Eigenwijs de week door: koekjes versieren, testen & back to healthy

Afgelopen week was eigenlijk niet zo heel interessant. Nu gooi ik waarschijnlijk mijn eigen glazen in door dit te zeggen, maar ik ben liever eerlijk dan dat je straks een heel artikel leest en dan denkt: verspilde 5 minuten. Ik heb ook niet zoveel foto’s gemaakt. Stiekem was ik vergeten dat ik weer gestart was met het maken van een weekoverzicht. Dus komende week zal ik proberen vaker foto’s te maken!

Wil je na het lezen van mijn verschrikkelijke intro toch verder lezen en kijken, je bent mijn held! En mijn grote dank uiteraard.. Doe ik het toch niet voor niks 😉

Zelf hapjes maken

Afgelopen zondag stond vooral in het teken van hapjes maken. Voor Milo, maar ook voor ons. Alhoewel je dat dan geen hapjes noemt maar maaltijden. Maar goed. Ik vind het altijd fijn om een voorraad te hebben voor in ieder geval de hele week zodat ik zijn hapjes alleen maar uit de vriezer hoef te halen, te ontdooien en opwarmen. Dus ik ging aan de slag met pompoen, broccoli, aardappelen en spinazie.

hapjes maken baby

Druk druk druk op het werk

Op het werk bij My Lovely Notebook is het lekker druk. Ik werk elke maandag en donderdag en het gaat zo goed dat ik eigenlijk tijd te kort kom. We hebben dan ook zulke leuke plannen en ideeën en er komen zulke leuke nieuwe dingen aan. En daarnaast zijn er natuurlijk ook gewoon de bestellingen.. En dat zijn er ook veel!

Koekjes versieren met de peuter

Tussen kerst en oud&nieuw had ik bij de Lidl een klein pakketje gekocht met koekjes die je kunt versieren. Echter was ik vergeten dat we die hadden maar afgelopen dinsdag kwam ik hem tegen. Toen ik de peuter vroeg of ze zin had om koekjes te versieren vloog ze om mijn nek haha. Volgens mij was dat dus een ja 😉

Testen voor Vtech

De woensdag zijn we weer thuis gebleven maar we hebben ons prima vermaakt met allerlei spelletjes, boekjes lezen en het testen van een van de Vtech producten. We kregen namelijk de Swing en Speel aap toegestuurd voor Milo en deze moest natuurlijk even getest worden. Milo krijgt hem pas met zijn eerste verjaardag omdat hij er nu toch nog niet zoveel mee kan (hij kruipt nog niet). Dus ik heb vooral Fay laten testen, maar heb hem ook even aan Milo laten zien.. En hij vond hem toch wel heel erg leuk!

speel en swing aap vtech

Lekkere quiche met gehakt en paprika

Ook maakte ik op woensdag een lekkere quiche met gehakt en paprika. Deze beviel zo goed dat hij in mijn receptenboekje komt te staan. Ook Fay was er direct weg van en Bart lust alles haha. Iemand zin in een receptje hiervan? Of zeggen jullie van.. nee hoeft niet?

Back to healthy

Omdat ik inmiddels weer wat kilo’s en aangekomen en ik echt echt echt aan de bak moet ben ik weer bezig met lekkere recepten te bedenken voor mijn lunches. Zo ook deze lekkere makreel salade. Heel simpel allemaal want het moet niet te moeilijk zijn, maar wel heel lekker! Deze nam ik overigens donderdag mee naar mijn werk. Verder die dag geen foto’s gemaakt want Juliette was ziek en ik had een flink lijstje met taken. Deze kreeg ik overigens allemaal af en ik had tijd over voor andere taken. Ik zeg knallen!!

Plannen gewijzigd

Op vrijdag had ik eigenlijk afgesproken om met Carmelina en de kinderen in Eindhoven te gaan lunchen. Fay ging eerst naar de peuterspeelzaal en daarna zouden we direct naar Eindhoven rijden. Door omstandigheden redde Carmelina het echter niet dus gingen we naar ons eigen dorp om daar te lunchen. Ons vaste lunchplekje was gesloten voor een paar dagen dus liepen we door naar een andere lunchroom. Ze hebben daar volgens mij geen speelhoekje voor kinderen (ik heb het in ieder geval niet gezien), maar wel pannenkoeken dus Fay was al snel tevreden.

Milo ook overigens want hij mocht in een stoel zitten (wel met kussens en hydrofieldoeken als ondersteuning haha) en stukjes brood eten.. Jummie! Mijn lunch bestond uit een lunchplankje met allerlei lekkers. Ik denk dat ik zoiets voor mezelf ook thuis eens ga maken, wel met iets minder brood.. Maar het ziet er zo lekker en feestelijk uit! Bij thuiskomst hadden we een pakketje van Fruitfunk. Deze hebben we nog niet getest, dit doen we in een video.

Zo trots..

Gisteren (zaterdag dus) ben ik samen met de kinderen naar mijn vader gegaan. Mijn moeder en mijn man hadden allebei een evenement van het Carnaval dus mijn vader was alleen thuis. En aangezien we nog wat dingen wilden doen samen, zoals alvast inchecken voor de vakantie, bij het auto verhuurbedrijf registreren en mijn omzetbelasting invullen kwam het wel goed uit. Terwijl wij op de laptop bezig waren lag Milo te slapen en was Fay heerlijk aan het spelen. We hebben haar zo’n 1.5 uur amper gehoord, ze zat zo erg in haar spel. Schitterend!

Nou dat was dus ons weekend. Niet heel bijzonder, maar toch een fijne week zo samen. Komende week hebben Carmelina en ik een herkansing qua afspreken, wordt mijn elektrische fiets bezorgd en heb ik nog een leuke blog/vlog date…

Wat zijn jullie plannen?

4 reacties op “Eigenwijs de week door: koekjes versieren, testen & back to healthy

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *