Eigenwijs de week door #41 | afspraken, terrasje & opruimen

eigenwijs-de-week-door-22

Afgelopen week was er eentje met veel pijn. Maar ook eentje met een aantal mooie en fijne momenten. Over de oorzaak van die pijn heb je in mijn zwangerschapsupdate al wat kunnen lezen dus zal er niet teveel over uitweiden.

Zondag

Op zondag voelde ik me gelukkig niet meer zo ziek en durfde ik ook weer wat te eten. Pijn had ik nog wel, maar geen oefenweeën. Omdat het die dag ontzettend mooi weer was liepen we naar mijn ouders toe. Zij wonen op zo’n 500 meter afstand en hoewel dat dus niet ver is was ik blij toen we er waren. Ik had namelijk gruwelijk veel pijn aan mijn rug en bekken.

Ondanks dat ze bij mijn ouders in de tuin aan het werk zijn en dus alles een grote bende is, is het toch altijd fijn zitten daar. Gezellig met alle honden, de kippen die rondscharrelen en de vissen die sinds kort ook uit je hand eten..

Na een tijdje kreeg ik toch wel honger en aangezien mijn moeder ook graag even weg van huis wilde besloten we om op het terras van de Heidehof te gaan zitten. Er was een wielerronde bij ons in het dorp dus konden we mooi vanuit het terrasje kijken naar de sportieve mannen die voorbij kwamen.

Nadat we er vrij lang hebben gezeten werd het tijd om weer naar huis te gaan. Daar zette Bart de nieuwe kinderwagen van Easywalker in elkaar en liepen we even naar het mini parkje om foto’s te maken. Daar kon ik het ook niet laten om van de bloesem wat foto’s te maken. Al had ik daar wel de verkeerde lens voor.

Maandag

Op maandag gaat Fay normaal gesproken naar de peuterspeelzaal maar dit keer moesten we naar het consultatiebureau. Hoe dat ging lees je wellicht nog wel haha.

Ik moest natuurlijk ook gewoon weer werken die middag maar ’s avonds werd ik fijn voorgelezen door Fay. Altijd leuk..

Dinsdag

Op dinsdag maakte ik helemaal geen foto’s behalve onderstaande foto. We ontvingen namelijk van Sourcy deze pakjes en de meeste zijn wel een succes te noemen haha.

Woensdag

Ook op woensdag werden er weer weinig foto’s gemaakt. Fay ging op tijd naar mijn moeder toe zodat ik thuis nog even wat aan de blog kon doen en het huishouden. Eenmaal op mn werk kreeg ik deze foto doorgestuurd. Mn moeder had even pasfoto’s laten maken voor op het pasje van de dierentuin!

Donderdag

Donderdagochtend had ik weer een groeiecho. Wat eigenlijk wel jammer was want op de peuterspeelzaal van Fay was ook een paasontbijt/activiteit. Maar goed, ons meisje heeft zich daar volgens mij prima vermaakt verder.

Na mijn groeiecho, die gelukkig helemaal goed was, ging ik even naar de Hema om te eten. Dat had ik door de zenuwen nog niet gedaan. Was even een lekker rustmomentje zo.

Rond 12 uur pikte ik Fay weer op van school en reden we meteen door naar Eindhoven. Daar gingen we naar de H&M omdat de schoenen die ik online besteld had voor haar te groot waren. Echt irritant want andere schoenen die we daar kochten in dezelfde maat passen dus wel. Maar goed, schoenen geruild en nog even de Wibra ingedoken. Ook daar kocht ik wat leuks maar dat laat ik nog zien. Omdat we nu toch in de buurt waren gingen we meteen even bij mijn oma langs.

Vrijdag

Op vrijdagochtend moesten we er erg vroeg uit! Want ik had om 8 uur al een afspraak bij de fysio staan. Dit was de enigste mogelijkheid voor het weekend en aangezien ik zoveel pijn had/heb moest dit wel.

Daarna gewoon weer even lekker naar huis maar Fay was zo hyperactief dat ik besloot om naar de speelschuur te gaan. Op onderstaande foto waren we er net en leek het alsof Fay het niets vond.. Maar een minuut later was ze weg en heb haar amper nog gezien haha!

Dat was best prettig want zo kon ik lekker genieten van wat tijdschriften en een latte macchiato.

Zaterdag

Gisterenochtend hadden we een nogal late opstart. Of ja, eigenlijk een vrij vroege alleen bleven we nog lang in pyjama lopen. Fay heeft zelf altijd de grootste lol of wij nu meedoen of niet. Hier speelde ze eerst verstoppertje met zichzelf.. Gieren van het lachen is het dan.

Verder was het echt een rommeldag. We hadden een aantal taken voor onszelf opgeschreven om dit weekend te doen en een aantal daarvan deden we gisteren al. De zolder was weer eens aan de beurt en zoals je op onderstaande foto ziet ligt er genoeg troep maar ook veel leuks om mee te spelen.

Het was in de avond papa’s beurt om Fay naar bed te brengen. Al gingen we eerst samen douchen en ben ik er eigenlijk ook al die tijd bij gebleven. Hoe leuk is het om papa haar te zien voorlezen en om daarna voorgelezen te worden door onze prinses haha. En deze knuffels zijn toch ook onbetaalbaar om vast te leggen!

En vandaag is het eerste Paasdag! Fay mag eieren zoeken, wij gaan lekker samen ontbijten en vanmiddag brunchen met de familie. Heb er super veel zin in… Komende week staat de fysio weer op t programma net zoals een controle bij de verloskundige en mijn verjaardag!!

Hele fijne Paasdagen gewenst!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Patricia op 16 april 2017 om 06:55

  Klinkt als een mooie dag die jullie voor de boeg hebben. Veel plezier!

 2. simpel, met een snufje liefde op 16 april 2017 om 07:38

  Ondanks de pijn heb je toch een leuke week gehad. De speelschuur is super leuk. Wij hebben er ook heel wat uurtjes doorgebracht. Ik wens je fijne paasdagen.

 3. marije op 16 april 2017 om 08:17

  Ziet er uit als een leuke week, ondanks de pijn.

  Hele fijne paasdagen!

 4. Sylvia op 16 april 2017 om 09:34

  Heel veel sterkte met de pijn. Wel knap van je dat je nog best wel veel onderneemt! Heerlijk lijkt me dat als je ouders zo dicht bij wonen. Dat is wel iets wat wel heel erg missen nu dat wel voorlopig nog even op lanzarote zitten..Fijne paasdagen?

 5. Marieke op 17 april 2017 om 07:43

  Wat een fijne week! En heerlijk dat Fay zo zelfstandig kan spelen in de speelschuur.
  Hoe was de eerste behandeling bij de fysio?

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje