Eigenwijs de week door #7 | Een kortere week

eigenwijze-week

Wanneer jullie dit overzicht lezen zijn wij heerlijk aan het genieten van een weekje vakantie in Duitsland. In het mooie natuurgebied ‘De Eifel’ om precies te zijn. Daar zullen jullie nog genoeg over horen en lezen, maar voor nu blik ik graag terug op afgelopen week. Tenminste, dit keer is het een korte week aangezien ik de vakantieweek graag volledig voor volgende week bewaar. Daarom nu een ‘eigenwijs de week door’ van zondag t/m donderdag.

IMG_3263

Ik eindigde vorig weekoverzicht met een heerlijke lunch die ik van mijn broertje voor mijn verjaardag had gekregen. Dit overzicht begin ik met een heerlijke high tea die ik van Anita en Marij kreeg, ook voor mijn verjaardag. We gingen naar een leuk tentje in Valkenswaard, die we eigenlijk alledrie nog niet kenden maar waar we zeker nog wel eens terug naartoe gaan. Ik tenminste wel.

IMG_3260

De high tea was echt lekker en weer heel anders dan ik ergens anders heb meegemaakt. Zo kregen we als voorafje eerst een Italiaanse soep, daarna een bordje met salade met kip. Daarna kwam bovenstaande etagiere en als laatste kregen we allemaal een bord met een warme apple crumble, een vers gebakken scone met lekkers erop, praline ijs en een toef slagroom. Het was allemaal precies genoeg want aan het einde zat ik goed vol.

IMG_3274

Op de maandag was onze kleine meid nog steeds niet helemaal beter, dus hield ik haar thuis van de peuterspeelzaal. We hebben, echt heel asociaal, de hele ochtend op bed gezeten en tv gekeken. Natuurlijk haalde ik wel het ontbijt enzo naar boven, maar toch. Hashtag loedermoeder? Of gebruik ik het woord dan verkeerd? 😉

IMG_3280

Later die dag merkte ik dat Fay weer flink aan het opknappen was want ze maakte weer veel grapjes. Zoals doen alsof ze slaapt 😉 Had jij het door op de Instagram foto?

IMG_3287

Ze voelde ze zich zelfs zo goed dat ze naar opa en oma wilde en daar kreeg ze deze Guus Meeuwis bril. Staat haar goed vind je niet?

IMG_3291

Op de dinsdag wilde ik iets leuks met haar gaan doen dus brachten we mijn man weer naar zijn werk en gingen we naar de speelschuur. Fay doet hier alsof ze het niet leuk vindt om op de foto te gaan, zie je die stiekeme lach haha.. De cd die ze vasthield is trouwens voor Aukje, de dochter van Charlotte. Toen wij laatst in de Efteling waren vroeg ze me om hem mee te nemen.

IMG_3293

We waren eigenlijk niet van plan om zo lang te blijven, maar de kleine meid wilde niet weg dus kocht ik maar een worstenbroodje voor haar. Ze lust echter alleen het brood dus de worst moest ik eruit halen 😛

IMG_3297

Later die dag speelde ze treintje. Hoe ze daar opeens bij komt weet ik niet, maar zoals ik in een vorig artikel al vertelde vind ik die fantasie van peuters echt geweldig!

IMG_3300

Ook maakte ze de mooiste muziek voor ons. Hier zit ze nog netjes, maar later ging ze staan en meeswingen. Dat filmpje heb je ook op Instagram kunnen zien.. Ik moest eigenlijk diezelfde avond nog weg, maar ik voelde me opeens zo beroerd… Denk dat ik het overgekregen heb van Fay.

IMG_3301

Dit is eigenlijk de enige foto die ik vandaag (woensdag) heb gemaakt aangezien ik me dus echt hondsberoerd voelde. Ik heb vrijwel de hele dag op de bank doorgebracht terwijl de kleine al mn energie vroeg. Heb alleen 5 minuten op mn benen gestaan toen ik onze lunch wilde maken maar dat liep bijna fout af. Ik werd namelijk zo duizelig!

IMG_3310

Op donderdag voelde ik me al ietsjes beter, al was het nog niet helemaal top en dus bracht ik de kleine meid naar de peuterspeelzaal. Ook vierden we de verjaardag van Lucky, onze oudste hond. Hij is drie jaar geworden.. Hij kreeg extra koekjes en flink veel knuffels van ons. Ook mocht hij lekker lang op de bank liggen.. Dat vond hij wel fijn!

IMG_3324

Ook ben ik bezig geweest met de kleding uitzoeken voor de vakantie. Ik neem weer eens veel te veel mee voor Fay, maar dan heb ik daar wat te kiezen.

IMG_3325

Ook viel er weer een pakketje door mijn brievenbus. Erg leuk, want het was dit boek! En als er iets is wat ik kan gebruiken op vakantie.. Dan is het wel een boek om te lezen. Perfecte timing dus 🙂

Nou en dat was het voor nu dus.. De vrijdag en zaterdag trek ik bij het weekoverzicht van volgende week omdat het dan een geheel wordt van de vakantie (en de day after haha).

Ik wens jullie een hele fijne week toe!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Nicole op 19 juni 2016 om 06:45

  Heel veel plezier in Duitsland!

 2. MetMirjam op 19 juni 2016 om 10:26

  Geniet van de vakantie! Ik neem ook altijd veel te veel mee voor Fiene – alleen maar leuk, dan heb je wat te kiezen!

 3. Hanna op 19 juni 2016 om 10:36

  GGeniet lekker in Duitsland, hoop dat je helemaal bent opgeknapt!

 4. Anita op 19 juni 2016 om 10:39

  High tea was inderdaad super lekker en precies genoeg! Vaak is het zo ontzettend veel dat je propvol zit! Bril staat der goed 🙂

 5. Jodi - liefthuis op 19 juni 2016 om 14:30

  Heerlijk hoe ze zo kan spelen

 6. Karen op 20 juni 2016 om 10:28

  Veel plezier op vakantie!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje