Eigenwijs de week door #27 | Nieuwe baan

eigenwijs-de-week-door-9

Oooh mensen, het spijt me. Echt heb echt zo weinig foto’s gemaakt afgelopen week. Dat kwam natuurlijk omdat ik bij mijn nieuwe baan ben begonnen en ik had dus gewoon helemaal geen tijd meer om foto’s te maken. Een goed teken wel want dat betekend dat het druk is. Maar wel zonde eigenlijk. Ik ga dus proberen om komende week meer foto’s te maken. Maar ik beloof niets. Voor nu dus even wat meer tekst dan foto’s, maar vinden jullie vast niet erg toch 😉

Op zondag gingen we naar de Sinterklaas film, daar konden jullie al een review over lezen en vandaag is ook de laatste dag om nog mee te doen met de winactie. Verder hebben we lekker geluierd die dag. Al ben ik ook nog bezig geweest met een Sinterklaas DIY maar die zien jullie (als het goed is) komende week nog langs komen.

img_8687

Op maandag mocht Fay na een weekje geen peuterspeelzaal eindelijk er weer heen. Daarna maakte ik deze foto, want dat moest van haar. Hahaha..

img_8694

Op dinsdag had ik mijn allereerste werkdag. En kijk nou, Juliette had een mooie bos bloemen voor me neergezet. Die staat nu dus thuis fijn op de kast mooi te wezen!

img_8701

’s Avonds was de kleine meid erg blij om me weer te zien, maar uiteindelijk waren de Pieten toch interessanter.

img_8706

Op woensdag was dit de enigste foto die ik maakte. In de paar uurtjes die we die ochtend hadden speelde Fay weer enorm veel met haar pop. Hier wiegde ze haar in slaap. Hoe schattig!

img_8723

En op donderdag bracht ik Fay na de peuterspeelzaal naar de opvang aangezien ik weer moest werken. Ik blijf die herfstkleuren echt super mooi vinden!

Op vrijdag maakte ik helemaal geen foto’s. Behalve voor mijn werk, maar ja daar verveel ik jullie maar niet mee haha. Die kun je op de Instagram en Facebook pagina’s van My Lovely Notebook wel terug zien haha.

img_8757

Zaterdag ben ik samen met mijn moeder en dochter het dorp in gegaan voor wat boodschappen en cadeautjes. Ik moest nog wat swap dingetjes halen ook, dus de Action werd zeker niet overgeslagen. Daar zag mijn moeder dit pietenjurkje voor Fay dus die moest mee haha. En eigenlijk wilde ze hem niet meer uit 😛

’s Avonds heb ik lekker op de bank gezeten met Ik hou van Holland op tv en een lekkere bak popcorn. Vandaag is een drukke dag want we hebben twee verjaardagen en gaan ook nog even bij de oma van Bart langs. Die hebben we al lang niet meer gezien. Komende week komt er trouwens weer heel wat leuks online op de blog. Zoals onder andere een hele gave winactie morgenvroeg om 6 uur.. Houd de blog dus goed in de gaten!

Een hele fijne dag gewenst!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties

 1. marije op 6 november 2016 om 07:32

  Heerlijk dat je met je nieuwe baan bent begonnen. Voelt vast heel goed. Fijne zondag!

  • Nicole op 7 november 2016 om 06:34

   Ja voelt fantastisch! Na bijna drie jaar thuis zitten…

 2. Monique op 6 november 2016 om 08:22

  Heel logisch hoor dat je wat minder foto’s maakte dan anders. Je moet wennen aan het nieuwe ritme. Hoe vindt Fay het bij de opvang?

 3. MARIJKE op 6 november 2016 om 08:30

  Mooi dat je baan zo goed bevalt, ik kan mij voorstellen dat je dan vergeet foto’s te maken. Ik vergeet het zelf ook altijd 🙂

 4. Charlotte op 6 november 2016 om 08:45

  Ah lieve pietje Fay! Ik kom op werkdagen ook nooit toe aan foto’s maken haha.

  • Nicole op 7 november 2016 om 06:35

   Nee snap ik maar werk dus vijf dagen ook al zijn t “alleen” de middagen het slokt zoveel tijd op!

 5. Charèl op 6 november 2016 om 09:32

  Wat een leuk meisje heb je!

 6. Romy op 6 november 2016 om 10:36

  Wat een lieve foto’s! En heel logisch dat je op werkdagen niet zoveel foto’s maakt. Hopelijk bevalt je baan goed!

  • Nicole op 7 november 2016 om 06:36

   Hij bevalt zeker goed ??

 7. Anita op 6 november 2016 om 11:31

  Hopelijk kom je snel in je nieuwe ritme! Wat leuk dat Fay al helemaal in de sinterklaas stemming is, die heeft er zin in 😉

  • Nicole op 7 november 2016 om 06:37

   Haha ja ik kan haar nu nog remmen omdat de sint nog in Spanje is maar vanaf komende zaterdag is t los.. Haha!

 8. Sandra op 6 november 2016 om 14:37

  Wat fijn dat je nieuwe baan zo goed bevalt en logisch natuurlijk dat je niet zo veel foto’s kon maken. Super leuk dat pietenjurkje!

  • Nicole op 7 november 2016 om 06:37

   Ja vind hem ook echt snoezig staan haha

 9. Esmeralda op 6 november 2016 om 16:01

  Heel herkenbaar, geen tijd om foto’s te maken in verband met mijn werk. De ene week lukt het bij mij wel en de andere weer niet. Veel plezier vandaag!

 10. Els op 6 november 2016 om 16:21

  Wat lief die bloemen op je eerste werkdag! Dat is al fijn beginnen :-). Ik vind de herfstkleuren dit jaar ook echt prachtig!

 11. Gera op 6 november 2016 om 19:47

  Heb je al een beetje een ritme gevonden nu je weer aan het werk bent? De herfstkleuren zijn zeker prachtig!

  • Nicole op 7 november 2016 om 06:38

   Nou dat ritme zal nog wel even duren denk ik.. maar komt vast goed!

 12. Jonna@Burgertrutjes op 7 november 2016 om 20:41

  Woehoee veel succes met je Nieuwe job!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje