Eigenwijs de week door #21 | eten, masker en een blonde pruik

De eerste herfstweek zit er alweer bijna op en wat een mooie week zeg. Vol zon en in mijn geval ook vol met eten haha. Want ondanks dat ik dus weer heel streng bezig ben geweest met Weight Watchers heb ik juist erg lekker gegeten. En daar ook een heleboel foto’s van gemaakt. Nu ga ik jullie niet vervelen met al die foto’s, nee dat doe ik in een ander artikel haha. Want het leek me wel eens leuk om ook weer een eetdagboek te plaatsen. Die kunnen jullie dus snel verwachten.. Maar eerst onze afgelopen week. Eentje waarbij ik slechts 1x ben gaan sporten, onze peuter ziek is geweest en we weer een bezoekje brachten aan de Efteling. 

img_7196

Het sporten deed ik dus op zondagochtend. Het was de bedoeling dat ik ook op donderdagochtend zou gaan, maar dit ging niet door.

img_7204

Na het sporten kwam ik thuis bij dit stelletje.. Liggen ze er niet beeldig bij?

img_7209

En ik pureerde de pompoen voor alle andere baksels die op de planning staan!

img_7213

We gingen ook nog naar een feestje in de buurt en toen was de zondag alweer zo goed als voorbij..

img_7228

Op maandag bakte ik, terwijl de peuter op de peuterspeelzaal was, een pompoen brownie. Het recept hiervan komt deze week (woensdagmiddag) online.

img_7230

Hij viel in ieder geval goed in de smaak bij onze kleine meid en ook ik probeerde een kruimeltje..

img_7249

Op dinsdag had ik afgesproken met Charlotte van Aukjeswereld om daar te gaan spelen. Of nou ja ik ging er niet spelen, maar onze meiden wel. Wij kletsten heel wat af!

img_7252

Aangezien ik perse Fay haar outfit op de foto wilde zetten gebruikte ik maar even de wc deur bij de Brandevoortse Hoeve haha.

img_7259

Die avond ging ik wandelen en zag ik een volledig rode zon, heel gaaf. Helaas kreeg ik het niet zo mooi op de foto (met mijn mobiel)

img_7297

Aangezien ik nog wat punten over had probeerde ik deze lekkere reep van Broderick’s die ik ontvangen had. Dit is zeker mijn favoriet (de andere heb ik ook moeten testen.. wat een rotleven heb ik toch haha)

img_7277

Woensdag maakte ik mijn volgende baksel. Dit keer zonder pompoen maar wel met banaan. Mijn befaamde bananenbrood ging weer de oven in en ik denk dat het dit keer het lekkerst was van al die keren dat ik hem maakte. Geen idee waarom eigenlijk.

img_7280

Ik plaatste hem op Instagram natuurlijk en ging toen eens naar mijn overzicht kijken. Ik zag dat ik wel een bepaald thema had die dagen haha!

img_7287

Omdat ik nog zoveel maskers heb liggen besloot ik dat woensdag voortaan mijn masker dag is. En ik startte met een moddermasker van Maybeauty.

img_7317

Donderdag maakte ik van de peertjes die we tijdens de appelplukdagen geplukt hadden stoofpeertjes. Ik had eindelijk alles in huis wat ik nodig had. Dit at ik die avond met een heerlijk visje en aardappeltjes uit de airfryer.

img_7314

Na het eten ging ik naar het Keelven voor een fotoshoot tijdens golden hour en bleef Bart bij de zieke Fay. Doordat ze ziek was kon ze die dag ook niet naar de peuterspeelzaal en ik dus ook niet sporten.

img_7328

 

Na de shoot kwam mijn bos bloemen van Bloomon binnen! Ik heb zelf een abonnement erop genomen en ingesteld dat ik ze maandelijks wil. Op mijn instagram vind je de bos in zijn totaliteit al ben ik niet tevreden met hoe ik de bloemen geschikt heb. Er komt misschien nog een blog over Bloomon, maar mocht je ondertussen ook een bos willen bestellen (inclusief vaas!) dan kan dat via deze link. Doe je het via mijn link dan krijg ik namelijk een gratis bos en jij dus een gratis vaas. Mooi meegenomen toch!

img_7329

Vrijdag was het even afwachten of Fay een goede nachtrust zou hebben maar ze had een perfecte nacht waardoor ze ook een stuk beter was. Tijd dus voor de Efteling. Ik maak tegenwoordig maar een foto van waar we staan want ben het al eens vergeten!

img_7361

De vorige keer dat we gingen kwamen we Pardoes tegen waar Fay nogal van onder de indruk was. Ze durfde hem nog wel een hand te geven maar meer niet. Stiekem had hij toen ook een kus op haar hand gegeven en daar was ze zo vol van.. Dit keer bleef ze maar om Pardoes vragen en dit keer gaf ze een hand, een knuffel (zoals je ziet) en een kus. Wat een heldin is ze toch!

img_7380

Na deze heerlijke dag bleek mijn man ook nog een reepje Tony’s meegenomen te hebben. Wat ben ik toch een bofkont!

img_7395

Op zaterdagochtend besloten mijn man en ik om de zolder aan te pakken. Sowieso was het grote chaos maar op die manier konden we ook mooi meteen kijken wat we weg wilden doen en wat bleef… Nou ik kan je zeggen.. Er is sowieso een volle auto met zooi weg en dan zijn er nog wat dingen die ik op marktplaats heb gezet en op de weggeefhoek. Opgeruimd staat netjes toch. Helaas waren we nog niet helemaal klaar maar gaan we een andere keer verder.

img_7406

Fay was ook helemaal in haar sas met de Carnavalsspullen die we uitzochten.

img_7416

En ik vond mijn pruik weer… Stiekem staat het best goed haha!

img_7424

In de avond reden we met de auto naar het huis van mijn schoonouders in Eindhoven en pakten we daar hun fietsen om de lichtjesroute te rijden. Dit was de eerste keer zo samen met Fay en is ons prima bevallen. We vertrokken om 19.30 en waren om 22uur weer terug met een korte pitstop bij mijn oma. Een lekker ritje dus, goed voor de beweging en goed voor de oogjes, want wat was de lichtjesroute weer mooi!

Vandaag hebben we een verjaardag en mag ik samen met Fay naar de musical van Roodkapje in het parktheater dus we maken er weer een leuke dag van!

Wat hebben jullie gisteravond gedaan?

20 reacties op “Eigenwijs de week door #21 | eten, masker en een blonde pruik

Reageren is niet mogelijk.