Eigenwijs de week door #47 | Hoogzwanger en hitte

eigenwijs-de-week-door-23

Ooooh ik voel me zo’n zeur! Want ik ben een grote zonaanbidster maar de afgelopen dagen vond ik als hoogzwangere echt heel zwaar. Toch hebben we nog wel een aantal leuke dingetjes gedaan. Dus mijn weekoverzicht zit weer goed vol!

Zondag

Fay sliep op zondag lekker uit. Wat heel fijn is naturlijk.. Echter toen ze wakker was ging ze eerst verstoppertje spelen met de knuffels haha.

Bij mijn ouders in de straat was een kofferbakmarkt dus daar wilden wij wel overheen lopen. Het was echt heel zwaar voor mij lichamelijk en daardoor kon ik ook niet echt goed rondkijken. Gelukkig kon ik bij mijn ouders lekker rusten voor we weer terug gingen haha. En Fay vindt het ook altijd leuk daar met alle hondjes!

In de middag gingen we naar het nichtje van mijn man die 11 jaar werd. Ik nam mijn nieuwe camera mee en maakte deze schattige foto van Fay!

Het was deze avond weer ‘papa’s beurt’ om Fay naar bed te brengen en dan is het altijd even stoeien samen hihi..

Maandag

Maandag is weer mijn “vrije” dag waarbij Fay naar de psz en opvang is. Dus ik had een afspraak gepland bij de fysio. Dat was alweer even geleden en echt nodig. Zoveel pijn heb ik.. De rest van de dag heb ik wat gerommeld in huis. En in de tuin gezeten..

In de avond besloot mijn man de Co Sleeper in elkaar te zetten. Zonder gebruiksaanwijzing te lezen natuurlijk. Daardoor deed hij er iets langer over dan normaal haha.. Al moet ik zeggen dat de gebruiksaanwijzer ook wel erg slecht was en onduidelijk.

Ondertussen las ik Fay alvast een verhaaltje voor en moest ik lachen omdat Bart een grap maakte.. “Mufassa!!”

Dinsdag

Op dinsdag nam ik de roomtour van de babykamer op.. Super spannend. Hij komt morgen online!

Ook ontving ik een heel leuk pakketje. De inhoud zien jullie pas als de baby geboren is haha..

Woensdag

Op woensdag moest ik op controle bij de verloskundige in het ziekenhuis. Hoe dat was kun je lezen in mijn zwangerschapsupdate. Fay deed het dit keer echt super goed. Ze was enorm lief en daarom gingen we daarna ook eventjes het dorp in voor zonnebrand etc.

Ik kreeg weer een leuk pakketje met een uitnodiging van Hello Fresh. Helaas heb ik me moeten afmelden omdat ik dan waarschijnlijk net een baby in mijn armen heb liggen haha. Maar ik vind het vliegtuigje echt geniaal!

Ook gingen we na het avondeten even een stukje wandelen. Papa met de honden en Fay met de poppenwagen natuurlijk. Dino de baby lag erin haha.

Donderdag

Donderdag was het echt schitterend weer, net zoals de dagen ervoor eigenlijk maar dit keer echt met ontzettend veel zon. Dus wij spoten de tuinstoelen af en dat zorgde voor een klein plasje. Fay trok dus meteen haar laarsjes aan om te springen hahaha..

Mijn ouders waren in hun tuin hard aan het werk en mijn man wilde graag meehelpen. Dus terwijl hij meehielp zat ik lekker in de schaduw..

En Fay vermaakte zich wel met al het zand en een bak met water haha.

Vrijdag

In de ochtend was het nog heerlijk om even naar buiten te gaan en aangezien de peuter daar echt behoefte aan had liepen we even naar de buurtSHop.

Eigenlijk was ik aan het wachten tot het zwembad (deels) in de schaduw zou staan, maar de kleine meid wilde zoooo graag erin. Dus met flink smeren, een uv shirt en een pet mocht ze dan toch even erin.

Later ging ik samen met mijn moeder en oma (en Fay natuurlijk) op een terrasje zitten in de schaduw. En daar zat Fay zo fijn te spelen. Heerlijk om te zien.

Na zo’n warme en vermoeiende dag (voor een hoogzwangere dan he) vond ik dat ik wel een ijsje verdiende… Heb hem overigens wel met mijn man gedeeld hoor. Maar de hele bak was op.

Zaterdag

Op deze eerste officiële tropische dag gingen we in de ochtend naar Helmond toe om wat te winkelen. Nou ja winkelen klinkt als iets heel groots maar we zijn alleen de H&M en Hema in geweest en daarna gingen we weer. Fay moest namelijk echt een nieuw badpak en jurkjes waren ook hoognodig. Verder wilde ik bij de Hema kijken voor wieglakens en -dekens.

Daarna zijn we zowel bij mijn schoonouders als ouders geweest (waarbij mijn man bij mijn ouders nog eventjes meegeholpen heeft in de tuin) en hebben we lekker in het zwembad bij ons thuis vertoefd (en lekker veel watermeloen gegeten!)

Ik hoop dat ik vannacht een beetje slaap want die warmte in huis is niet leuk meer. Het is op moment van schrijven gewoon 29 graden in huis. En dat terwijl we boven rolluiken hebben die dicht zitten en beneden zaten ook alle gordijnen etc dicht. Maar goed, als t straks koeler is de ramen maar even open zetten, hopelijk helpt dat.

Fijne zondag gewenst!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. marije op 28 mei 2017 om 07:27

  Ik kan mij voorstellen dat dit tropische weer afzien is voor je. Wel heerlijk zo’n zwembad in de tuin.

 2. Sylvia op 28 mei 2017 om 08:11

  Wat een heerlijke week en wat een groot zwembad heeft Fay. Leuk met die glijbaan erin! Ik wens je veel sterkte met dat warme weer. Kan me heel goed voorstellen dat dat een beetje afzien is.

 3. Lisette op 28 mei 2017 om 09:08

  Een heerlijke zonnige week! Lekker genieten zo met elkaar nog deze dagen voordat jullie kleintje er is.

 4. Charlotte op 28 mei 2017 om 09:56

  Lekker weekje! Succes met de laatste loodjes in de hitte…

 5. Marguerita op 28 mei 2017 om 10:52

  Oeh wat een leuke dingen allemaal! Dat vliegtuigje is heel gaaf, ben erg benieuwd naar je verrassingspakketje en die Tiny Tony is vast al op. Stoere auto trouwens op de babykamer!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje