Eigenwijs de week door #48 | Huismus

eigenwijs-de-week-door-24

Afgelopen week was ik vrijwel de hele week een huismus. Oke op een paar bezoekjes na dan. Ik merk dat ik het ook gewoon fijn vind om lekker thuis in mijn eigen huis te blijven. Al moet ik wel toegeven dat ik wel contact mis. Wil wel mensen om me heen. Lekker dubbel dus eigenlijk he. Maar goed, heb wel veel leuke plaatjes weer geschoten dus die deel ik graag met jullie.. 

Zondag

Op zondag was het weer zo’n enorm warme dag, al was het net iets beter te houden. Vooral omdat we nu ook een kleiner zwembad hadden waar ik ook lekker met mijn voetjes in kon. Fay vond dat zo leuk, dat mama nat spetteren!

Ook gingen we naar mijn ouders aangezien zij 32 jaar getrouwd waren die dag. Om dit te vieren hadden we een lekkere BBQ. En naast het vlees stond er natuurlijk ook nog ander lekkers op tafel. Eigenlijk kun je jezelf hier al vol aan eten haha..

Fay was helemaal in haar element toen ze bloemetjes ging plukken voor iedereen. Zo schattig, ook de overburen kregen bloemetjes. En zie je haar leuke nieuwe jurkje? Van de H&M!

Maandag

Dit was echt een verschrikkelijke dag al begon hij eigenlijk best goed. In de ochtend was het nog prima vertoeven in de tuin dus nam ik de laptop mee en ging daar een beetje zitten ‘werken’ en filmpjes kijken.

Maar de rest van de dag was zoals de foto hieronder. Niet qua weer want dit was pas ’s avonds eventjes. Maar wel qua hoe ik me voelde. Het was niet uit te houden in de tuin, maar binnen ook niet. Ik wist me geen raad dus ben maar op bed gaan liggen.

Dinsdag

Dit was wel weer een prima dag. Heb zelf echt niets gedaan want dit zijn echt de laatste loodjes. Maar Fay heeft zich in de ochtend goed vermaakt met de honden en haar speelgoed (Mama je moet een foto maken van mij en Max) en in de middag was ze op de opvang.

Na de opvang was ze weer enorm blij om thuis te zijn en speelde ze verstoppertje met papa.. Blijft hilarisch deze leeftijd!

Woensdag

Op woensdagochtend moest ik naar het ziekenhuis voor controle bij de Gynaecoloog. Ik heb daar een uur in de wachtruimte gezeten ivm een spoedgeval tussendoor. Niets aan te doen, maar wel vervelend natuurlijk.

Maar omdat ik mezelf zo “zielig” vond trakteerde ik mezelf naderhand op een lekkere iced frappé van de McD.

Fay bleef ondertussen lekker bij opa en oma en vermaakte zich daar prima! (al maakte ik deze foto toen ik alweer terug was..)

Donderdag

Op donderdag ging de kleine dame weer naar ‘school’. Ze wilde perse haar nieuwe jurkje aan en haar zonnehoedje op dus zo liepen we dat kleine stukje naar school.

Op school was het boffen want een van de klasgenootjes heeft een nestje puppy’s en nam er twee mee om te laten zien.

Verder hebben we lekker in de tuin gezeten en van het weer genoten.

Vrijdag

Vrijdag was een binnen dagje. Fay had totaal geen zin om naar buiten te gaan (terwijl ze normaal niet buiten weg te slaan is) en ik vond het ook wel prima. En de honden ook hahaha..

We keken filmpjes, deden spelletjes en maakten zo de dag vol.

Zaterdag

Gisteren was een productieve dag. We gingen naar Van Cranenbroek voor een nieuwe loungeset en parasol. Uiteindelijk kochten we een gewone tuinset en dus geen loungeset.

Daarna ruimde mijn man de tuin (en zolder) leeg en bracht vanalles naar de stort. Ook hebben we het paviljoen schoon gemaakt en de grond daaronder.

Vandaag gaan we verder met de tuin. We halen al het groen weg, spuiten alles schoon en richten hem opnieuw in. Alles om hem “kraamvisite proof” te krijgen haha. En daarna.. mag de baby komen haha. Ik heb het hem al verteld 😉

Wat zijn jullie plannen dit Pinksterweekend?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Patricia op 4 juni 2017 om 06:38

  Wij gaan wat bezoekjes brengen.

 2. Essma op 4 juni 2017 om 06:50

  Fijn is dat hè, een opgeruimde tuin! Hopelijk zal het niet meer zo heet worden voor je! Fijne dag!

 3. Marieke op 4 juni 2017 om 07:46

  Ondanks de warmte toch nog een fijn weekje. Gelukkig wordt het aankomende week wat minder warm, maar ik hoop voor jou dat de kleine man zich vandaag of morgen laat zien!

 4. Marije op 4 juni 2017 om 07:55

  Die hitte is echt niet tof als zwangere he! Ik hoop dat de kleine zich snel zal aandienen! Kan de kraamvisite lekker in de opgeruimde tuin chillen haha. Wij gaan dit weekend verder met opruimen en inpakken.

 5. Nicole op 4 juni 2017 om 07:59

  Heerlijke week! Lekker coconnen.. 😉 herken ik nog wel! Je wil wel.. naar toch ook weer niet.. dus mensen kom maar naar mij! 😉 geniet van aankomende week! Ik duim voor je dat volgende week zondag de eerste foto’s van de babyboy er bij staan!

  • Nicole op 4 juni 2017 om 08:10

   Jaaaa dat zou prachtig mooi zijn

 6. marije op 4 juni 2017 om 08:20

  Aah zo’n weekje moet kunnen toch met de laatste loodjes. Hopelijk volgende week je diary met de baby boy

 7. Monique op 4 juni 2017 om 08:24

  Wat is Fay toch een lekker ding! En wat goed dat jullie nog even last minute de tuin aanpakken! Ik vind ook dat hij mag komen 🙂 Laat je maar eens zien kleine jongen!

 8. Jodi - liefthuis op 4 juni 2017 om 10:49

  Heerlijk nog even thuis cocoonen

 9. Marguerita op 4 juni 2017 om 12:31

  Leuk weekje zo! Die koperkleurige sandaaltjes van de h&m heb ik ook voor mijn jongste gekocht, zo leuk!

 10. Maike op 5 juni 2017 om 09:11

  Wat een leuke kleertjes heeft Fay toch altijd!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje