Eigenwijs de week door #33 | ziek zwak en..

eigenwijs-de-week-door-16

Daar is hij weer! Mijn weekoverzicht.. Ik had in de weken hiervoor af en toe op zondag een eigenwijze foto van de week. Maar vond dat achteraf toch niet zo leuk. Afgelopen week heb ik toch wel wat foto’s gemaakt ondanks dat ik ziek was. Of misschien wel dankzij. Dus kan ik weer laten zien hoe onze week eruit zag! 

Onze dochter speelt wel echt de hoofdrol qua foto’s aangezien ik het niet zo nodig vond om van mijn zieke hoofd foto’s te maken. Maar goed, Fay is dan ook wel een prachtig onderwerp. Sommige foto’s heb je wellicht al voorbij zien komen op Instagram, maar ik vond ze te leuk om niet ook hier te laten zien. Aangezien niet iedereen me via Instagram ziet langskomen.

Zondag

Open ik zondag mijn timehop app zie ik daar bovenstaande foto voorbij komen. Best grappig want mijn nachtkastje zag er nu weer ongeveer hetzelfde uit.

Fay was ook al ziek vanaf woensdag maar gelukkig voelde zij zich die dag al een stuk beter. Ze was flink bezig met tekeningen maken en moest dit even laten zien. Kijk eens naar het poppetje, begint steeds meer ergens op te lijken. Zo leuk!

En deze foto heb ik dus ook op Instagram gezet omdat hij echt veeeeeeel te leuk was om niet te delen. Fay loopt de laatste tijd regelmatig met een knuffel, ik bedoel baby, onder haar kleertjes. “Kijk mama, ik heb ook een baby in de buik”, roept ze dan.

Maandag

Op maandag voelde ik me zo beroerd dat ik na 5 minuten bezig met de was al helemaal draaierig werd en niet meer op mn benen kon staan. “Gelukkig” ging onze dochter die dag naar de psz en opvang waardoor ik echt even een dag ziek kon zijn. Afgezien van het brengen en halen dan dus. Want ja dat moet wel gebeuren natuurlijk.

Mijn man was ook ziek, misschien nog wel erger dan ik dus het was erg fijn dat we even een makkelijke ovenschotel konden maken voor het avondeten. Fay heeft er nog het meeste van op, al lukte eten mij gelukkig nog best redelijk.

Dinsdag

Op dinsdag was het nog steeds echt niet goed met me. Dus ik was blij dat ik iets langer in bed kon blijven dit keer omdat Fay pas einde van de ochtend naar de opvang ging.

Maar op een gegeven moment moet je er toch uit want de kleine dame wil natuurlijk ook gewoon eten, drinken, spelen en.. tandenpoetsen. Dat vindt ze (nu nog) zo leuk!

De rest van de dag was dit ongeveer wat ik deed. Op de bank liggen met af en toe een hond erbij. Dit is onze jongste trouwens die zijn hoofd snel van mijn buik afhaalde nadat de baby allerlei schopjes liet voelen. Dat vond hij maar gek haha.

Woensdag

Aangezien mijn man en ik beide nog in de ziekenboeg zaten ging Fay ook niet naar haar oma toe. Dat vond ze erg jammer omdat haar nichtje op woensdag ook altijd komt. Gelukkig had oma dé oplossing: zij kwamen eventjes naar ons toe. Daar was ze enorm blij mee, zo kon ze toch nog met haar nichtje spelen.

Even daarna gingen we ook nog eventjes naar de andere oma die om de hoek woont. Ik wilde even de deur uit, frisse lucht binnen krijgen en meteen kijken hoe t met me ging. Nou ik was blij dat ik gewoon lekker kon zitten want veel staan was nog steeds niet fijn. Maar het was wel even fijn om buiten de deur te zijn aangezien ik de afgelopen week bijna nergens anders ben geweest. Fay draagt trouwens een mega leuk shirtje gemaakt door Sweetest Design, met “kletskous” erop. Past perfect bij onze spraakwaterval!

En natuurlijk hebben we die dag ook nog lekker veel geknuffeld samen <3

Donderdag

Ziek zijn heeft wel één voordeel: ik las weer eens een boek uit. Wel echt een romannetje dus geen hoogstaande literatuur maar dat hoeft ook niet altijd he 😉

Ook kwam die dag deze letter binnen voor op Fay haar nieuwe kamer! Ik had hem een tijd geleden al besteld van tegoed die ik gewonnen had en was het dus alweer vergeten totdat de doos binnen kwam.

Met deze foto was ik net te laat eigenlijk. Fay had namelijk de trui van papa aangetrokken en dat zag er zoooo grappig uit!

Vrijdag

De nacht van donderdag op vrijdag was verschrikkelijk. Onze dame riep om 01 uur dat ze wakker was en bleek ook klaar wakker. Ik legde haar tussen ons in zodat ze wellicht toch verder zou slapen en ondanks dat ze best stil was bleef ze wel wakker tot half 4 ongeveer. En ik dus ook. Want dan kreeg ik weer een kusje van haar met de woorden “vind je dat fijn?” of dan ging ze weer rechtop zetten met de mededeling dat ze toch echt wakker was. Na half 4 is ze in slaap gekukeld en wij ook maar werd ik wel nog 2x wakker doordat ze plots huilde. Volgens mij in haar slaap zelf..

