Eigenwijs de week door #37 | Drukke zonnige week

Deze week vloog voorbij. Het was vanaf zondag al flink zonnig, echter moest ik natuurlijk gewoon werken op maandag t/m woensdag in de middag dus heb ik er niet zoveel van genoten. Zondag en donderdag echter wel dus dat zijn dan ook de dagen dat ik de meeste foto’s heb gemaakt. Helaas werd het vanaf vrijdag weer minder qua weer en gisteren was helemaal dramatisch.

Maar laten we eens, aan de hand van foto’s, terugblikken op de afgelopen week.

Zondag

Op zondag kwam er nog visite voor Fay haar verjaardag dus wilde Fay weer zelf haar outfit uitkiezen. Gelukkig kan ik haar nu nog wat sturen maar in principe heeft ze best een goede smaak tot nu toe 😉 Het hoedje en de spijkertuniek kreeg ze de week ervoor al als verjaardagscadeau.

Natuurlijk moest ik ook iets lekkers op tafel zetten voor onze gasten en dat was onder andere deze heerlijke arretjescake. Maar voor de kleine dametjes stond er ook tomaatjes en druifjes op tafel. En vooral die druifjes waren een succes haha.

Nadat de visite weg was en we een broodje hadden gegeten fietsten we naar de Wouterbergen. Daar hebben ze naast Nandoe’s, varkens en allerlei andere dieren nu ook stokstaartjes. En hoe lekker was het om op dat bankje in de zon te zitten terwijl je naar die grappige beesten kijkt.

Maandag

Vandaag een dag met weinig (lees geen) foto’s. Wel lekker op kantoor bezig geweest. Verder geen idee wat ik in de ochtend gedaan heb haha.

Dinsdag

Ook dit was weer een dag met weinig tot geen foto’s. In de ochtend had ik een gesprek met mijn SPV-er en in de middag heb ik moeten werken. Na het avondeten zijn we echter wel op ziekenbezoek geweest in het St Anna ziekenhuis.

Woensdag

Ook op woensdag was het gewoon een werkdag. Wel ging ik van te voren even naar de Action voor mijn #echtepostiscool maatje.

Het werken was weer heel fijn. Heb veel werk kunnen verzetten en ook weer twee bestellingen bij leveranciers voorbereid. Dat betekent komende week flink wat leuks uitpakken!

Ook voelde ik de baby flink bewegen in mijn buik. Dat voel ik altijd al, maar het begint steeds heftiger te worden. Nu had ik zelfs het gevoel dat hij flink aan het draaien was, wat goed uitkomt want hij lag in een stuit.

Donderdag

Vandaag stond de ochtend in het teken van vele afspraken omtrent de zwangerschap. Hoe of wat kun je lezen in mijn zwangerschapsupdate.

Ook pakte ik het pakketje van mijn #echtepostiscool maatje in en bracht deze naar het postkantoor. Meer hierover lezen jullie morgen. Dan vertel ik wie ik verrast heb en ook wie mij verrast heeft!

In de middag hebben we ons heerlijk in de speeltuin vertoefd. Fay speelde met haar vriendinnetje en ik kletste lekker met de moeder.

’s Avonds aten we dit heerlijke gerecht. Hete kip met rijst en perzik. Onze dochter is dol op pittig eten, net als wij. En het frisse van de perzik maakt het af haha.

Vrijdag

Vrijdag was een aanrommel dagje thuis. Het weer was ook niet zo denderend meer (lees: redelijk wat regen) dus ik besloot thuis te blijven met de peuter. Ik moest nog wat foto’s van producten maken en de peuter hielp graag mee..

Ook werd er flink gespeeld door haar en was ik de boel telkens weer aan het opruimen!

Zaterdag

Op zaterdag mocht ik eindelijk de pakketjes van Echte post is cool open maken. Veel ga ik er niet over vertellen (je hebt op Instagram de foto al kunnen zien haha) want morgen maak ik er een speciaal blogje over <3

Ik ontving nog een tweede pakketje, van een sponsor van #epic, en daar zat onder andere dit gave Ibiza style haarbandje in. Fay wil nooit bandjes of iets om.. Maar deze wel haha! Stiekem vind ik dat haarbandje zelf ook wel heel leuk hihi..

In de middag reden we spontaan naar de Brandevoortse Hoeve. Oftewel, de speelschuur/het krijspaleis. Het was druk maar gelukkig niet zo druk dat onze dame niet wilde spelen. Wel heb ik me samen met mn man weer dood geërgerd aan sommige kinderen en/of hun (lakse) ouders. Twijfel of dat een blog waard is..

We sloten de dag af bij Maccie-D, ik had er totaal geen zin in maar dat veranderde toen ik deze lekkere iced frappe dronk.

Verder hebben we komende week eigenlijk geen echte afspraken staan volgens mij. Dus wellicht weer een rustig weekje tegemoet, naast het werken dan 😉

Hoe was jullie week?

14 reacties op “Eigenwijs de week door #37 | Drukke zonnige week

 • Lekker druk weekje weer! Paperblancs heeft zulke mooie notitieboeken. Wat was echte post is cool weer leuk he? Ben benieuwd naar je cadeaus.

  Fijne zondag!

 • Leuke week! En die lakse ouders in zo’n krijs paleis… je zou ze zo graag een lesje opvoeden willen geven!! Niet normaal hoe sommige kinderen doen tegen kinderen.. en dat de ouders er dan gewoon niet op inspringen… zucht!

   • Ellen1979 zegt:

    Eigenlijk zijn deze ouders geen blog waard… Ik corrigeer menig kind. Probeer met humor in te grijpen. Hoe lastig dat ook is.
    In een krijs paleis in de buurt kom ik al niet meer omdat toezicht door ouders niet eens echt mogelijk is. In hoeken en bovenaan bij de glijbanen, wordt soms echt heel naar gedaan. Dat vind ik ook een fout van het ontwerp. Rond stuiterende bijna-tieners die de baby-hoek onveilig maken bied ik wel eens een flesje aan. Zeg dan dat ze er dorstig uit zien van het drukke spelen.

 • Fijn! Bij mij lukt het steeds iets beter om mn werk ben blog los te laten. Ik heb toch echt verlof. Weinig gedaan dus. Morgen de uitgerekende datum, maar nog geen baby…

 • Lekker weekje! Hier was het meest spannende een kort ritje in de auto en eindelijk kunnen wandelen naar winkelcentrum met kinderwagen 🙂

  • Oh dat herken ik nog wel hoor en ga ik straks weer meemaken haha.. Wel fijn dat je weer de deur uit kunt al is het maar voor eventjes..

 • Leuk he de spulletjes van Alles of Nietz!! Wij zijn er echt heel blij mee
  En wat heeft Fay een super gave kinderwagen!!! Dat wil toch ieder meisje 🙂 Straks kunnen jullie samen pronken met allebei een wagen 🙂

 • Wat een lekker ding is Fay toch! Wij hebben ook van het heerlijke weer genoten. Balen he, als het dan een dag later opeens weer met bakken uit de hemel komt…

 • Wat een leuk overzicht weer. En wat is dat haarbandje van Fay leuk!
  Die hete kip klinkt erg goed!
  Benieuwd naar je blog over EPIC 4.0

Reageren is niet mogelijk.