Eigenwijsjes dagboek #2: Primark, Sinterklaas en meer..

Sinds vorige week heb ik besloten om ook mijn leven te laten zien door middel van een fotodagboek. Ik hou zo erg van foto’s maken maar met vele foto’s doe ik niets. Daarom wil ik ze nu gaan gebruiken in mijn dagboek. Ook zullen er soms foto’s te zien zijn die ik ook op Instagram heb laten zien!

eigenwijsjes dagboek ziekVorige week maandag was ik totaal niet fit. Ik had al sinds vrijdag hoofdpijn en nu kwam er ook verkoudheid bij. Daardoor lag ik voornamelijk op de bank, wel met goed gezelschap! Voor Fay was het ’s avonds ook een feestmaaltijd. Ze kreeg stukjes tartaar, aardappeltjes en zelfgemaakte appelmoes. Ze weet trouwens ook sinds die dag hoe ze moet zwaaien! eigenwijsjes dagboek vrolijkFay zorgt er altijd voor dat ik me weer happy voel en door haar kom ik ook elke dag buiten. Lekker even samen wandelen, dat doet een mens wel goed hoor. Wel moet ik haar nu steeds beter inpakken want brrrr wat is het koud buiten voortaan! Vandaag kwam trouwens ook mijn SPV’er weer voor een gesprek. Ik moet binnenkort naar de psycholoog en hij/zij gaat kijken of en hoeveel EMDR behandelingen ik nodig heb.eigenwijsjes dagboek sinterklaasOp woensdag zou ik eigenlijk samen met mn moeder en schoonmoeder gaan lunchen. We zouden dan in plaats van high tea een plenkske nemen hier in het dorp. Helaas was mijn schoonmoeder verhindert door familie omstandigheden, maar hij smaakte zeer goed. Voor herhaling vatbaar. Sinds deze week is ook het Sinterklaasjournaal op tv en Fay kijkt er graag naar, vooral Diewertje Blok vindt ze geweldig!eigenwijsjes dagboek PrimarkDe dag erna was het eindelijk weer eens zover om naar een opening van de Primark te gaan. Ik was in Arnhem ook uitgenodigd maar kon niet en deze keer kon ik gelukkig wel. Omdat het zo’n eind rijden was heb ik gevraagd of ik een vriendin mee mocht nemen en dat mocht! Het was erg gezellig met zn tweeën. Er zal binnenkort nog een shoplog verschijnen…Eigenwijsjes dagboek autoVrijdag was weer een erg leuke dag. We hadden niets gepland, maar ik heb lekker brownies gebakken, het huis versierd alvast voor de komst van Sinterklaas en zijn Pieten.. En ik kreeg mijn nieuwe auto! Lang verhaal hoe of wat, vertel ik komende week nog wel in een apart blogje.. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!!Eigenwijsjes dagboek SinterklaasZaterdag was de komst van Sinterklaas in het land! Fay kreeg uiteraard een pietenpakje aan en ze heeft ook af en toe gekeken naar de intocht. Vooral papa en mama keken, zij was lekker aan het spelen op de grond.. Die avond brachten we haar naar mijn schoonouders toe want wij hadden de openingsbal van het Carnaval. Mijn man is reservelid van de raad van 11 dus naar dit evenement moesten we wel heen! Ik heb het niet te laat gemaakt, mijn man wel haha…

Van gisteren heb ik helaas geen foto’s. Ik heb wel foto’s gemaakt maar dat zijn foto’s van een doopsel en ik wil die foto’s eerst aan de mensen laten zien voor wie ik ze gemaakt heb voordat ik ze hier deel. Die houden jullie dus nog van me tegoed!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Hoe was jullie week?

7 reacties op “Eigenwijsjes dagboek #2: Primark, Sinterklaas en meer..

Reageren is niet mogelijk.