Eigenwijs de week door: frisse neuzen, spelletjes en ziek

Vorige week vertelde ik over een aantal plannen die ik had. Echter zijn vrijwel geen een van die plannen doorgegaan helaas. Allerlei omstandigheden plus het feit dat ik even flink ziek werd zorgde ervoor dat de plannen in het water vielen. Bijna letterlijk want wat een storm was er afgelopen week!

Neem je weer gezellig een kijkje in ons leven?

Een frisse wandeling

Op de zondag had ik met mezelf afgesproken dat ik in de ochtend hard aan het werk zou gaan zodat ik in de middag vrij was. En die vrije tijd wilde ik graag lekker buiten benutten. Het was enorm zonnig weer en al was het behoorlijk fris, de wandeling die wij maakten was erg mooi.

Alleen op kantoor

Op de maandag werk ik altijd op kantoor bij My Lovely Notebook en dit keer zat ik in mijn eentje. Juliette was naar een tweedaags event dus ik mocht het fort bewaken 😉 Met qmusic op de achtergrond, een boel bestellingen en taken die ik het liefste doe heb ik me heel goed vermaakt.

Spelletjesdag

De dinsdag was een hele regenachtige dag vol met hagelbuien. Dus speelde ik vooral spelletjes samen met Fay. Dat was echt super leuk, een paar maanden geleden snapte Fay de spelletjes nog niet zo. Maar nu weet ze hoe het werkt en dat maakt het des te leuker. We hebben dan ook veel gelachen…

Fuzetea

Af en toe krijg ik hele leuke pakketjes en deze kwam als een verrassing! Ik heb hem anderhalve week later gekregen dan eigenlijk de bedoeling was aangezien het ‘niet thuis-briefje’ niet goed bezorgd was. Maar gelukkig kreeg ik het nog op tijd door en kon ik hem ophalen. Ik ben er erg blij mee want niet alleen de Fuzetea die erin zit is erg lekker, er zit ook een lamzac in. Ik zie mezelf in de zomer er al heerlijk op chillen!

Fuzetea

Mama kan niet ziek zijn

Op woensdag begon ik al wat ziek te worden en van woensdag op donderdag zette het echt door. Dus ik bleef donderdag thuis van het werk. Echter waren de kinderen ook thuis dus echt uitzieken heb ik niet kunnen doen. Ik heb wel het leukste vermaak gehad hoor en tussendoor heb ik Fay achter de tablet gezet. Ik moest toch ergens mijn rust vandaan halen… Eigenlijk was het niet eens zo erg dat ik ziek thuis was, want het stormde zo erg buiten dat ik niet eens de weg op durfde!

Zonnige vrijdag

Op vrijdag was het een enorm zonnige dag. Van de storm was amper iets te zien, behalve dan alle grote takken op de weg en omgewaaide bomen. Omdat Fay naar de peuterspeelzaal moest heb ik me toch aangekleed en mezelf samen met de kinderen buiten gewaagd. Stiekem deed de frisse neus me wel goed al stond ik nog enigszins wankel op mijn benen.

Party time

Mijn lieve schoonzusje was gisteren (zaterdag) jarig dus gingen we daar samen met de kindjes heen in de middag. Hartstikke gezellig om ook daar de familie weer van te zien. Fay had een onderzetter van strijkkralen gemaakt en ik had een tegoedbon voor een avondje sushi gegeven. We roepen namelijk al een lange tijd dat we dit samen moeten gaan doen en telkens komt het er niet van. Nu moeten we wel.. 😉

Dat was ons weekje alweer. Volledig anders gelopen dan gepland want op zaterdagavond zou ik ook naar de bonte avond gaan hier in het dorp maar aangezien we geen oppas hadden kon ik alsnog niet. Komende week weinig plannen, behalve op zaterdag dus we zullen zien wat er van komt!

Hoe was jullie week?

4 reacties op “Eigenwijs de week door: frisse neuzen, spelletjes en ziek

Reageren is niet mogelijk.