Eigenwijs de week door #27 | Nieuwe baan

Oooh mensen, het spijt me. Echt heb echt zo weinig foto’s gemaakt afgelopen week. Dat kwam natuurlijk omdat ik bij mijn nieuwe baan ben begonnen en ik had dus gewoon helemaal geen tijd meer om foto’s te maken. Een goed teken wel want dat betekend dat het druk is. Maar wel zonde eigenlijk. Ik ga dus proberen om komende week meer foto’s te maken. Maar ik beloof niets. Voor nu dus even wat meer tekst dan foto’s, maar vinden jullie vast niet erg toch 😉

Op zondag gingen we naar de Sinterklaas film, daar konden jullie al een review over lezen en vandaag is ook de laatste dag om nog mee te doen met de winactie. Verder hebben we lekker geluierd die dag. Al ben ik ook nog bezig geweest met een Sinterklaas DIY maar die zien jullie (als het goed is) komende week nog langs komen.

img_8687

Bol AlgemeenBol Algemeen

Op maandag mocht Fay na een weekje geen peuterspeelzaal eindelijk er weer heen. Daarna maakte ik deze foto, want dat moest van haar. Hahaha..

img_8694

Op dinsdag had ik mijn allereerste werkdag. En kijk nou, Juliette had een mooie bos bloemen voor me neergezet. Die staat nu dus thuis fijn op de kast mooi te wezen!

img_8701

’s Avonds was de kleine meid erg blij om me weer te zien, maar uiteindelijk waren de Pieten toch interessanter.

img_8706

Op woensdag was dit de enigste foto die ik maakte. In de paar uurtjes die we die ochtend hadden speelde Fay weer enorm veel met haar pop. Hier wiegde ze haar in slaap. Hoe schattig!

img_8723

En op donderdag bracht ik Fay na de peuterspeelzaal naar de opvang aangezien ik weer moest werken. Ik blijf die herfstkleuren echt super mooi vinden!

Op vrijdag maakte ik helemaal geen foto’s. Behalve voor mijn werk, maar ja daar verveel ik jullie maar niet mee haha. Die kun je op de Instagram en Facebook pagina’s van My Lovely Notebook wel terug zien haha.

img_8757

Zaterdag ben ik samen met mijn moeder en dochter het dorp in gegaan voor wat boodschappen en cadeautjes. Ik moest nog wat swap dingetjes halen ook, dus de Action werd zeker niet overgeslagen. Daar zag mijn moeder dit pietenjurkje voor Fay dus die moest mee haha. En eigenlijk wilde ze hem niet meer uit 😛

’s Avonds heb ik lekker op de bank gezeten met Ik hou van Holland op tv en een lekkere bak popcorn. Vandaag is een drukke dag want we hebben twee verjaardagen en gaan ook nog even bij de oma van Bart langs. Die hebben we al lang niet meer gezien. Komende week komt er trouwens weer heel wat leuks online op de blog. Zoals onder andere een hele gave winactie morgenvroeg om 6 uur.. Houd de blog dus goed in de gaten!

Een hele fijne dag gewenst!

20 reacties op “Eigenwijs de week door #27 | Nieuwe baan

Reageren is niet mogelijk.