Eigenwijs de week door #35 | Carnaval, kraamvisite en voorbereiding verjaardag

Vorige week zondag sloeg ik het weekoverzicht even over in verband met ons weekendje weg maar vandaag is hij er weer in alle hevigheid! We hebben echt een hele leuke week achter de rug waarbij ik op de woensdag wakker werd en het idee had dat het maandag was. Hoe fijn is het dan dat ik alleen die dag nog naar kantoor hoefde haha. Hoe leuk ik mijn werk ook vind, juist nu waardeer ik de vrije dagen des te meer. Afgelopen week vierden we Carnaval, ging ik op kraamvisite en was ik druk bezig met de voorbereidingen voor Fay haar derde verjaardag. 

Zondag

Op zondag eindigde het moeder dochter weekendje in Utrecht. Maar niet voordat ik op station Eindhoven even een bezoekje aan Starbucks bracht. Daar probeerde ik de nieuwe Creamy Caramel Latte en oooooooh ik ben verkocht!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Gelukkig was de thuiskomst geen afknapper of teleurstelling. Het was namelijk Carnaval! Die middag ging ik dus samen met mijn man, dochter en mijn moeder naar de residentie van de Keiepaol voor het familiematinee. Hier haalden we eerst prins Carnaval op om vervolgens dus in de residentie gezellig te gaan feesten.

Fay was erg blij dat haar klasgenootje en vriendinnetje Bregje er ook was, al vond ze het in het begin vooral erg spannend zo met al die hossende mensen. Gelukkig ging ze later wel los zoals je wellicht gezien hebt op Insta Stories.

Maandag

Op maandag stond mij op kantoor een verrassing te wachten. Mijn baas, Juliette, was lekker aan het shoppen etc gegaan en heeft ons kantoor weer een stuk gezelliger en leuker gemaakt. Het is nog niet volledig af maar al veel meer een kantoor dan hiervoor.

Ook had ik die dag een hulpje bij aangezien de kinderopvang dicht was ivm Carnaval en mijn man een crematie van zijn opa had. Aangezien we geen oppas hadden voor onze peuter kon ik helaas niet naar de crematie en moest ik haar dus ook meenemen naar het werk. Maar ze heeft zich heel goed gedragen en ik heb mijn werk gewoon kunnen doen.

Om even schaamteloos dit artikel te gebruiken ter promotie voor mijn werk.. Komende dinsdag houden wij een Facebook Sale bij My Lovely Notebook. Zowel nieuwe als oude collectie gaan de deur uit voor mooie sale prijzen dus kom gerust even langs!

Dinsdag

Op dinsdag ochtend gingen we nog even vlug wat boodschappen halen voor de komende dagen. Fay zou die middag gaan Carnavallen met oma (en ik gewoon werken) dus ze wilde haar pekske alvast aan. Het werd haar Jokie pak aangezien die rood is en oma als aardbei verkleed zou gaan.

Op het werk heb ik weer flink veel kunnen afstrepen en ontving ik in de tussentijd allerlei foto’s van het Carnavalsfeest. Bleek mijn vriendin Brenda ook naar ’t land van de keiepaol te zijn gekomen voor het kindercarnaval. Op dat moment baalde ik wel even dat ik op kantoor zat en niet daar was.

Maar na het werk was het carnaval nog lang niet afgelopen dus reed ik naar huis, gooide ik mijn minnie mouse jurk over mijn broek aan en ging ik nog lekker een paar uurtjes mee feesten! Wat was het gezellig en leuk!

Woensdag

Woensdag was een productief blog dagje. Of ja ochtendje. Want de peuter besloot om 10 uur pas wakker te worden wat betekende dat ik die ochtend in ieder geval flink wat artikelen kon schrijven. Niet dat ik er nu dus zoveel af heb, want ik had totaal niet vooruitgewerkt. Maar beter dan niets. Verder heb ik die dag geen foto’s gemaakt haha.

Donderdag

In de ochtend had Fay een fotoshoot bij Jessica Fotografie te Eindhoven en omdat ik dacht te vroeg te zijn bleven we even in de auto zitten. Fay dropte haar knuffels (die mee moesten om te kijken naar de fotoshoot) in haar stoel en ging ernaast zitten. “Kijk mama, net als een groot mens”.

Na de fotoshoot reden we nog even naar de winkel voor broodjes en daarna was het thuis lekker spelen met de knuffels. Er was er weer eentje jarig dus dat moest gevierd worden (goh hoe zou ze aan die fantasie komen haha).

In de tussentijd bladerde ik door het gave geboortefotografie en -verhalen boek wat ik ontvangen had afgelopen weekend. Eerder had ik er nog geen tijd voor gehad, maar nu dus wel even. En ooohhh wat een mooie dierbare foto’s staan daarin. Bevestigd weer eens mijn wens om een fotograaf bij mijn bevalling te hebben, zoals bij Fay.

’s Avonds ging ik op kraamvisite bij Anita en daar is slechts 1 foto van maar die houd ik voor mijn privécollectie. Daar staat kleine Juliette namelijk op 😉

Vrijdag

Op vrijdag vierden we stiekem al een klein beetje Fay haar verjaardag. Haar oom (mijn broertje) kan hoogstwaarschijnlijk vandaag (jullie lezen het op zondag toch?) niet komen dus kwam hij vrijdag al. En natuurlijk nam hij een cadeautje mee. Na enige aarzeling (ik ben toch nog niet jarig) maakte ze het toch open..

En blij dat ze ermee was! Hij was namelijk in New York (daar is hij afgelopen week geweest met vrienden) naar de Disney Store gegaan en had daar een heel gaaf Frozen pakket gekocht met Anna, Elsa en Olaf!

Ja ome Hans weet heel goed waar hij zijn nichtje blij mee maakt. En samen stoeien is natuurlijk ook altijd leuk om te doen.

Zaterdag

En toen was het alweer zaterdag. The Day Before. Zoals elk jaar ga ik vlak voor haar verjaardag met Fay naar de kapper en daar kreeg ik dit lekkers voorgeschoteld. Fay vindt naar de kapper gaan altijd erg leuk en doet het dan ook heel goed. De puntjes werden weer bijgeknipt dus ze kan er weer even tegenaan!

Toen we thuis kwamen (nadat we ook de taart opgehaald hadden bij de Hema) was papa bezig met het verven van haar kamertje. Natuurlijk zat ze er meteen met haar neus bovenop.

En even later wilde ze ook meehelpen. Oke, vooruit dan.. heel eventjes! Terwijl papa verder ging met de muur hebben wij meiden beneden de boel in de sop gezet. Lekker dagje rommelen en poetsen. Moet ook soms gebeuren en dan is de dag voor een groot verjaardagsfeest natuurlijk het meest handige 😉

Vanavond als Fay in bed ligt gaan we nog wat versieren. We doen dit keer niet zo heel veel geks. Vorige jaren had ik alles in 1 thema en pakte ik flink uit met allerlei zelfgemaakte dingen. Dit keer gewoon een simpele slinger, paar leuke ballonnen en een Hema taart. Wedden dat onze peuter het nét zo leuk vind?! Ik heb er zin in!!

15 reacties op “Eigenwijs de week door #35 | Carnaval, kraamvisite en voorbereiding verjaardag

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *