Eigenwijs de week door #22 | Blogevents en meer

Afgelopen week ging ik maar liefst 3x naar bloggerelateerde events. Zowel de zondag, als de woensdag en de vrijdag/zaterdag. De rest van de dagen was redelijk rustig. Ik heb lekker mn gemakje gehouden want de andere dagen waren al druk zat. Die dagen gebruikte ik om het in huis wat op te ruimen, lekker met Fay te spelen en om te sporten natuurlijk. Ook kwam mijn lieve zwangere vriendin Anita weer op bezoek en had ik een fotoshoot. Een leuk weekje dus weer…

img_7515

Ondanks dat ik geplogd heb op zondag en je deze plog afgelopen vrijdag al kon zien kon ik het niet laten om deze schattige foto in het weekoverzicht te zetten. Eigenwijze Fay samen met de lieve Lise van Moonoloog.nl!

Bol AlgemeenBol Algemeen

img_7522

De maandag startte ik de dag weer vroeg met de sportschool. Ik was heel slim mijn handdoeken vergeten dus kon lekker mijn mijn rode bezwete lijf de auto weer in om thuis te douchen.

img_7536

Na het avondeten ben ik samen met mijn moeder en Fay naar de kermis geweest hier in Someren. Fay durfde eindelijk (na herhaaldelijk gevraagd te hebben) in de draaimolen maar ze vond het blikgooien het leukste!

img_7548

Dinsdag kwam Anita gezellig bij ons langs en ondanks dat we ons hadden voorgenomen flink te bloggen samen kwam er niets van. Het was veel te gezellig met kletsen! En met eten natuurlijk haha..

img_7553

Ook kwam er die middag een enorm groot pakket binnen voor Meisje Eigenwijsje. En dit keer dus letterlijk voor haar want er zat dit hele gave dierenhotel in. Wauw wat is hij leuk en wauw wat is hij groot hahaha..

img_7555

Ook dit schattige Droomdeurtje verscheen opeens in ons huis… En inmiddels woont er al een droomelfje. Wat dit precies is en hoe jij er ook eentje kunt bemachtigen (winactie!!) lees je morgenmiddag op de blog!

img_7575

Woensdagochtend startte heel erg rustig. Fay was vooral bezig met haar pop en met voorlezen. Oh ja en met haar Woezel & Pip boek vol kliederen met stift.. Oeps!

img_7581

Ook zijn we het dorp even in geweest omdat ik in het foldertje van de Jola een leuke jurk had gezien en ik wilde hem passen.. Fay speelde ondertussen lekker met de lego!

img_7584

In de middag reden we naar Eindhoven om daar Monique en Lise op te halen voor het Kinderboekenweekfeest. Toen we naar binnen mochten zagen we als eerste een lange tafel met allerlei lekkers. Zowel gezond als ongezond. Vond dit treintje zo leuk dat ik hem wel op de foto moest zetten..

img_7618

Voor Fay was het feest al snel geslaagd want haar grote idool Nijntje was er! Ik geloof dat ze wel 100x op de foto wilde haha..

img_7630

Maar sowieso deze twee samen waren het allerleukste van die middag. Het was er enorm chaotisch en druk waardoor wij naar buiten zijn gevlucht. Met onze kleine peuters konden we niet echt ergens bij dus hebben we ons buiten met de bloemetjes en de trampoline maar vermaakt.

img_7636

Donderdag stond in het teken van opruimen en bloggen. In de ochtend ruimden mijn man en ik de zolder verder op en in de middag heb ik vooral geblogd. Ik moest namelijk het blogfeestje, de winactie van Disney en dit weekoverzicht al afhebben voor vrijdag. Aangezien ik dus vrijdag naar Amsterdam ging en zaterdagavond pas terug kwam. Toen heb ik overigens ook dit weekoverzicht afgemaakt.

img_7672

Vrijdag ging ik al heel vroeg naar de leuke Beafitmom voor een fotoshoot. Van mij ja, dus ik stond een voor de lens in plaats van erachter. Super nieuwsgierig naar het resultaat en wat is ze in het echt ook leuk <3

img_7691

Daarna door naar Amsterdam voor de Meet the Blogger conferentie (via de link ga je naar mijn verslag van vorig jaar). Als eerste een Instawalk met Andra van Amsterdamming.nl…

img_7757

En daarna lekker uit eten met wat meiden die ik heb leren kennen.. Helaas viel mijn eten niet goed (krijg je met dat vettige eten wanneer je healthy eet)..

img_7770

En gisteren was ook de conferentie het formele gedeelte. Heel interessant en erg gezellig ook. Maar daar later meer over want ik ben kapot en moet nu nog een uur rijden naar mijn schoonfamilie in Belgie!

Een hele fijne zondag gewenst!!

21 reacties op “Eigenwijs de week door #22 | Blogevents en meer

Reageren is niet mogelijk.