Een heerlijk dagje vandaag. Ik was nog niet fit maar vastbesloten om met Fay wat leuks te gaan doen. Dus we gingen eerst naar de Prenatal voor de Blije Doos maar omdat er ook sale was mocht zij even lekker spelen in het speelhoekje en kon ik op mn gemak naar kleertjes kijken. Ze keek de eerste minuten nog de kat uit de boom maar speelde daarna zó lief met de kleintjes daar. *smelt*

Toen we eenmaal betaald hadden moest ze plassen en dat kan gelukkig bij deze grote Prenatal. De ruimte was een verschoningsruimte (zie je niet op de foto) annex voedingsruimte en inclusief een kleine wc voor de kindjes. Echt heel erg mooi! Daarna gingen we naar mijn oma en heeft ze daar met hondjes gespeeld, met de hond gewandeld en zijn we lekker wat gaan eten.

Toen we mijn man opgehaald hadden ’s avonds bij zijn werk waren de hondjes zo blij dat de oudste zelfs helemaal op schoot kwam zitten. Schoothondje van 35 kilo, ach waarom niet?

Nog even knuffelen samen en dan lekker naar bed. Ik kroop op de bank met de serie “How to get away with murder”. Genieten!

Zaterdag

Vanaf een uur of half 5 sliep onze dochter weer in ons bed. Rond 8 uur kroop ik eruit want zowel mijn man als de dochter sliepen nog. Ga ik naar beneden en kijk naar buiten zie ik dit mooie plaatje!

Rond 9 uur werd de rest wakker en toen Fay de sneeuw zag was dat het enige wat ze nog wilde: naar buiten! Samen met haar papa maakte ze een sneeuwkonijn van alle sneeuw en we moesten hard ons best doen om haar weer naar binnen te krijgen voor het ontbijt haha.

Later gingen we nog even langs de pedicure (mijn schoonmoeder) en op de terugweg naar huis stopten we ook nog bij de Wibra. Deze zit niet bij ons in de buurt dus ik kom er nooit maar was nu erg blij met deze stop. Ik kocht leuke broekjes voor de buikbeeb en een super gaaf jasje en legging voor Fay.

Verder niet zoveel meer gedaan en later nadat Fay in bed lag heb ik dit overzicht afgemaakt. Vandaag geen plannen, behalve boodschappen doen en nog even rustig aan doen voordat er weer een drukke week start.

Hoe was jullie week?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Sylvia op 12 februari 2017 om 08:14

  Een rotweek met toch wat mooie kantjes?. Gelukkig voel je je al weer iets beter. Ziek zijn is gewoon echt ? meestal ook nog letterlijk en figuurlijk! Wat een gaaf shirtje heeft Fay aan kletskous. Fijne aankomende week!

 2. marije op 12 februari 2017 om 08:28

  Hopelijk komende week weer helemaal beter. Ondanks dat jullie niet lekker waren toch een paar mooie momenten.

  Geniet lekker van de zondag!

 3. MamaIssues op 12 februari 2017 om 08:50

  He bah wat naar zon ziekenboeg!! Zoveel mensen zijn ziek!
  Hopelijk vliegt het mijn huisje voorbij hihi
  Gelukkig voel je je nu weer wat beter!!

 4. Huiselijk genoegen op 12 februari 2017 om 10:28

  Ziek zijn is zo pittig als je de zorg voor kinderen hebt. Ik hoop dat je snel weer beter bent.

  Wij waren net allemaal weer beter, dus qua fitheid was het een goede week. Qua rekeningen niet helaas…. We hadden de ene na de andere tegenslag (één per dag of zo?) . Dus daar werden we niet echt vrolijk van.

 5. iris op 12 februari 2017 om 11:59

  wat weer leuke foto’s.
  hoop dat je weer goed voelt.
  ja leuk de sneeuw.
  mijn week staat op mijn blog.
  fijne zondag

 6. Jodi - liefthuis op 12 februari 2017 om 15:06

  Super balen dat je zo ziek bent geweest. Hopelijk komende week een betere week.

 7. Monique op 12 februari 2017 om 18:47

  Ziek zijn is echt stom! Gelukkig ben je alweer wat opgeknapt. Ik vind die grote Prenatal ook super fijn. Vooral omdat je zo lekker dichtbij gratis kunt parkeren 🙂

 8. Alissa op 12 februari 2017 om 20:11

  Ziek zijn en kids is echt niet handig. Ik ben dan ook zielsgelukkig dat ik al die jaren de dans ben ontsprongen, want het zit er niet in. Gelukkig voel je je weer wat beter en kon je toch nog even lekker de deur uit met de kleine dame

 9. Sheila op 14 februari 2017 om 22:30

  Oh… deze week klinkt exact als mijn afgelopen week! Vorige week ben ik niet gaan werken. Ik voelde me zooo misselijk. Alles draaide al bij elke beweging. En als ik alleen al moest bukken, steeg alles naar mijn hoofd. Heel erg naar. Gelukkig gaat mijn zoontje 2 dagen naar de opvang en hebben mijn ouders een extra dag opgepast. Zo kwam ik toch een beetje aan mijn rust. Want in mijn buik zit er ook nog iemand fanatiek te schoppen. Deze zwangerschap gaat wat dat betreft anders dan de eerste. Hopelijk voel je je snel beter!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje