Eigenwijs de week door #44 | playdates, lunches en zon!

De week begon met een fijne zonnige dag en eindigde met een fijne zonnige dag. De dagen daartussen waren wat meer regenachtig maar niet minder leuk. Toch wel gek om niet meer te hoeven werken. Maar wel heel fijn. Neem veel meer rust (hahahaha) en doe leuke dingen. Dus er worden ook meer foto’s gemaakt doorgaans! Kijk dus gezellig mee..

Zondag

Zondag was het echt geweldig weer en we hadden twee leuke dingen op de planning. Het was wel even vreemd wakker worden want mijn man was niet thuis. Maar later op de dag voegde hij zich weer bij ons gelukkig. Eerst had Fay een fotoshoot bij de Fruittuinen in Eindhoven.

Na die fotoshoot besloten wij om lekker te gaan lunchen daar. Er is een speeltuintje dus daar vermaakte Fay zich wel en het eten is ook heerlijk. Wel was er echt trage bediening en sneuvelde er een aantal glazen bij anderen haha.

Mijn man had zich ondertussen ook bij ons gevoegd dus samen reden we naar Charlotte haar kraamfeestje! Het was erg gezellig want ook de gezinnen van Janske en Monique waren er. De meiden (en papa’s) gingen samen spelen in de speelschuur en wij kletsten wat af.

kraamfeestje

Maandag

Op maandag was het voor mijn gevoel de eerste dag van verlof. Normaal werk ik namelijk en gaat Fay naar school en de opvang. Maar nu dus niet. School was dicht, maar Fay ging wél naar de opvang in de middag! Ik nam het er zo van dat ik helemaal geen foto’s heb gemaakt die dag haha.

Dinsdag

Ook op dinsdag ging Fay in de middag naar de opvang en heb ik lekker die tijd besteed aan bloggen en chillen. Maar in de ochtend hebben we samen gespeeld en vooral ook geknuffeld met de honden.

Woensdag

Woensdag hadden we een playdate met Angela en Naomi zoals je in mijn zwangerschapsupdate al hebt kunnen lezen. Het was een lange rit maar zo waard. Wat was het gezellig.. De meiden konden het goed vinden met elkaar..

En onze babyboys ontmoette elkaar nu nog in de buik.. Maar over een tijdje zijn ze er beide uit en mogen ze echt elkaar ontmoeten!

Donderdag

Donderdagochtend had ik om half 9 een afspraak bij de Fysio. Ik plukte Fay om 8 uur uit bed haha. Maar ze was opvallend vrolijk en begon meteen te spelen..

Daarna zijn we even een uurtje thuis geweest voordat ik een afspraak had bij de verloskundige en daarna reden we door naar mijn tante die aan haar carpaal tunnel is geopereerd vorige week. We gingen samen lekker lunchen bij D’n kleine Dommel in Nuenen.

Het was allemaal erg lekker en gezellig en de kinderen kunnen er fijn spelen zowel binnen als buiten! Op de weg terug naar huis kwamen we nog langs een kinderboerderij waar we even een kijkje namen. Fay vond het aaien van de bokken wel erg spannend maar toch wel erg leuk!

Vrijdag

Op vrijdag bleven we een dagje thuis. Afgezien van ons wandelingetje naar de buurt SHop en mijn moeder. Verder hebben we lekker binnen gespeeld en haalde Fay eindelijk de pop weer eens tevoorschijn. Ze gebruikt namelijk tegenwoordig vooral knuffels als “baby” omdat die onder haar shirtje passen haha.

Verder was het weer feest toen papa thuis kwam. Aangezien mijn man lange dagen werkt is het altijd fijn om hem ’s avonds thuis te zien komen. En dat vinden de honden ook..

Mijn man is overigens echt de liefste, hij had al een weekmenu gemaakt op zijn werk (normaal moet ik dat altijd doen) en ging ook nog eens na het eten boodschappen doen zodat we dat zaterdag niet hoeven!

Zaterdag

Jullie hebben vast en zeker gisteren ook genoten van het prachtige weer. Wij in ieder geval wel. Wel stond er ook een bezoekje aan de Baby Dump op het programma. Dat vond Fay schitterend, alles was “leuk voor de baby” en “oooooh wat schattig”!

Aangezien mijn man niet zoveel spijkerbroeken meer heeft zonder gaten op vervelende plekken (haha) gingen we ook nog naar het winkelcentrum voor de H&M. En daar stond ook deze leuke ballenbak/springkussen!

Nadat Bart geslaagd was voor een aantal broeken streken we neer op een terrasje. Daar kwam mijn broertje ook gezellig naartoe en samen hebben we heerlijk in de zon geluncht!

Op de terugweg kwam Bart met het idee om met onze honden naar mijn ouders te gaan. Konden ze fijn spelen met de andere honden daar. En Fay ziet dat ook altijd wel zitten want dan mag ze de visjes eten geven!

Sowieso was de kleine dame een bofkont (net als Bart haha) want ze mocht lekker in het bubbelbad! Kijk Jennifer, ze heeft de bikini aan!

Maar wij waren ook bofkonten want mijn ouders gingen BBQen en we mochten gezellig mee eten. Altijd leuk dit soort spontane dingen.

Het was dus weer een heerlijke week en ik kijk uit naar komende week. Vandaag hebben Fay en ik een kinderverjaardag op het programma staan. Maandag krijg ik een heerlijke zwangerschapsmassage. Dinsdag heb ik de laatste groeiecho en woensdag komen Anita en Juliette gezellig op visite! Verder geen plannen maar dat komt vast goed haha..

Hebben jullie ook zo van het weer genoten?

6 reacties op “Eigenwijs de week door #44 | playdates, lunches en zon!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *