Eigenwijs de week door: twee dagen Groningen & snoepwinkel

Eigenwijs-de-week-door-5

Er is weer een week voorbij gevlogen! Afgelopen week is zo snel aan me voorbij gegaan dat ik me afvraag of iemand niet stiekem de tijd vooruit gespoeld heeft. Al maanden keek ik bijvoorbeeld uit naar afgelopen dinsdag en woensdag, want ik had een bloggersevent inclusief overnachting. En nu is het alweer zondag en is heel dat event alweer voorbij. 

Geen kater..?

Dat ik de zondag geen kater had snap ik nog steeds niet. Wel was ik erg moe, maar dat was ook wel logisch na de wilde dag/avond/nacht zaterdag. Geen idee waar ik het over heb? Check dan even de blog van gisteren.. Samen met mijn man haalden we de kinderen op bij opa en oma en gingen we nog even langs bij onze eigen oma’s. Dat het weekend erg vermoeiend was liet ook ons meisje zien…

Veel bestellingen

Op maandag waren er flink wat bestellingen te verwerken. Ik heb echter zelf alleen de kaartjes geschreven en verder vooral tijd besteed aan alle online zaken zoals productteksten, nieuwsbrieven, social media en nog veel meer. Een lekker druk werkdagje dus..

Bloggerspeeddate in Groningen

Op dinsdag en woensdag zat ik in Groningen. De heenreis was vier uur met de trein en terug deed ik er vijf uur over. Van deur tot deur, dat wel. Heel vermoeiend maar het was het zo ontzettend waard! De mensen van Hotel Aduard en Kim Buining hebben ervoor gezorgd dat we niets tekort kwamen. Heel veel ga ik hierover echter niet vertellen want ik heb gevlogd en ik ga er ook nog een apart blog over schrijven. Deze kun je volgende week zaterdag verwachten..

Visboer & secret project

Op vrijdag bleef mijn man thuis, hij had de griep. Dit kwam voor mij wel goed uit want zo kon ik tijdens Milo’s slaapje met Fay even winkelen. Scheelde me weer een hoop gesjouw met maxicosi en kinderwagen enzo. We gingen naar de Action, Hema, Albert Heyn en ook de visboer werd met een bezoekje vereerd.

Daarna gingen we samen aan de slag voor ons secret project. Wat deze precies inhoud krijgen jullie nog niet te zien.. Nog even geduld daarvoor dus!

Als een kind in de snoepwinkel

Op zaterdag was mijn man nog steeds ziek, maar zijn nieuwe bril moest opgehaald worden. Dat deden Fay en ik dus maar even. De bril lag in Eindhoven bij de Hans Anders dus we maakten er meteen even een uitstapje van. Vlakbij de brillenwinkel zit een grote Jamin en omdat het weekend was mocht Fay snoepjes uitkiezen. Echter zodra we de winkel binnen kwamen viel haar oog al op de paaseitjes… En ik moet zeggen, de mijne ook!

paaseitjes karamel zeezout

We kozen een aantal lekkere smaken uit zoals de karamel zeezout paaseitjes, cookie dough en crispy praliné. Wij gaan deze smaakjes uitgebreid testen en zullen het resultaat met jullie delen 😉

De komende weekoverzicht komt trouwens pas over twee weken online want volgend weekend zitten wij in Spanje. Dus dan krijgen jullie een extra lang tweeweeks overzicht!

Hoe was jullie week?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Kimberly op 4 februari 2018 om 08:11

  klinkt weer goed, ben heel benieuwd naar je vlog van volgende week en jullie trip naar Spanje!

 2. Marije op 4 februari 2018 om 08:31

  Leuk weekje. Ik verbaasde mij al over de paaseitjes bij de AH

  Veel plezier in spanje!

 3. Maaike op 4 februari 2018 om 08:39

  Ohhh die paaseitjes! Lekker! Tot nog toe heb ik ze kunnen weerstaan maar je ziet ze inderdaad overal al!

 4. Marguerita op 4 februari 2018 om 10:33

  Was heel gezellig van de week in Groningen. Die snoepjeswinkel ziet er geweldig uit!

 5. Tineke op 4 februari 2018 om 12:36

  Ben benieuwd naar de blogpost over de paaseitjes van Jamin, schijnen erg lekker te zijn.
  Liefs

 6. Cassandra op 6 februari 2018 om 20:51

  Heb echt genoten met jou! Zo jammer dat onze tag video niet is gelukt! Snel een date plannen?

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje