Eigenwijs de week door #38 |

Welkom deze zonnige zondag op mijn blog! Hartstikke leuk dat je toch nog even een momentje hebt gevonden tussen het genieten door om hier even een kijkje te nemen. Ik neem je zoals vrijwel elke zondag weer mee met een kijkje in ons leven. Ook dit keer zijn er op sommige dagen niet al te veel foto’s gemaakt (of gewoon helemaal niet), maar dat werd op andere dagen weer gecompenseerd. Vooral op dagen dat ik werk maak ik minder foto’s maar dat is logisch toch?

Zondag

Op zondag zijn we zo bezig geweest met ons huis dat ik slechts een drietal foto’s maakte waarvan er eentje al op Instagram kwam. De plinten en kozijnen in de nieuwe kamer van Fay moesten nog onder handen genomen worden en Fay wilde natuurlijk wel meehelpen!

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Maandag

Op maandag was het weer tijd voor de peuterspeelzaal en werken. Ik maakte eigenlijk geen foto’s dacht ik maar kwam dus onderstaande foto tegen die ik dus wel had gemaakt. Waarom vraag je jezelf af? Nou in de wijk waar ik werk mocht je niet parkeren dus had ik hem op het gras gezet. Maar wel even een foto van gemaakt om aan mn baas te laten zien met de vraag of hij daar wel mocht staan haha.

Dinsdag

Op dinsdag ochtend had ik een heel lekker ontbijtje. Wel een beetje te weinig eigenlijk. Maar omdat ik altijd zo vroeg wakker ben (lees half 6) kan ik niet meteen een flink ontbijt op. Dus starten met koffie en aardbeitjes is dan een prima idee. Dit waren overigens nog aardbeien van de Lidl, verderop in de week had ik echte Hollandse aardbeien en die smaakten toch een stuk beter!

Ook maakte ik weer een aantal foto’s op het werk voor ons Instagram account. Hoe ongeorganiseerd mijn eigen feed is, die van MLN is echt op orde en leuk, al zeg ik het zelf!

Woensdag

Op woensdag breng ik Fay altijd (om de week) naar mijn schoonmoeder waar dan ook haar nichtje is. Dit keer ging ik al wat eerder zodat mijn schoonmoeder even naar een afspraak kon zonder de kinderen. Het was even spannend hoe het nichtje zou reageren aangezien ze ook wat ziekjes was en ze eigenlijk nooit alleen met mij is geweest. Maar het ging super goed!

Ook kreeg ik een aanvraag voor een samenwerking en mocht ik een leuk setje van Quapi uitzoeken. De jurk en de kniesokken had ik al snel gevonden, maar ik twijfelde erg over het vestje. Welke zou jij gekozen hebben? (Het jurkje is trouwens dezelfde kleur als het linkervestje en de kniesokken als het rechtervestje)

Donderdag

Op donderdag werden we wakker met een heerlijk zonnetje! Al had Fay er nog even moeite mee haha..

Ook werk ik altijd vanuit huis op de donderdag en omdat ik dus al zo vroeg wakker was had ik om 10 uur al de uren erop zitten en kon ik aan de slag met mijn nieuwe hobby.. Bullet Journaling! Ik gebruik zelf een gestippelde Nuuna en vind hem zooooo mooi!

Na de peuterspeelzaal en het thuis lunchen zijn wel lekker naar de speeltuin gegaan. Ik nam een bakje Hollandse aardbeien mee die uit ons dorp komen en zo konden we lekker een beetje ‘picknicken’. Fay heeft zich heerlijk vermaakt zoals je wel kunt begrijpen en ik dus ook.

We gingen daarna naar mijn ouders om naar de vissen te kijken en gezellig te kletsen. Daar at Fay ook nog een boterham haha. Mijn ouders zouden die avond pizza gaan eten en daardoor kreeg ik daar ook trek in haha. Dus ook wij gingen pizza halen en daar was Fay erg blij mee!

Vrijdag

Vrijdagochtend duurde lang.. heeeeel lang. Want in de middag zouden we gaan zwemmen (zwembad ging pas om 13uur open) en ja leg maar eens aan een peuter uit hoe lang dat dan nog duurt. Help! Gelukkig hadden we nog wat boodschappen die gedaan moesten worden.. Dus op naar de Karwei en Jumbo!

Eenmaal in het zwembad vroeg ik me af wat ik me in hemelsnaam op de hals had gehaald. In een veel te klein hokje proberen ons beide om te kleden.. Ik was al moe voor ik het hokje uit kwam. Maar zodra Fay het zwembad zag had ik er geen kind meer aan. Ze was zooo blij en heeft echt uren plezier gehad in haar eentje (want het peuterbad was nagenoeg leeg_)

Het was wel nog even moeilijk om haar weer mee naar huis te krijgen en ook weer het terug omkleden in het hokje was echt lastig. Die buik gaat dan toch in de weg zitten ook. Maar het was de moeite dubbel en dwars waard!!

Zaterdag

En dan gisteren. Wat een Feel Good dag was dat! Daar ga ik zeker nog een apart artikel aan wijden want ik heb van begin tot het einde zo genoten. Dat kan ik niet even in een paar regeltjes en met wat fotootjes hier kwijt. Ik was in ieder geval met deze deugniet op pad.. 😉

Ook heb ik genoten van een heerlijke lunch samen met nog drie volwassen dames en mijn peuter natuurlijk. De tijd vloog voorbij!

En toen ik op de terugweg zag dat het 16 graden was buiten baalde ik niet eens dat ik vrijwel de hele dag binnen had gelopen. En dat terwijl ik normaal geen zonnestraal wil missen. Maar dat kwam gewoon doordat het een top dag was! (oh ja let niet op onze stoffige auto hahaha)

Tsjah en vandaag ga ik naar een vriendinnetje. Haar zoontje is van de week 2 jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden! Voor mij een halve wereldreis aangezien ze op bijna 2 uur verder woont. Maar cruise control aan in de auto en sjezen maar haha. Komende week heb ik ook nog een concert op het programma staan en ga ik op kraamvisite bij een nichtje. Oh ja en flink van de zon genieten tussen het werken door 😉

Hebben jullie nog leuke plannen?

7 reacties op “Eigenwijs de week door #38 |

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *