Eigenwijs de week door #43 | laatste daagjes werken

Als het goed is stijgt vandaag de temperatuur naar de 20 graden! Daar heb ik de hele week al naar uitgekeken. Aangezien ik nu in mijn verlof zit wil ik gewoon dat het alleen maar mooi weer is haha. Niet alleen omdat ik een zonaanbidster ben, maar ook omdat het steeds moeilijker wordt om schoenen aan te doen haha. Maar voor we van de zon gaan genieten blik ik nog even terug op afgelopen week!

Zondag

Vorige week zondag was het beduidend minder warm dan vandaag wordt, maar het was wel een fijne redelijk zonnige dag. De wind was wat fris maar verder ideale omstandigheden voor een fotoshoot. Want die hadden we dus. Met het gezinnetje samen een zwangerschapsshoot. Veel foto’s vooral van mij met buik, maar ook met Fay, een aantal met zn drietjes en een aantal met mij en Fay. Ik heb pas een aantal foto’s gezien (check mn update van vrijdag maar) maar ze zijn zoooo mooi!

Na de fotoshoot gingen we nog even naar mijn oma aangezien zij daar in de buurt woont. Fay vindt het daar altijd heel leuk want oma heeft altijd pakjes drinken voor haar en het hondje van oma is helemaal weg van Fay. Toch gingen we daarna weer naar huis want PSV moest voetballen. Fay keek bijna de hele wedstrijd mee haha.

’s Avonds nestelde ik me op de bank met Jane the Virgin en een hond op de buik haha.

Maandag

Op maandag was er even paniek omdat mijn dochter niet naar de opvang mocht. Gelukkig heb ik een hele lieve moeder die haar eerste vakantiedag wel op wilde offeren. Dus kon ik toch naar het werk! En dat was nodig want er was meer dan genoeg te doen. Bijvoorbeeld 12 dozen uit Amerika uitpakken met allerlei nieuwe notitieboekjes!

Daardoor was ik in de avonduren wel echt gebroken, dus heb ik vooral op de bank gezeten. Maar het entertainment wat Fay altijd laat zien maakt mijn avond dan helemaal goed!

Dinsdag

Dinsdag had ik helaas niets kunnen regelen qua opvang voor Fay dus bleef ik thuis. Een andere mogelijkheid was er helaas niet maar gelukkig is mijn baas erg begripvol. Het werd een vermoeiende dag met een peuter die vooral veel vermaakt wilde worden en heel af en toe zelf speelde..

Woensdag

Woensdag was mijn laatste werkdagje en toen ik op kantoor kwam kreeg ik een prachtige bos bloemen van mijn baas, samen met het nieuwste tijdschrift van Chantal Janzen, een xl hydrofieldoek (komt goed uit, want die hebben we nul komma nul) en een gave stenen bakje incl lepel voor ijs!

Na het werk was het weer heel fijn ’s avonds met zijn drietjes. Fay wilde even met oma bellen en vertelde hele verhalen. Echt geweldig om te horen!

Donderdag

Het was Koningsdag maar we hadden eigenlijk geen plannen. Ja thuis wat rommelen. Totdat ik begon te appen met een vriendin en zij aangaf naar het dorp te gaan met hun kinderen. Aangezien Fay al de hele week om haar dochter vraagt (het zijn beste vriendinnetjes haha) besloot ik dat wij dan ook naar het dorp moesten zodat ze elkaar wellicht zouden zien.

Samen lieten ze met een hoop andere kinderen oranje ballonnen los, dat was wel een mooi gezicht. En nadat we daarna geconcludeerd hadden dat er verder weinig te doen was gingen we lekker ergens wat drinken samen. Fay was helemaal geobsedeerd door baby Daan en was dan ook in de wolken dat hij even bij haar op schoot mocht. Was best een grappig gezicht zo een kleine Fay met een al best grote baby op schoot! Ik heb verder eigenlijk geen foto’s gemaakt terwijl we ook nog naar mijn schoonmoeder zijn geweest en naar mijn ouders.

Vrijdag

Vrijdag was een rustig dagje thuis. Mijn man had de auto mee dus ik kwam niet verder dan de dorpswinkel en ons eigen huis. Maar dat was ook niet erg want Fay was ook niet zo lekker.

Het werd dus een rustig dagje waarbij ze veel hing aan mij en op de bank lag en als ze zich dan wel even goed voelde dan ging ze uitkuren. Niet zo prettig voor mij maar ja dat overleven we ook wel weer. Er werd gelukkig ook veel geknuffeld met de honden en daar moest ik dan een foto van maken.

Zaterdag

We merken dat sinds een aantal weken onze dochter steeds meer een papa’s kindje aan het worden is. Dat komt waarschijnlijk ook omdat hij sinds maart zo’n 45 uur per week werkt en ze hem dus vrijwel alleen tijdens het avondeten en in de weekenden ziet.

Na het boodschappen en ons bezoekje aan de dieren van Wouterberg gingen vader en dochter lekker samen bouwen met de duplo. Voor mama ook even een momentje van rust!

Na het avondeten bracht ik mijn man naar de bushalte aangezien hij op stap ging in Eindhoven en reden wij nog even langs mijn ouders. De jongste chihuahua die ze hebben is zoooo aanhankelijk. Maar wel schattig!

Tsjah en nu typ ik dit blogje en ga ik zo de bank opzoeken. Lekker even een avondje voor mezelf.. oftewel Netflixen!! Morgen (zondag dus) hebben we een mini fotoshoot bij de fruittuinen in Eindhoven en gaan we op kraamborrel bij Charlotte!

Fijne zondag!

9 reacties op “Eigenwijs de week door #43 | laatste daagjes werken

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *