Eigenwijsjes dagboek #1

Al sinds ik begonnen ben met deze website wil ik wekelijks een foto dagboek erop zetten. Elke keer weer bedenk ik me op het laatste moment en doe het niet. Maar omdat ik zoveel leuke foto’s maak waarvan zeker driekwart door niemand gezien wordt, besloot ik om er toch voor te gaan. Over de naam heb ik een lange tijd gedacht, maar ik denk dat ik hier wel tevreden mee ben. Ik start deze serie met een terugblik van 9 dagen, maar normaliter is het dus gewoon een week.

1 novVorige week zaterdag zijn we voor het eerst met Fay naar een dierentuin geweest. Dierenrijk Europa in Nuenen. We vonden het alledrie zo geslaagd dat we een jaarkaart hebben aangeschaft. Het is echt een super leuke dierentuin en er zijn ook veel speeltoestellen dus je vermaakt je er altijd wel! 2 novDe dag erna, op zondag, bleef Fay een ochtend bij haar papa terwijl ik lekker naar een beurs ging. Fay had een nieuw jasje gekregen van oma dus die moest natuurlijk even op de foto.. Vind je hem niet schattig? Na de beurs ging ik samen met mijn gezinnetje naar de verjaardag van 1 van de nichtjes. Fay had daar uiteraard veel bekijks! 3 novOp maandag moest ik mijn instaswap versturen, echter was er iets mis met mijn email waardoor ik het adres van mijn swapmaatje pas op dinsdag had. Gelukkig kreeg ik een paar dagen later wel te horen dat ze er ERG blij mee was! Maandag had ik ook echt een offday dus ik was erg blij dat we ’s avonds lekker uit eten gingen. De licor43 was mijn toetje… 4 novOp dinsdag deed ik niet zoveel spannends, mijn agenda was leeg dus het was een typisch thuis dagje met veel geblog, gespeel met Fay en series kijken. Wel smulde ik heerlijk van een paar pannenkoeken en maakte ik ’s avonds een lekkere ovenschotel met bloemkool! 5 novOp woensdag ging ik ’s avonds met mijn moeder, tante, oma en vriendin van mijn tante naar het tuincentrum Coppelmans voor een winter/kerstavond. Er stonden ook allerlei standjes waaronder een standje met heerlijke rode wijn haha. Verder heb ik echt super veel leuke dingen gezien maar vooral ook gekocht! Zal ik daar nog een shoplog van maken? 6 novDonderdag was Fay alweer 8 maanden! Acht maanden, waar blijft die tijd? We gingen in de ochtend gezellig op visite bij Esther en Bregje waar Fay gezellig met Bregje heeft gespeeld. Daarna was het tijd voor een high tea met mijn schoonmoeder, schoonzus, schoonoma (haha hoe noem je dat?) en daar de zus van. We hebben zo gesmikkeld en zoveel gekletst dat ik gewoon vergat er een foto van te maken! 7 novVrijdag kreeg ik eindelijk ook mijn eigen instaswap pakketje! Ik vind hem echt geweldig! Super om zoiets te doen voor een onbekende. Daarnaast ontving ik ook de slabbetjes en het haarbandje wat ik besteld had. En maakte ik dus ook een foto om naar de webshop toe te sturen! Staat het haar niet leuk? 8 novZaterdag was het al vroeg dag want we moesten boodschappen doen, op kraamvisite en naar het voetballen van mijn broertjes elftal kijken. Een drukke dag dus, maar wel ontzettend leuk. Fay mocht op de loopband zitten in de Lidl en vond dit echt super leuk, ze keek haar ogen uit. De kraamvisite was bij de neef van Bart en zijn lieve vrouw. Kijk ze eens trots zijn allebei! Fay blijkt overigens ook een echte voetbalchick, ze bleef maar roepen en toejuichen! 9 novGisteren hadden mijn man en ik een spontaan dagje voor onszelf. De nacht van zaterdag op zondag was een brakke nacht geweest want ons meisje is niet helemaal fit. Ik vind het dan wel altijd lekker dat ze zo tussen ons in ligt.. Fijn wakker worden met zo’n lief meisje naast je. Ze ging dus naar mijn ouders en wij hadden een heerlijk roadtrip dagje. Zo gingen we naar een beurs (daar komt nog een verslag van), reden we daarna door naar Den Bosch om te lunchen en eindigde we in Eindhoven waar we naar een autostoel zochten, lekker gingen dineren terwijl we voetbal keken en daarna was het rondje Glow aan de beurt!

Dat was dus mijn “week”! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo een kijkje te nemen in mijn leven.
Hoe was jullie week?

Bol AlgemeenBol Algemeen

13 reacties op “Eigenwijsjes dagboek #1

Reageren is niet mogelijk.