Eigenwijs de week door #32 | Twee weken

Vorige week kwam er geen weekoverzicht online. Dit kwam omdat ik van vrijdag t/m zondag een weekendje weg ging met mijn moeder en ik niet tijdens dat weekendje nog wilde bloggen. En dat had dan wel gemoeten wilde ik het overzicht afmaken. Omdat ik doordeweeks toch niet veel te beleven had koos ik ervoor om dit keer gewoon een overzicht van twee weken te laten zien. Ik ga niet elke dag laten zien en/of beschrijven maar de leukste dingen wel. Zo hebben we onder andere 2x Sinterklaas gevierd (dat snoetje, onbetaalbaar!) en ging ik dus naar Düsseldorf. 

Dit keer doe ik het ook iets anders dan normaal. Ik heb van bepaalde gebeurtenissen collages gemaakt en zal tussendoor nog wat “losse” foto’s delen. Waaronder de buikfoto die ik jullie nog beloofd had. Nou ja, soort van!

sinterklaas

Bol AlgemeenBol Algemeen

Eerst vierden we Sinterklaas bij mijn ouders. Dit was op zondag 4 december. We keken samen naar de Video van Sint al duurde dit voor Fay nog nét iets te lang. Wel vond ze het telkens weer geweldig als er een foto van een van ons te zien was. “Kijk, dat ben jij!”. Toen ze eenmaal te horen kreeg waar de cadeaus waren was ze niet te houden. Samen met oma kwam ze terug met een grote zak. Dat waren wel heul veul cadeaus. En er zat voor iedereen iets in. Ze vond het echt geweldig wat ze kreeg en wilde dan ook niet mee naar huis naderhand.

sinterklaas-thuis

Twee dagen later vierden we thuis Sinterklaas. Er zat iets meer in de zak dan we van te voren gedacht hadden omdat de Sint ook nog dingetjes erin had gedaan voor de blog. Telkens wanneer ze iets uitpakte begon ze er direct mee te spelen. Dat willen we graag zien, een heel blij kindje! Ook dacht ze even dat wij ook cadeaus kregen maar nee.. Alles was voor Fay! Bofkont..

kerst

Nadat de Sint weer naar Spanje vertrok werd het natuurlijk tijd voor de kerst. Maar om eerlijk te zijn ziet het er nu nog steeds zo karig uit als op de foto. Meer is er niet bijgekomen. Dit komt gewoon omdat ik echt amper tijd heb!

img_9765

Op vrijdag ontving ik, voordat ik naar Düsseldorf zou vertrekken nog een heel leuk cadeautje van LOVY luxe kindersieraden. Wat er in het pakje zat zie je komende week op de blog.

kerstmarkt-dusseldorf

Zoals ik eerder al aangaf was ik van vrijdag t/m zondag met mijn moeder in Düsseldorf. Lekker samen een weekendje weg nog ter ere van mama’s verjaardag. We zaten in een geweldig mooi hotel, echter zijn mijn foto’s geweldig lelijk haha. Doet het hotel geen eer aan, dus laat ik ze maar even weg. We hebben echt een top tijd gehad samen!

Tsjah en toen kwam dus afgelopen week.. En tijdens die week heb ik echt nul komma nul foto’s gemaakt. Ja voor mn blogreviews, de gender reveal en mijn werk. Maar die laat ik hier dus niet zien. Beetje jammer. Wel heb ik nog de buikfoto die er afgelopen vrijdag niet bij zat. Nou ja.. soort van. Want ik vond deze foto te schattig om niet te delen!

img_0601

Ik ga komende week mijn stinkende best doen om genoeg foto’s te maken zodat er volgende week weer een leuk overzicht getoond kan worden. Moet te doen zijn aangezien er ook kerstavond nog bij zit!

Hoe was jouw afgelopen week?

12 reacties op “Eigenwijs de week door #32 | Twee weken

Reageren is niet mogelijk.