Eigenwijs de week door #32 | Twee weken

eigenwijs-de-week-door-15

Vorige week kwam er geen weekoverzicht online. Dit kwam omdat ik van vrijdag t/m zondag een weekendje weg ging met mijn moeder en ik niet tijdens dat weekendje nog wilde bloggen. En dat had dan wel gemoeten wilde ik het overzicht afmaken. Omdat ik doordeweeks toch niet veel te beleven had koos ik ervoor om dit keer gewoon een overzicht van twee weken te laten zien. Ik ga niet elke dag laten zien en/of beschrijven maar de leukste dingen wel. Zo hebben we onder andere 2x Sinterklaas gevierd (dat snoetje, onbetaalbaar!) en ging ik dus naar Düsseldorf. 

Dit keer doe ik het ook iets anders dan normaal. Ik heb van bepaalde gebeurtenissen collages gemaakt en zal tussendoor nog wat “losse” foto’s delen. Waaronder de buikfoto die ik jullie nog beloofd had. Nou ja, soort van!

sinterklaas

Eerst vierden we Sinterklaas bij mijn ouders. Dit was op zondag 4 december. We keken samen naar de Video van Sint al duurde dit voor Fay nog nét iets te lang. Wel vond ze het telkens weer geweldig als er een foto van een van ons te zien was. “Kijk, dat ben jij!”. Toen ze eenmaal te horen kreeg waar de cadeaus waren was ze niet te houden. Samen met oma kwam ze terug met een grote zak. Dat waren wel heul veul cadeaus. En er zat voor iedereen iets in. Ze vond het echt geweldig wat ze kreeg en wilde dan ook niet mee naar huis naderhand.

sinterklaas-thuis

Twee dagen later vierden we thuis Sinterklaas. Er zat iets meer in de zak dan we van te voren gedacht hadden omdat de Sint ook nog dingetjes erin had gedaan voor de blog. Telkens wanneer ze iets uitpakte begon ze er direct mee te spelen. Dat willen we graag zien, een heel blij kindje! Ook dacht ze even dat wij ook cadeaus kregen maar nee.. Alles was voor Fay! Bofkont..

kerst

Nadat de Sint weer naar Spanje vertrok werd het natuurlijk tijd voor de kerst. Maar om eerlijk te zijn ziet het er nu nog steeds zo karig uit als op de foto. Meer is er niet bijgekomen. Dit komt gewoon omdat ik echt amper tijd heb!

img_9765

Op vrijdag ontving ik, voordat ik naar Düsseldorf zou vertrekken nog een heel leuk cadeautje van LOVY luxe kindersieraden. Wat er in het pakje zat zie je komende week op de blog.

kerstmarkt-dusseldorf

Zoals ik eerder al aangaf was ik van vrijdag t/m zondag met mijn moeder in Düsseldorf. Lekker samen een weekendje weg nog ter ere van mama’s verjaardag. We zaten in een geweldig mooi hotel, echter zijn mijn foto’s geweldig lelijk haha. Doet het hotel geen eer aan, dus laat ik ze maar even weg. We hebben echt een top tijd gehad samen!

Tsjah en toen kwam dus afgelopen week.. En tijdens die week heb ik echt nul komma nul foto’s gemaakt. Ja voor mn blogreviews, de gender reveal en mijn werk. Maar die laat ik hier dus niet zien. Beetje jammer. Wel heb ik nog de buikfoto die er afgelopen vrijdag niet bij zat. Nou ja.. soort van. Want ik vond deze foto te schattig om niet te delen!

img_0601

Ik ga komende week mijn stinkende best doen om genoeg foto’s te maken zodat er volgende week weer een leuk overzicht getoond kan worden. Moet te doen zijn aangezien er ook kerstavond nog bij zit!

Hoe was jouw afgelopen week?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. marije op 19 december 2016 om 06:49

  Mooie buikfoto van jou en Fay. Heerlijk dat ze zo van sinterklaas heeft genoten.

  • Nicole op 20 december 2016 om 09:35

   Ja genieten om die kindjes zo te zien!

 2. simpel, met een snufje liefde op 19 december 2016 om 06:55

  Fijn dat sinterklaas zo leuk was!

 3. Batboy op 19 december 2016 om 07:40

  Ziet er erg gezellig uit de kerstmarkt . Ik ben nog nooit naar een kerstmarkt geweest…

  • Nicole op 20 december 2016 om 09:36

   Ohh moet je echt eens gedaan hebben hoor.. Zo gezellig!

 4. Anita op 19 december 2016 om 08:35

  Lieve buikfoto en leuke dingen heb je gedaan! Prima opgelost toch zo 🙂

 5. Charlotte op 19 december 2016 om 08:52

  Ah lieve Fay! Ik vergeet ook vaak om foto’s te maken haha. Ach ja, dan heb je vast een fijne week gehad!

  • Nicole op 19 december 2016 om 08:59

   Oh nou dit was meer omdat ik vrijwel alleen gewerkt heb en dus amper tijd had voor foto’s.. 😉

 6. MetMirjam op 19 december 2016 om 09:22

  Ah die laatste foto is echt mooi!

 7. Ilse van Kreanimo op 19 december 2016 om 13:00

  Mooie foto’s. Het moet niet meer zijn;)

 8. Monique op 20 december 2016 om 09:16

  Als je het druk hebt is het logisch dat je amper tijd hebt om foto’s te maken. Dat weekendje weg met je mama ziet er in elk geval heel gezellig uit! En wat een bofkont, die Fay 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje