Eigenwijs de week door #45 |

IMG_3801

Er is weer een week voorbij. Wat gaat de tijd toch snel en dat terwijl ik niet al te veel heb gedaan. Wel heb ik gruwelijk genoten, ik had gedacht mijn werk te gaan missen. Maar tot nu toe is het echt zo fijn dat verlof! Heb het ook echt nodig..

Zondag

Op zondag hadden we een lekker rommel/klus dag. Mijn vader kwam langs met het boormachine om wat planken en dergelijke op te hangen en de box werd in elkaar gezet. Met de hulp van Fay natuurlijk die naderhand ook graag de box wilde uittesten!

’s Middags hadden we een kinderfeestje van het dochtertje van een vriendin van me. Vorig jaar was het echt zweten zo warm was het. Nu hielden we toch onze jasjes aan. Maar het was zonnig en droog dus dat is alles wat je nodig hebt! Het lijkt overigens niet druk haha, maar ik heb expres een foto gemaakt zonder allerlei andere kindjes.

Maandag

Op maandag was Fay de hele dag weg. Eerst naar de peuterspeelzaal en daarna naar de opvang. Dat was echt genieten want ik had de hele dag voor mezelf. Ik deed dan ook alleen dingen die ik wilde. Zoals naar de masseuse gaan voor een zwangerschapsmassage!

Ook tikte ik een blogje en zocht ik een aantal foto’s uit voor het fotoalbum van Fay haar eerste jaar. Lekker op tijd he haha. Natuurlijk hoort bij zo’n “pamper” dagje ook een heerlijke douchebeurt maar aangezien ik dat niet meer volhoud heb ik heel fijn een stoel neergezet. Ideaal voor de afwisseling!

Dinsdag

Op dinsdag stond er weer een groeiecho gepland, daar heb je in mijn zwangerschapsupdate al over kunnen lezen. Fay ging dit keer mee en vond het jammer dat ze uit het speelhoekje weg moest haha.

In de middag ben ik nog bij een vriendin langs geweest en verder heb ik nog wat blogjes getikt en lekker Netflix gekeken. Genieten hoor, dat verlof! ’s Avonds ging ik mee de honden uitlaten maar dat was geen succes.. Voor mij niet tenminste šŸ˜‰

Woensdag

We begonnen de woensdag lekker op ons gemakje met wat woorden maken. Of ja, Fay zei het woord en ik moest het neerleggen. Was soms best een gepuzzel met de hoofdletters en kleine letters, wil het wel goed “leren” natuurlijk šŸ˜‰

Tegen het middaguur kwam mijn lieve vriendinnetje Anita samen met haar pracht dochtertje Juliette. Fay was weer helemaal verliefd en dat neem ik haar zeker niet kwalijk. Wel moest de kleine meid behoorlijk wat huilen en dat vond Fay toch iets minder leuk haha. Tsjah wen er maar aan hihi.

We gingen na de lunch nog even lekker naar de speeltuin, van de zon genieten! Fay rende lekker rond terwijl Anita met de kleine meid in de draagzak aan het wiegen was en ik bij kwam van de wandeling šŸ˜›

Donderdag

Op donderdag was het weer tijd voor de peuterspeelzaal! Fay vindt dit altijd super leuk en speciaal vandaag want Juf Ria was jarig geweest en vierde een feestje. Hier is ze aan het vertellen wat ze allemaal tegen de Juf ging zeggen šŸ˜‰

Terwijl zij op school was ging ik op mijn gemakje wat blogjes typen. Ik probeer vooruit te werken voor het geval dat…..

Het was zulk lekker weer dat we ’s middags heerlijk buiten gingen zitten. Fay lekker van de glijbaan en spelen met water en ik met &C die ik van mijn baas kreeg toen ik met verlof ging.

Vrijdag

Op vrijdag had ik 2 afspraken. Eentje bij de fysio en bij de gynaecoloog in het ziekenhuis. MaarĀ voordat die afspraken waren (in de middag) ging ik nog even boodschappen doen met Fay.

Ook ging Fay lekker aan de slag met het moederdagcadeau voor de oma’s (ja wij doen dat omdat we dat heel leuk vinden!) maar die foto plaats ik niet online aangezien ik niet wil dat een van de oma’s dit al ziet voordat ze het krijgen.. Na de afspraken gingen we nog even naar mijn ouders (mijn moeder was mee naar het zkh) en in de avond heb ik lekker NIKS gedaan. Plaatste wel deze clickbait foto nog op social media haha. Dus mocht jij ook nieuwsgierig zijn.. check de update dan!

Zaterdag

Op zaterdag was ik al mega vroeg wakker. Half 5 om precies te zijn. Kon gewoon niet meer slapen. Gelukkig hebben ze bij snapchat filters..

Ik deed dan ook vrij weinig had namelijk amper energie. Wel ging ik met man en dochter naar de Cranenbroek voor kussen al moesten die wel besteld worden.

Ik heb ook nog even twee uur heerlijk op bed gelegen al heb ik niet geslapen. Ook hebben de man en peuter de tuin schoon geveegd!

Vanavond ga ik het Eurovision songfestival kijken maar ik verwacht weer veel ergernis over de puntentelling. We zullen zien.

Fijne Moederdag vandaag allemaal!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieƫn vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Patricia op 14 mei 2017 om 06:08

  Fijne Moederdag!

 2. marije op 14 mei 2017 om 06:39

  Fijne moederdag!

  Wat heerlijk dat je zo aan het genieten bent van je verlof

 3. Nicole op 14 mei 2017 om 08:06

  Fijne moederdag!

 4. Karin op 14 mei 2017 om 08:19

  Ooh die hitte vorig jaar! Ik was toen 32 weken en liep vol vocht. Heerlijk je verlof, fijn dat alles zo goed verloopt! Fijne moederdag!

 5. Joyce op 14 mei 2017 om 08:59

  Heerlijk zeg zo’n massage! <3

 6. Patricia op 14 mei 2017 om 10:46

  Wat een fijne week. Geniet maar van je verlof hoor. Jij ook fijne Moederdag!

 7. Sylvia op 14 mei 2017 om 14:25

  Fijne moederdag gewenst! Wat een heerlijk weekje en lekker dat je gewoon een hele dag voor jezelf hadden! Heerlijk lijkt me dat?.

 8. Anita op 14 mei 2017 om 16:00

  Fijn Moederdag meis! Was gezellig woensdag šŸ™‚

 9. Femke op 14 mei 2017 om 16:31

  Fijne moederdag gewenst!!! Wat leuk dat je nu in je verlof zoveel tijd hebt om door te brengen met Fay!

Laat een reactie achter

Ā© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje