Eigenwijs de week door #39 | Friends, music & baby’s

Oooh genieten jullie ook zo van dat mooie weer? Ik heb schijnbaar al een glow in verband met de zwangerschap maar de zon doet daar nog een extraatje bovenop. Afgelopen week heb ik naast het werken dan ook weer een boel leuke dingen gedaan. Dus kunnen jullie weer fijn een kijkje nemen in ons leven. Oh ja, heb je de aankondiging van gisteren al gezien? Nee? Neem dan zeker even een kijkje! 

Zondag

Op zondag ben ik lekker even zonder man en kind weg geweest. Oké ik geef toe dat ik naderhand weer enorm blij was ze te zien en af en toe die kleine spruit ook wel miste. Maar het is ook wel eens even fijn om alleen weg te zijn. Ik ging naar de verjaardag van mijn kleine vriend Jaxx!

Hij werd alweer twee jaar en kleine vriend Jaxx kreeg een Mickey Mouse feestje. Zijn moeder is een van mijn meest dierbare vriendinnen en ondanks dat we ver weg wonen en elkaar dus veel te weinig zien kan ik met recht zeggen dat zij een van de beste vriendinnen is die bestaat! Oh ja en ze kan ook echt als de beste schrijven dus check ook even haar blog.. Jens and the city. Love you Jenn!

Maandag

Maandag was echt een werk-dag. Fay was naar de peuterspeelzaal en daarna naar de opvang. Dus ik heb de ochtend gebruikt om artikelen te schrijven en de middag was keihard werken op kantoor. Al lijkt dat op onderstaande foto wellicht niet 😉

Dinsdag

Op dinsdag weet ik eigenlijk niet wat ik gedaan heb behalve werken. Ik maakte ook slechts 1 foto die dag en dat was ’s avonds (zie je hoe die zon nog flink schijnt?!) toen de peuter met papa aan het stoeien was voor het slapen gaan!

Woensdag

Woensdag was echt een bijzondere topdag. In de ochtend had ik nog even quality time met de peuter voordat ik haar naar oma bracht zodat ik kon werken.

En na het werk was het vlug eten en klaarmaken voor een avondje uit met een aantal lieve vriendinnetjes..

We gingen namelijk naar RACOON! Echt een van mijn favoriete Nederlandse bands en met recht. Want wat zijn ze goed live en wat raken hun nummers mij toch enorm. Het was echt een top avond..

Donderdag

Deze dag was het al vanaf de ochtend lekker weer. We konden zomaar in onze tussenjasjes naar buiten. Fay in spijkerjas van de Action en ik in mijn leren jasje. Maar eerst nog even een paar gekke foto’s voor de spiegel 😉

Nadat ik even thuis gewerkt had en Fay naar de peuterspeelzaal was geweest besloten we om op een terrasje te gaan zitten. Onze tuin is nog lang niet zomerproof dus daar zit ik nog niet zo graag haha. (goed excuus toch haha)

Ik dronk een lekkere Radler 0.0% en zat telkens even in de zon en daarna weer in de schaduw. En natuurlijk had ik mezelf (en Fay) goed ingesmeerd.. Fay mocht wat speelgoed van binnen naar buiten halen dus die vermaakte zich ook met het huis en de playmobil. Ze zocht zelf ook regelmatig de schaduw op en we verplaatsten haar speelgoed telkens haha.

Nadat we nog naar de speeltuin waren geweest en ook nog even bij oma hadden gespeeld was het etenstijd. En mijn man had zin om lekker uit eten te gaan dus namen we de peuter (en mijn moeder) mee. Fay at heel goed en ondanks dat ik niet had verwacht dat ze ook nog haar toetje helemaal op zou kregen ging hij tot aan de laatste druppel en kruimel op!

Vrijdag

Op vrijdag sliep de kleine meid lekker uit, wat er wel onder andere voor zorgde dat we te laten kwamen op onze “afspraak”. We gingen namelijk gezellig bij Anita langs. Maar niet voordat we nog wat cadeautjes kochten voor een jarige en de kraamvisite van zaterdag. En ook niet voordat de knuffels allemaal goed gezet waren in haar nieuwe kamer.

Daarna gingen we dus naar Anita en kon ik weer knuffelen met de kleine Juliette en Fay ook. Fay was een extra bofkont die dag want ze mocht niet alleen de baby een flesje geven (bij mama op schoot) maar ze kreeg ook nog een verlaat verjaardagscadeautje! Dank je wel lieve Anita ♥

Daarna gingen we naar mijn lieve vriendin Brenda toe die jarig was. Zij heeft een dochtertje van Fay haar leeftijd en dus konden de dames fijn samen spelen. Het was vooral naast elkaar spelen behalve op de wipwap want dat is toch wel het leukste samen!

Zaterdag

Zaterdagochtend waren we al vroeg op pad aangezien we eerst langs mijn schoonouders gingen en om 10 uur op kraamvisite. Altijd als we met zijn drietjes ergens heen gaan wil Fay dat ik naast haar kom zitten..

De kraamvisite was weer erg leuk en het zorgde voor extreme nesteldrang bij mij. De rest van de dag zijn we dus bezig geweest met de babykamer en een deel met de kinderkamer van Fay.

Naderhand voelde ik de gevolgen wel in mijn been (brandende pijn) en rug dus vond ik dat ik mezelf wel mocht trakteren op een lekkere starbucks koffie. Met grote dank aan Lisanne.. want zij stuurde mij vijf bonnen op waarmee ik deze gratis kan halen bij de AH!

Na het eten ben ik dit artikel gaan afmaken en morgen (als jullie het lezen is het dus vandaag) ga ik samen met Fay gezellig bij vrienden langs. Kan Fay met haar vriendinnetje spelen en ik gezellig kletsen met de ouders.

Een hele fijne dag gewenst allemaal!

13 reacties op “Eigenwijs de week door #39 | Friends, music & baby’s

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *