Eigenwijs de week door #42 | Pasen en verjaardag!

Afgelopen week was een week vol feest. Dit in verband met Pasen maar ook omdat ik jarig was. Ik ben weer een jaartje ouder geworden en ondanks dat ik liever mijn leeftijd had omgedraaid vind ik het toch ook wel fijn om een jaartje erbij te kunnen plakken. Kijk maar gezellig mee naar onze drukke maar vooral gezellige week!

Zondag – eerste Paasdag

Tijdens het maken van dit weekoverzicht kwam ik er achter dat ik helemaal geen foto’s/filmpjes heb opgeslagen van het eieren zoeken. Stom stom stom want ik ben wel druk bezig geweest het op Instastories te zetten maar heb niets opgeslagen. Great. Waar ik wel een foto van heb gemaakt zijn onze moestuintjes. Deze hadden we al een tijdje staan en hebben we nu eindelijk gezaaid.

Om 12 uur hadden we een brunch met mijn familie. Gezellig bij De Heidehof. En onze kleine dame was natuurlijk weer de grootste bofkont want naast wat kleinigheden van “ouwe” oma en tante Karin/ome Leo kreeg ze ook nog een verlaat verjaardagscadeau van tante Eline!

De brunch zelf was echt enorm lekker en vooral ook heel gezellig. Ik zeg: nieuwe traditie!

’s Avonds maakten Fay en papa nog even een flinke pan pastasaus klaar. Deze vriezen we in. Fay vindt het altijd super om mee te mogen helpen..

Maandag – tweede Paasdag

Tweede Paasdag was echt een hele relaxte. We gingen even op visite bij de schoonouders en verder hebben we vooral spelletjes gespeeld. Zoals Dora domino en Woezel & Pip spelen tikkertje!

’s Avonds gingen we gourmetten al vond ik het dit keer helemaal niet zo fijn. Al dat gespetter en de stank. Haha..

Dinsdag

Het was weer een dagje werken. Maar niet voordat ik samen met de peuter nog even gekke foto’s had gemaakt.

Helaas kwamen we er ’s avonds bij het naar bed gaan achter dat de kleine dame waterpokken heeft. We begrepen van haar ook dat een ander jongetje bij haar op school dit ook al had dus daar zal ze het dan wel van overgenomen hebben. Als ik dat had geweten had ik al spul in huis gehaald. Maar goed, nu de volgende dag dan maar halen.

Woensdag – jarig

Op woensdag was ik officieel jarig maar aangezien ik gewoon moest werken deed ik er niet veel aan. In de ochtend haalden we voor Fay lotion van Dokter Leenarts voor de waterpokken en zette ik haar af bij opa en oma. Zij gingen namelijk naar de dierentuin! Zelf ging ik nog even de stad in voor een uurtje want anders zou ik veel te vroeg op het werk zijn.

Na het werk pikte ik Fay op bij de ene opa en oma en zette haar af bij de andere. Mijn ouders wonen namelijk bij ons om de hoek dus dat is wat makkelijker qua ophalen etc. Daarna gingen mijn man en ik lekker uit eten bij de Spanjaard!

Donderdag

Donderdag deden zowel Fay als ik het rustig gaan. Fay moest eigenlijk naar de psz maar ik hield haar thuis omdat ze de afgelopen dagen nogal veel slaaptekort heeft gehad. Ik ontdekte overigens dat er een heel lief pakketje was bezorgd vanuit Kroon op het werk. Een doos met Prosecco en 2 zaken #terrachips. Speciaal voor mijn verjaardag.

Fay speelde voor mij (vooral voor de baby) een aantal fijne deuntjes. Ze heeft zich wel meer dan een half uur vermaakt met het keyboard. Super leuk!

Ook had ik weer een afspraak bij de Fysio. Toen de Fysio mijn rug aan het masseren was deed Fay haar na maar dan bij mijn buik. Dat was zo grappig om te zien. Heel serieus.

Ook testte we alvast een zakje snoepsterren van Love my veggies uit met zn tweetjes. Helaas vond Fay het geen succes, maar ik wel haha. Denk dat ik de andere maar bewaar voor de baby.

Vrijdag – verjaardag vieren

Op vrijdag startten we de dag met de boel een beetje aan kant brengen. Daar hoort ook stofzuigen bij maar al snel werd deze taak van mij overgenomen door Fay. #kinderarbeid haha

Daarna haalden we mijn oma op in Eindhoven zodat we samen naar de Intratuin konden in Nuenen. Ik wilde lekker rondneuzen daar en dan bij het restaurant eten….

Maar van dat rondneuzen kwam weinig aangezien ik veel last had van mijn bekken. Dus het werd lunchen in het restaurant en voor Fay lekker spelen in de ballenbak daar!

Daarna ging mijn oma mee naar ons huis omdat we ’s avonds mijn verjaardag gingen vieren. Niet heel groots ofzo, maar wel fijn met familie!

Ik werd goed verwend want ik kreeg inderdaad de luiertas, alleen niet van mijn ouders. Nee mijn schoonzusje en schoonmoeder hadden hem voor me gekocht! Ook kreeg ik een cadeaubon van de Intratuin, een mooie vaas met tulpen (zie mn instagram), social deal bonnen voor pizza, een mooie wandplaat met fotolijstjes en geld, altijd handig!!

Zaterdag

Op zaterdagochtend waren we allemaal op tijd wakker en hebben we heerlijk gespeeld. Samen met de honden, die ons toch wel gemist hadden afgelopen dagen. Maar ook lekker met zn drietjes. Er werden ook boodschappen voor de week gedaan en Bart en ik gingen naar de Ikea voor wat dingetjes.

’s Avonds aten we wraps, dat mocht de kleine meid kiezen en vindt ze echt geweldig om te doen en om te eten!

Daarna zijn we gaan douchen en heb ik dit weekoverzicht afgemaakt.

Vandaag hebben we een fotoshoot ivm de zwangerschap en gaan we meteen de geboortefotografie bespreken met de fotograaf. Ook is het PSV-Ajax vandaag dus dat zullen we ook wel gaan kijken. Komende week moet ik nog 3 dagen werken en dan start mijn verlof. Ik ben zo gelukkig dat ik dat dit keer zo mag meemaken! Voelt goed!!

Hele fijne zondag gewenst, wat zijn jullie plannen?

4 reacties op “Eigenwijs de week door #42 | Pasen en verjaardag!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *