigenwijsjes dagboek 2Wel maakten we nog deze ussies bij de Action. Tsjah….zaterdag eigenwijsjes dagboekOp zaterdag ging ik lekker aan de slag met mijn nieuwe speeltje. We aten die avond ook heerlijk stamppot met verse rookworst van de slager. Dit was een goede maaltijd voor mijn man aangezien hij die avond met de raad van elf op stap zou gaan. Fay en ik bleven lekker thuis en maakten allerlei gekke ussies samen!zondag eigenwijsjes dagboekGisteren was dan weer de laatste dag van de week. Maar wel een hele leuke. We hadden namelijk een Sinterklaas brunch bij ons in het dorp. Het was niet druk maar dat was juist zo fijn. We hebben heerlijk gegeten maar bovenal hebben we het super leuk gehad met Sint & Piet. Er werd veel gezongen, gesprongen, gedanst, muziek gemaakt en vooral ook veel gelachen.

Ik hoop dat jullie net zo’n fijne week hebben gehad als ik!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Marina op 1 december 2014 om 06:29

  Leuke diary!

 2. Marion op 1 december 2014 om 07:58

  Oooooooh die ussie is leuk!!! Ik blijf er naar kijken! Word er helemaal blij van! Ik vind ze heerlijk om te lezen deze dagboekjes!

 3. Tamara op 1 december 2014 om 09:09

  Heerlijk weekje! Fijn!! Erg leuke ussies staan er tussen haha 😀

  • Tamara op 1 december 2014 om 14:42

   psst.. hoe heb jij nu het kaartje gedaan van Project Pepernoot??

 4. Anita op 1 december 2014 om 09:34

  Ja het bloggerscafe is zeker voor herhaling vatbaar! Leuke ussies en wat een lol bij de Sint op schoot 😉

 5. Miranda op 1 december 2014 om 10:28

  Wat een leuke foto’s:) heerlijk die lekkere stamppot met rookworst! Krijg er helemaal zin in, terwijl het nog maar half 11 ’s ochtends is, haha!

 6. Petra op 1 december 2014 om 16:14

  Leuk overzicht weer. Gezellig zo’n bloggerscafe. En de ussie is inderdaad leuk.

 7. Diana Carlton op 1 december 2014 om 17:25

  Wat een leuke week heb je gehad! Maar hoe heb je er in godsnaam 3 uur over gedaan om in Amsterdam te komen haha! 😉 Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik ook niet gewend ben om naar de grote stad te rijden. Eindhoven is niets in vergelijking met Amsterdam, trams die van alle kanten komen 😉

  • Nicole (misseagles) op 1 december 2014 om 17:48

   Nou het is voor mij naar Best al 45 minuten he haha! En dan nog files onderweg… En in Amsterdam zelf verkeerd gereden

 8. Renate op 1 december 2014 om 22:36

  Leuk idee, samen bloggen! En leuke foto’s!

 9. Jenn op 1 december 2014 om 23:28

  Leuk om te lezen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje