Eigenwijs de week door #34 | zon, kraamvisite en mascotte

En? Zijn jullie blij dat het weekoverzicht terug is? Afgelopen week had ik op de meeste dagen weer veel foto’s om uit te kiezen. Dus ik heb genoeg om te laten zien en ook om over te vertellen!

De week startte op zondag met het maken van een wappeltaart en eindigde gisterenavond met de wedstrijd PSV-Nec en het maken van dit overzicht. Daartussen ben ik nog op kraamvisite geweest, was het een paar dagen echt lenteweer, vierden we mijn broertjes verjaardag en had ik samen met Fay een peuterspektakel bij Ballorig.

Zondag

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Op zondag kroop Fay stiekem bij ons in bed terwijl ik naar de wc was en deed ze alsof ze sliep. Lang hield ze dat niet vol wat resulteerde in een hoop gegiechel en gelach!

Sinds ze weet dat ze poppetjes kan tekenen is ze flink aan het oefenen geslagen op haar magisch tekenbord. Heel handig want ze is nogal perfectionistisch en niet snel tevreden over haar kunst. Dat scheelt weer wat bomen 😉

Later die dag gingen we naar mijn ouders toe waar Fay nog even wat blogwerk verrichte haha.

Samen met mijn ouders probeerde ik de pasgemaakte wappeltaart uit, ik vond hem zelf niet helemaal goed gelukt maar hij is goed op gegaan uiteindelijk nog.

Maandag

Op maandag had ik een hele drukke dag op het werk en was Fay lekker aan het spelen bij de peuterspeelzaal en daarna bij de opvang.

Dinsdag

Op dinsdagochtend kwam mijn SPV-er eerst praten en ging ik daarna samen met Fay op kraamvisite bij Daan. Daan is het broertje van een klasgenootje van Fay en ik kan ook wel zeggen vriendinnetje. Die twee zijn jut en jul samen namelijk en onafscheidelijk als ik de leidsters van de psz en opvang mag geloven. Komt overigens goed uit want met de ouders kan ik ook goed opschieten!

Het was die dag ook Valentijnsdag en toen we thuis kwamen ontdekten we dat Fay twee lieve kaarten had ontvangen/ Haar reactie was echt onbetaalbaar. Ze was helemaal overrompelt en bleef maar zeggen hoe lief en leuk ze het vond!

Woensdag

Fay is zo gek op haar Jet knuffel. Je snapt dan denk ik wel dat haar verjaardagsfeestje als thema Jokie & Jet heeft 😉

Het was die dag echt enorm zonnig en ondanks dat ik voornamelijk binnen heb gezeten op mn werk heeft de kleine meid in ieder geval flink genoten bij oma en opa!

Ik kreeg zoals vaker bezoek op het werk van mijn kantoorkat. Zo heb ik hem in ieder geval bestempeld haha. Het is de kater van mijn baas maar hij komt dus regelmatig even een kijkje nemen. En aandacht vragen 😉

Die dag kroop ik veel over de grond op handen en knieeen om foto’s te maken voor zowel Instagram als Facebook. Ben niet helemaal tevreden met het resultaat, maar we blijven oefenen. Tips zijn welkom!

Wel altijd erg fijn dat we op de woensdagen dat Fay bij oma Jackelien is we kunnen aanschuiven na het werk. Ook Fay is dol op oma haar spaghetti!

Donderdag

Op donderdag moest ik vroeg de deur uit, maar ook deze twee knuffels aangezien Fay naar de psz moest. Gelukkig was er nog wel tijd om te knuffelen!

Ik moest naar diagnostiek voor u voor de glucose test. Smerig drankje en afzien met een hongerige maag. Meer hierover in een aparte blog.

Wel heel lief, ik kreeg naderhand smarties van de receptioniste zodat mn flauwheid wat over zou gaan.

Later die dag gingen we naar mijn peettante op ziekenbezoek. Wel gingen we ook even naar buiten. Bewegen is altijd goed en zo konden we de hond (en Fay) ook even uitlaten.

Vrijdag

De vrijdagochtend stond in het teken van het Phoxy peuterspektakel. Phoxy is de mascotte van PSV en Fay is er weg van.

Naast Phoxy was ook Ch@t er, de mascotte van Ballorig zelf. Die speelde in de ballenbak en Fay besloot eens even lekker te gaan knuffelen. Zo schattig!

’s Avonds gingen we naar mijn broertje aangezien hij jarig was. 28 is hij alweer geworden, ook kleine broertjes worden groot blijkbaar. Fay mocht mijn schoonzusje meehelpen met de Red Velvet cake. En heeft sowieso de visite flink vermaakt die avond!

Zaterdag

Zaterdagochtend sliep Fay gelukkig uit. Ze lag namelijk laat in bed maar was ook pas tegen 10en wakker. Heel fijn! Na het late ontbijt gingen we even naar de fietswinkel om fietsen te passen.

In de middag kwam de burgemeester bij onze prins Carnaval dus daar zijn we ook even heen gegaan. Fay vond het in het begin vooral spannend maar keek wel haar ogen uit. Benieuwd naar hoe ze het echte Carnaval vind volgende week..

En nu ben ik PSV aan het kijken met 1 oog en met het andere oog naar mijn laptop aan het kijken aangezien ik dit nu typ. Vandaag ga ik met mijn oma Eindhoven stad in voor een lunch en om voor Fay haar cadeaus te shoppen. Fay zelf blijft lekker thuis bij papa.

Wat zijn jullie plannen vandaag?

14 reacties op “Eigenwijs de week door #34 | zon, kraamvisite en mascotte

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *